Go Back   Realitatea .NET » FORUM » Sport

Sport Fotbal, handbal, tenis, forumula 1, orice sport are nevoie de comentarii. Fii redactor de sport

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-28-2009
d_d's Avatar
d_d d_d is offline
Utilizator înregistrat

Exclamation Blue

Scris de catre Blue
N-am zis nicăieri că echipa timişorenilor e naşpa...
Nu, n-ai zis... titlul asta

http://forum.realitatea.net/showthread.php?t=33533

suna mult mai urat... si cred ca poti sa accepti asta! Timisoara nu merita o asemenea afirmatie nici macar ca "emanatie" a unei obsesii legate de niste culori!

Conteaza mai putin discutiile astea... important e ce se intampla pe teren si in tribune, iar acolo e bine ce se intampla! E exclusiv treaba ta de ce scrii cu atata incrancenare despre niste aspecte care n-ar trebui sa aiba nicio legatura cu sportivitatea, cu ideea de competitie!

http://alexaionescu.wordpress.com
Reply With Quote
Old 09-01-2009
Blue's Avatar
Blue Blue is offline
Utilizator înregistrat

Scris de catre d_d View Post
Nu, n-ai zis... titlul asta

http://forum.realitatea.net/showthread.php?t=33533

suna mult mai urat... si cred ca poti sa accepti asta! Timisoara nu merita o asemenea afirmatie nici macar ca "emanatie" a unei obsesii legate de niste culori!

Conteaza mai putin discutiile astea... important e ce se intampla pe teren si in tribune, iar acolo e bine ce se intampla! E exclusiv treaba ta de ce scrii cu atata incrancenare despre niste aspecte care n-ar trebui sa aiba nicio legatura cu sportivitatea, cu ideea de competitie!
Da pentru că se referă la F.C.Timişoara şi nu la Poli ...

În lipsa prostiei, inteligenţa ar părea banală.
http://blue2403.wordpress.com/
Reply With Quote
Old 09-14-2009
Stiisport Stiisport is offline
Utilizator înregistrat

STII SPORT?
DACA STII INTRA PE ACEST SITE SI FII CASTIGATOR !!
NU UITA SA CITESTI REGULAMENTUL!!!
http://www.bestsportbet.webs.com/
Reply With Quote
Old 09-15-2009
Blue's Avatar
Blue Blue is offline
Utilizator înregistrat

Default E publicitate... vă rog să ştergeţi ...

Scris de catre Stiisport View Post
STII SPORT?
DACA STII INTRA PE ACEST SITE SI FII CASTIGATOR !!
NU UITA SA CITESTI REGULAMENTUL!!!
http://www.bestsportbet.webs.com/
Pleacă bre cu circu' de aici...
Moderator/Admin, te rog şterge postarea ăstuia ... e pubilcitate

Reply With Quote
Old 09-15-2009
Blue's Avatar
Blue Blue is offline
Utilizator înregistrat

Default Piticule,stergereclamele astea...

