PDA

View Full Version : subiect despre evrei si arabi

Pages : [1] 2 3

Miki Şpaga
01-01-2009, 05:56 PM
sa vorbim la infinit despre evrei si arabi este un lucru care a devenit foarte important pe acest forum . De ce credeti ca sunt 25 subiecte despre evrei si arabi ?

Unchiul Sam
01-01-2009, 06:00 PM
De ce credeti ca sunt 25 subiecte despre evrei si arabi ?Ca nu are cine sa le cupleze sa faca un singur subiect din ele asa cum ar fi normal.

Lucian Florescu
01-01-2009, 06:04 PM
Ca nu are cine sa le cupleze sa faca un singur subiect din ele asa cum ar fi normal.

Nu de-aia. Stim bine ca de vreo doua luni evreii se tot mosmondesc sa-i masacreze total pe arabii din Gaza si imprejurimi. Pina si-au inventat si motive, of course. Dar ca de obicei, perversitatea nu le e de-ajuns. Musai sa se si lamenteze, musai sa-i si cainam, saracii. Restul il intelegeti, nu?

Miki Şpaga
01-01-2009, 06:10 PM
Nu de-aia. Stim bine ca de vreo doua luni evreii se tot mosmondesc sa-i masacreze total pe arabii din Gaza si imprejurimi. Pina si-au inventat si motive, of course. Dar ca de obicei, perversitatea nu le e de-ajuns. Musai sa se si lamenteze, musai sa-i si cainam, saracii. Restul il intelegeti, nu?

daca gemenii Bedeu-Gal nu aveau atitea replici, dispareau nevazuti si am fi avut un subiect normal, pe sectiunea International, in care am fi discutat fara patima evenimentele in curs . Insa avem subiect dupa subiect, nervi dupa nervi (si...plictiseala peste plictiseala ) . Sincer, mie mi se pare mult mai important ce se intimpla in Romania .

Lucian Florescu
01-01-2009, 06:15 PM
daca gemenii Bedeu-Gal nu aveau atitea replici, dispareau nevazuti si am fi avut un subiect normal, pe sectiunea International, in care am fi discutat fara patima evenimentele in curs . Insa avem subiect dupa subiect, nervi dupa nervi (si...plictiseala peste plictiseala ) . Sincer, mie mi se pare mult mai important ce se intimpla in Romania .

Evident ca pentru noi ar trebui sa fie mai important ce se intimpla la noi. Si cu noi. Dar noi nu stim sau nu vrem sa fim seriosi si, ca atare, nu sintem seriosi. Iar ei nu se joaca. They mean business.

Românaşul2009
01-01-2009, 06:20 PM
sa vorbim la infinit despre evrei si arabi este un lucru care a devenit foarte important pe acest forum . De ce credeti ca sunt 25 subiecte despre evrei si arabi ?

Din nevoia de diversitate? :D

Unchiul Sam
01-01-2009, 06:25 PM
Musai sa se si lamenteze, musai sa-i si cainam, saracii.
Cele mai multe subiecte sunt totusi deschise de Leo.

Samsara
01-01-2009, 06:33 PM

Pt. ca exista un razboi care face mii de victime printre civili ca sa nu mai zic de copii. Pt. ca avem constitutii in majoritatea tarilor lumii care sunt incalcate de marile puteri fara nici o pedeapsa. Pt. ca am ai invatat ceva din cele doua razboaie mondiale si dorim, ca oameni simpli, sa nu repetam aceleasi greseli.
Pt. ca privim cu mirare cum America si Israel calca in picioare drepturile de baza ale omului. Sunt mii de motive.

Miki Şpaga
01-01-2009, 06:38 PM
" Pt. ca exista un razboi care face mii de victime printre civili ca sa nu mai zic de copii. Pt. ca avem constitutii in majoritatea tarilor lumii care sunt incalcate de marile puteri fara nici o pedeapsa. Pt. ca am ai invatat ceva din cele doua razboaie mondiale si dorim, ca oameni simpli, sa nu repetam aceleasi greseli.
Pt. ca privim cu mirare cum America si Israel calca in picioare drepturile de baza ale omului. Sunt mii de motive. "

In Tibet chinezii isi fac de cap etc . De ce subiectul arabi-evrei e mai incitant ? Ca moarte si razbunare avem peste tot . Sau avem provocatori performanti care ne stabilesc temele de discutie cu abilitate ?

Lucian Florescu

El a picat mereu in diverse capcane.

narcis 82
hmmm...acum un an sau cateva luni in urma...cand spuneam cate ceva...sareau nenicii din toate partile cu antisemitule,invrajbitule si alte dragalasenii de genu'...amu insa,Miki,cand in sfarsit mai multa lume are ceva de spus...lasa-i sa zica.