Scris de catre nicoletaCM View Post
Cum sa faci bani multi repede, usor si legal cea mai noua metoda de a face bani pentru romani! bani rapid si sigur pe internet. Testat! Eu am facut 3000.00 de lei in 3 saptamani!!! e randul tau!!!!!! Functioneaza!!!! Singurul care functioneaza cu adevarat!!! Nu risti nu cistigi. Nu este nici o gluma,crede-ma! Depinde numai de tine daca vrei sa citesti pagina asta sau nu, eu nu pot spune decat ca 10 min. De citit iti pot schimba viata (si portofelul!), depinde numai de tine "poti face bani usor si repede" crede-ma: am incercat toate metodele posibile (si legale).Aceasta este cea mai usoara si mai rapida cale. Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal. Merge! E testat! tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la final textul. Eram sceptic, totusi... In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe internet (probabil la fel cum faci si tu acum) cand am descoperit un articol asemanator cu acesta in care se spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie de numai 6 lei. Imediat m-am gandit "chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie". Dar, curios fiind, am continuat sa citesc. Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 1.00 leu la fiecare din cele 6 adrese mentionate in articol . apoi sa iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe internet sau prin mail la cat mai multe adrese. pur si simplu! dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 6.00 lei si 6 timbre? Cum este si normal, la inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la pt. si mi-au confirmat ca intr-adevar e legal! Deci am facut infima investitie de 6.00 lei. surpriza!...Ghiciti ce s-a petrecut !!! .. Intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. eram uluit! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! in prima saptamana am primit 37.00 de lei .la sfarsitul celei de-a doua aveam 109.00 lei . in a treia saptamana stransesem 2547.00 lei ! si banii continua sa vina cu repeziciune. in mod cert a meritat sa cheltui cei 6.00 lei si cele 6 timbre (am cheltuit mult mai mult jucand la loto si la bingo!). Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza. In primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana. >>
Cum? Pasul 1: iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele : "m-am adaugat la lista ta", astfel incat cel ce primeste plicul sa te adauge la listele pe care urmeaza sa le posteze si asa adresa ta va aparea pe alte sute si sute * de forumuri, apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in plic). acum iei 6 bancnote de 1.00 leu si pui cate una in fiecare din cele 6 coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure), apoi pui fiecare coala in cate un plic si inchizi plicurile. ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor, pentru a ajunge in continuare pe forumuri!), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bancnota de 1.00 leu. Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese: 1) belba andreea laura str.albastrelelor nr.3 cod : 300320 timisoara jud. timis 2) barbucenescu ramona, strada aleea gladiolelor, nr 2, bloc c19 ap 14, cod postal 240086,ramnicu valcea, jud. valcea 3)baiasu laurentiu florian, strada: aleea mioritei,nr. 2, bl.n5, sc. a, ap. 19, cod postal: 240226, ramnicu valcea, jud. valcea;4)nicola malina str.liliacului nr.12 beclean jud.bistrita nasaud cod 425100. 5) rusu dorin, str 1 decembrie 1918, nr 65, beclean, jud. bn, cod 425100 6)Irimias Sorin Mihai, strada I.C. Bratianu nr 41 ap 14 cod : 400079 Cluj-Napoca, judetul Cluj Pasul 2: acum tai din lista pe numarul 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4,etc...). astfel numarul 6 devine liber : completezi cu numele si adresa ta aceasta pozitie.trebuie foarte clar sa intelegi ca daca te vei pune in alta pozitie decit cea de-a 6-a, vei primi cu mult mai putini bani, pentru ca factorul de * se diminueaza. Pentru a intari increderea in joc, trebuie sa nu trisezi si sa trimiti plicurile, deoarece altminteri, te excluzi singur din circuit semanind neincrederea. Pasul 3: schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original. Acum publica anuntul la cit mai multe forum-uri/newsgroup-uri (sunt o groaza). 200 este Atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga! nu e nevoie sa scrii din nou tot acest articol; poti sa selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria calculatorului('copy' din meniul 'edit'); deschizi un fisier gol cu 'notepad'('file'...'new') si inserezi textul ca sa iti adaugi numele in pozitia a 6-a ('edit'... paste'); salvezi fisierul cu extensia .txt. Acum cauti pe internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message board-uri, site-uri de chat, de discutii) romanesti bineinteles, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. Va sugerez sa treceti ca subiect un titlu cat mai atractiv pentru ca acesta il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri gata! felicitari... nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare newsgroup! tine minte : mai multe newsgroup-uri inseamna mai multi bani! tot ce trebuie este un minim de 200! calcule...vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva Zi-le! Daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi. de ce? din cele minim 200 de publicari pe care le-am facut sa spunem ca primesc 5 raspunsuri (un exemplu foarte-foarte mic). Deci am castigat 5.00 lei cu numele meu pe pozitia a 6- a. Acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, Publica la randul lor minimul de 200 de articole cu numele meu pe pozitia a 5-a si primesc si ei cate 5 lei.Eu primesc astfel 5*5*5 lei = 25.00 de lei. continuand exemplul cu acest numar mic (5) de persoane care raspund la articol, castig 125.00 de lei(vechi) cu numele meu pe pozitia a 4-a, 625.00 de lei cu numele meu pe pozitia a 3-a, 3125.00 de lei pe pozitia a 2-a si ... da! 15625.00 de lei cu numele meu pe pozitia intai. uimitor! Daca fiecare participant publica articolul de minim 200 de ori! Si totul cu o investitie initiala de 6.00 lei si 6 timbre. Cand numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura : iei ultima varianta a articolului si trimiti cate 1 leu la adresele care se afla in lista, punandu-ti numele pe pozitia a 6-a acum publici articolul din nou de minim 200 de ori. Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe internet si citesc aceste articole asa cum citesti tu acum !! asa ca iti poti permite 6.00 lei sa vezi daca merge cu adevarat? cred ca da... unii au spus "dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un ban?" Ce sanse sunt sa se intample asta cand zilnic se alatura 20- 50.000 de useri noi la internet dintre care foarte multi citesc astfel de anunturi si sunt dispusi sa incerce ? jucati cinstit si corect si adresa ta va ajunge pe mii de forumuri, astefel vei primi mii de plicuri. in fiecare zi intra sute sau mii de oameni pe forum! Veti avea numai de castigat!!! Jocul se bazeaza pe o binecunoascuta lege din economie si anume legea multiplicarii pe care cred ca poti sa o intelegi. Cred ca marile magazine se imbogatesc pt ca tu ai cumparat o sticla de vin. Nu... se cumpara industrial .. Deci daca joci corect si trimiti plicuri adresa ta va parea pe mult mai multe situ-ri si vrei primi cu muuult mai multi bani! Bafta! !!!!!!!! P.s.: foarte important, o sa inalnesti oameni care nu sunt de acord cu asta si care nu au curaj sa incerce sa se imbogateasca inteligent. Acestia se multumesc doar sa injure (mai mult nu pot). trebuie doar sa-i ignori asa cum fac eu, joaca si o sa vezi cum plicurile incep sa soseasca. Daca ai incredere si perseverezi o sa-mi multumesti cat pentru cei care nu joaca... Va raciti * degeaba, eu primesc zeci de plicuri cu bani si o sa continui sa joc... Bafta.>>
Nicoleto, dacă crezi că suporţi ceea ce-mi trece mie prin cap acum vis a vis de tine, continuă să faci publicitate ...
Dispari dracului de aici...

Reply With Quote
Old 09-18-2009
Blue's Avatar
Blue Blue is offline
Utilizator înregistrat

Default Etapa europeană

- Unirea Urziceni.
A pierdut cu 0-2. E spun că a scăpat uşor ... să zică Mulţumescu-ţi Doamne ... şi când te gândeşti că spaniolii nu ştiau cu cine au de-a face. Unirea a fost este şi va fi o formaţie mică.
- Dinamo Bucureşti. Victorie în deplasare. Trei puncte. Bravo lor.
- CFR Cluj. Chiar dacă au jucat acasă cu un adversar mai slab, o victorie e o victorie. Trei puncte. Felicitări!
- F.C. Timişoara (exROCAR, nu Poli). Egal cu Ajax. Rezultat foarte, foarte norocos. Poate n-ar fi rău să-şi facă o poză cu clasamentul.
¤
- Steaua Bucureşti.
Parafrazând aş spune:
"A face din rahat bici, s-a mai văzut. A-i cere să şi pocnească e prea mult".
1. Seriff Tiraspol
Ştiam că e o formaţie mică, cu pretenţii mici. Am avut dreptate, doar formaţiile mici se tem de succese. Indiferent de ce au declarat, au fost ca un atacant care se trezeşte la 6 metrii cu poarta goală şi trage peste.
2. Steaua Bucureşti
Este o formaţie căreia dacă îi spui că e o formaţie de pluton îi faci un compliment.
A fost alungat Bergodi, a fost adus Stoiciţă.
Putea să fie adusă mama speciei numită antrenori. Steaua nu vă avea cum să strălucească. Îndată ce un jucător iese în evidenţă cu ceva, deci atrage atenţia şi e dorit de alte formaţii, e vândut pe preţuri de ligi secunde din ţările cu campionate puternice în schimb sunt aduşi jucători direct accidentaţi, jucători care nu îşi găsesc locul în loturile formaţiilor de unde vin sau pur şi simplu jucători second-hand.
¤
Sper că atâta timp cât Steaua e pe mâna lui Jiji nu va fi desfiinţată sau retrogradată.
Pentru Steau, ca şi pentru fotbalul românesc, Jiji e o tumoare... sper să nu fie malignă ...
3. Presa - Marii tolontani ai presei româneşti, ca de obicei, sunt de parte antrenorului. Nu spun că lotul Stelei e varză. Că rezultatele sunt departe de pretenţiile afişate.
Spun doar că Jiji e de vină.
Da' mă rog, Bergodi n-a ştiut unde se bagă? N-a stiut cum arată lotul şi care sunt pretenţiile?
Aceeaşi presă de tolontani se întrecea în a spune că în meciul cu Seriff singura necunoscută e scorul. Victoria era asigurată prin simplul fapt că Steaua intră în teren.
Nişte tolomaci vorbitori de prostii ...