Miki Şpaga
01-01-2009, 06:40 PM
de pe prima pagina sunt despre Arabi-evrei . Poate ca ar fi necesara o noua sectiune pe forum, ce zici de chestia asta ?

Lucian Florescu
01-01-2009, 06:45 PM
de pe prima pagina sunt despre Arabi-evrei . Poate ca ar fi necesara o noua sectiune pe forum, ce zici de chestia asta ?

Acuma-s subiectele astea deoarece, dupa cum tot repet, ei sint la datorie. Noi astialalti mai avem si alte treburi. De pilda, eu acum va aduc poante de ris pe blogul Luna Cadourilor. Poate pentru azi e ceva mai util decit subiectele cu evrei... ;)

narcis 82
01-01-2009, 06:46 PM

Crezi ca accepta cineva chestia asta?...Miki,granita dintre justete si patima,in cazul asta e foarte subtire...stiu ce zic ;)

Miki Şpaga
01-01-2009, 06:49 PM
Acuma-s subiectele astea deoarece, dupa cum tot repet, ei sint la datorie. Noi astialalti mai avem si alte treburi. De pilda, eu acum va aduc poante de ris pe blogul Luna Cadourilor. Poate pentru azi e ceva mai util decit subiectele cu evrei... ;)
in mod normal, asa si mogulizoarele inventeaza si impun o realitate paralela pe care ne-o servesc ca sa dea de-o parte temele cu adevarat interesante pentru noi . Uneori am impresia ca suntem folositi pe post de cobai pe forumul asta :) .

amona
01-01-2009, 06:52 PM
E simplu! E "criza"...si trebuie un "razboi"..stii tu ..ca sa-si revina (chipurile) finantele sau finantistii?...Si unii au tot interesul sa le iasa ceva lovele din acest razboi...chiar si din discutii! E atat de simplu!
Ma distreaza..doar ideea...comentariilor (daca-ar fi fost posibil) din timpul celor doua razboaie mondiale...Oricum, fraieri se gasesc cu duiumul...trebuie doar sa le dai impresia ca nu sunt asa!

LEONARDO
01-01-2009, 07:13 PM

De ce nu ar fi ? Pentru ca nu putem sau nu vrem sa impunem 2 sau cinci subiecte de alta factura sau pentru ca Israelul condus de militaristi fanatici pot transforma planeta in desert ....La multi ani .

Lucian Florescu
01-01-2009, 07:18 PM
De ce nu ar fi ? Pentru ca nu putem sau nu vrem sa impunem 2 sau cinci subiecte de alta factura sau pentru ca Israelul condus de militaristi fanatici pot transforma planeta in desert ....La multi ani .

La multi ani!
Si... bine-ai revenit. Dar sa fii mai atent ce faci, si cu cine. Poate, mai ales, fara cine. ;)

ben_gal
01-01-2009, 07:28 PM
Nu evreii au deschis aceste thread-uri
Nici n-am vazut lamentari
dar am vazut sentimente de invidie si inferioritate, nu intotdeauna justificate.

ben_gal
01-01-2009, 07:30 PM
E simplu! E "criza"...si trebuie un "razboi"..stii tu ..ca sa-si revina (chipurile) finantele sau finantistii?...Si unii au tot interesul sa le iasa ceva lovele din acest razboi...chiar si din discutii! E atat de simplu!
Ma distreaza..doar ideea...comentariilor (daca-ar fi fost posibil) din timpul celor doua razboaie mondiale...Oricum, fraieri se gasesc cu duiumul...trebuie doar sa le dai impresia ca nu sunt asa!
f simplu
oualele lui Columb

ben_gal
01-01-2009, 07:31 PM
. Uneori am impresia ca suntem folositi pe post de cobai pe forumul asta :) .
este ceva aici.....>

ben_gal
01-01-2009, 07:33 PM
just
leonash se lamenteaza

LEONARDO
01-01-2009, 07:34 PM
La multi ani!
Si... bine-ai revenit. Dar sa fii mai atent ce faci, si cu cine. Poate, mai ales, fara cine. ;)

in rest, cum zice T.ILEA , "Pusca si cureaua lata ..." deci , ia mai da-i in p..usca mea pe unii.

Miki Şpaga
01-01-2009, 07:38 PM
f simplu
oualele lui Columb

nu inteleg de ce se vorbeste romaneste atit de mult despre asta . Stii, asta e singurul forum pe care subiectul arabo-evreiesc are atit de multa importanta .

amona
01-01-2009, 07:39 PM
f simplu
oualele lui Columb
Nu cred ca la el te-ai referit, ca era vorba doar de unul!