Reply With Quote
Old 09-19-2009
caliopi's Avatar
caliopi caliopi is offline
Utilizator înregistrat

Default BLUE ,te salut

Scris de catre Blue View Post
- Unirea Urziceni.
A pierdut cu 0-2. E spun că a scăpat uşor ... să zică Mulţumescu-ţi Doamne ... şi când te gândeşti că spaniolii nu ştiau cu cine au de-a face. Unirea a fost este şi va fi o formaţie mică.
- Dinamo Bucureşti. Victorie în deplasare. Trei puncte. Bravo lor.
- CFR Cluj. Chiar dacă au jucat acasă cu un adversar mai slab, o victorie e o victorie. Trei puncte. Felicitări!
- F.C. Timişoara (exROCAR, nu Poli). Egal cu Ajax. Rezultat foarte, foarte norocos. Poate n-ar fi rău să-şi facă o poză cu clasamentul.
¤
- Steaua Bucureşti.
Parafrazând aş spune:
"A face din rahat bici, s-a mai văzut. A-i cere să şi pocnească e prea mult".
1. Seriff Tiraspol
Ştiam că e o formaţie mică, cu pretenţii mici. Am avut dreptate, doar formaţiile mici se tem de succese. Indiferent de ce au declarat, au fost ca un atacant care se trezeşte la 6 metrii cu poarta goală şi trage peste.
2. Steaua Bucureşti
Este o formaţie căreia dacă îi spui că e o formaţie de pluton îi faci un compliment.
A fost alungat Bergodi, a fost adus Stoiciţă.
Putea să fie adusă mama speciei numită antrenori. Steaua nu vă avea cum să strălucească. Îndată ce un jucător iese în evidenţă cu ceva, deci atrage atenţia şi e dorit de alte formaţii, e vândut pe preţuri de ligi secunde din ţările cu campionate puternice în schimb sunt aduşi jucători direct accidentaţi, jucători care nu îşi găsesc locul în loturile formaţiilor de unde vin sau pur şi simplu jucători second-hand.
¤
Sper că atâta timp cât Steaua e pe mâna lui Jiji nu va fi desfiinţată sau retrogradată.
Pentru Steau, ca şi pentru fotbalul românesc, Jiji e o tumoare... sper să nu fie malignă ...
3. Presa - Marii tolontani ai presei româneşti, ca de obicei, sunt de parte antrenorului. Nu spun că lotul Stelei e varză. Că rezultatele sunt departe de pretenţiile afişate.
Spun doar că Jiji e de vină.
Da' mă rog, Bergodi n-a ştiut unde se bagă? N-a stiut cum arată lotul şi care sunt pretenţiile?
Aceeaşi presă de tolontani se întrecea în a spune că în meciul cu Seriff singura necunoscută e scorul. Victoria era asigurată prin simplul fapt că Steaua intră în teren.
Nişte tolomaci vorbitori de prostii ...
Analiza pertinenta..As updata-o cu stirea de astazi [am urmarit GSP],in care JIJILACHE anunta ca vinde STEAUA si la jumatate de pret ,ca nu a fost niciodata fan stelist ,ca l-au interesat doar banii si ca va cumpara o echipa tare din liga..La variantele avansate de moderator,baligosul nu a vrut sa marsheze dar nici n-a negat varianta RAPID sau DINAMO ..A mai spus ca nu pleaca fara contabilul sau..Doamne ,ce vremuri traim..!!
Old 09-19-2009
Unchiul Sam's Avatar
Unchiul Sam Unchiul Sam is offline
Utilizator înregistrat

Send a message via Yahoo to Unchiul Sam Send a message via Skype™ to Unchiul Sam

Scris de catre caliopi View Post
...JIJILACHE anunta ca vinde STEAUA si la jumatate de pret ,ca nu a fost niciodata fan stelist ,ca l-au interesat doar banii si ca va cumpara o echipa tare din liga..La variantele avansate de moderator,baligosul nu a vrut sa marsheze dar nici n-a negat varianta RAPID sau DINAMO ..A mai spus ca nu pleaca fara contabilul sau..Doamne ,ce vremuri traim..!!
Pai, ce vremuri sa traim? Te asteptai ca in fotbal sa fie mai curat ca in alte sectoare?
Un patron, investitor, sef de club sau ce o mai fi el pe acolo care spune ca el nu a fost niciodata fan stelist. Asta trebuie alungat cu pietre.

Reply With Quote
Old 09-20-2009
Blue's Avatar
Blue Blue is offline
Utilizator înregistrat

Default Salut C

Analiza pertinenta..As updata-o cu stirea de astazi [am urmarit GSP],in care JIJILACHE anunta ca vinde STEAUA si la jumatate de pret ,ca nu a fost niciodata fan stelist ,ca l-au interesat doar banii si ca va cumpara o echipa tare din liga..La variantele avansate de moderator,baligosul nu a vrut sa marsheze dar nici n-a negat varianta RAPID sau DINAMO ..A mai spus ca nu pleaca fara contabilul sau..Doamne ,ce vremuri traim..!!
Nu am comentat deoarece pur şi simple pe Jiji şi pe Copos nu îi cred că vor vinde formaţiile pe care le au. Sunt prea mari beneficiile de imagine.
Jiji minte când spune că nu e stelist. Dacă vei căuta, poate vei găsi imagini din 86. Apare în poze de atunci. Am reuşit să o găsesc doar pe asta:
Aici legătura dintre Gigi şi Steaua este Gică Hagi.
Gigi zice că vinde Steaua şi îşi cumpără o altă echipă. Nţţţ... nu merge, nici o formaţie din România nu are palmaresul Stelei, deci nu îi poate oferi beneficiile de imagine pe care le oferă Steaua.
Legat de cele 40.000.000 de euro.
De acord, să i se dea banii. Dar să i se ceară înapoi 100.000.000 pentru notorietatea pe care a câştigat-o ca finanţator al Stelei. Până a devenit "Boss-ul din Ghencea", câţi români au auzit de Gigi Becali?

Reply With Quote
Old 09-20-2009
Blue's Avatar
Blue Blue is offline
Utilizator înregistrat

Scris de catre grumpymocker View Post
Hai Steaua 2003 Bucuresti!
Prostii a la Jiji ...

Reply With Quote
Old 09-20-2009
d_d's Avatar
d_d d_d is offline
Utilizator înregistrat

Cool Grumpy

Taranul asta de Gigi este in direct la sport.ro si clefaie - maninca in timp ce vorbeste in direct
Nu puteai tu sa ma lasi sa-mi tihneasca felia asta de lubenita!

http://alexaionescu.wordpress.com
Reply With Quote
Old 09-20-2009
michele0's Avatar
michele0 michele0 is offline
Utilizator înregistrat

Send a message via MSN to michele0 Send a message via Yahoo to michele0 Send a message via Skype™ to michele0
Default Pâine şi Circ

Scris de catre CG View Post
Şi eu sunt stelist înfocat şi mă bucur foarte mult pentru reuşita de aseară, dar a început să mă enerveze Gigi ăsta de nu mai suport.
Oare ce s-ar face şoarecii...dacă n-ar avea caşcaval, ar ataca pisica oare ?
Old 09-20-2009
Blue's Avatar
Blue Blue is offline
Utilizator înregistrat

Taranul asta de Gigi este in direct la sport.ro si clefaie - maninca in timp ce vorbeste in direct
Cred că pentru Steaua, Gigi e cam aşa ceva:

Scris de catre d_d View Post
Nu puteai tu sa ma lasi sa-mi tihneasca felia asta de lubenita!
Deci, susţii bostănăria?

Sau mănânci una care nu are treabă cu politica?

Reply With Quote
Old 09-30-2009
braydenking braydenking is offline
Utilizator înregistrat

frumos pentru a satisface toate dintre voi şi vă mulţumesc pentru sharing.
Reply With Quote
Old 10-03-2009
Blue's Avatar
Blue Blue is offline
Utilizator înregistrat

Ultimele meciuri ale formaţiilor româneşti în cupele europene m-au dezamăgit total... au fost penibili... toti

Reply With Quote
Old 10-03-2009
Blue's Avatar
Blue Blue is offline
Utilizator înregistrat

Default Steaua interzice consumul de seminte pe stadion

Steaua interzice consumul de seminte pe stadion

Printr-un anunt oficial postat pe pagina de internet a clubului din Ghencea, conducerea Stelei a interzis suporterilor sa consume seminte in incinta stadionului, la partidele pe care echipa le va disputa in acest sezon.

Steaua interzice consumul de seminte pe stadion FC Steaua Bucuresti anunta ca, incepand cu partida dintre echipa noastra si ACF Gloria Bistrita, contand pentru etapa a noua a Ligii I, consumul de seminte de floarea soarelui si de dovleac va fi INTERZIS. Astfel, facem un apel catre toti spectatorii sa nu cumpere aceste alimente inainte de a veni la stadion, deoarece nu li se va permite accesul cu acestea in incinta arenei.

Accesul pe stadion in ziua meciului cu Gloria Bistrita se va face incepand cu ora 16:00!

De asemenea, le amintim tuturor spectatorilor regulile care trebuie respectate dupa intrarea in stadion:

1) accesul spectatorilor se face doar prin portile indicate pe bilet
2) spectatorii sunt obligati sa-si ocupe locul de pe randul si din sectorul indicat pe bilet
3) spectatorii sunt rugati sa vina la stadion incepand cu ora deschiderii portilor, pentru evitarea aglomeratiei
4) spectatorii sunt rugati sa-si procure biletele incepand cu prima zi in care acestea sunt puse in vanzare. Programul caselor de bilete este afisat permanent pe site-ul oficial si la casele de bilete
5) accesul spectatorilor la Peluza II va fi facut numai pe partea tribunei a II-a.

Pe stadionul Steaua, spectatorilor le este INTERZIS sa intre cu urmatoarele obiecte si in urmatoarele situatii:

a) cu materiale pirotehnice de orice natura (artificii, torte, fumigene, etc)
b) cu bauturi alcoolice
c) sub influenta alcoolului
d) cu recipienti cu apa sau bauturi racoritoare de orice fel (sticle, PET, cutii din carton)
e) cu arme albe (cutite, surubelnite, metale ascutite, lacate, etc)
f) cu monezi, brichete, umbrele, manunchiuri de chei, mai multe brelocuri, etc
g) cu steaguri cu bete din plastic cu diametru mai mare de 16 mm
h) cu materiale de propaganda care incita la: denigrarea tarii, xenofobie, ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta publica
i) cu camere de filmat de tip handycam

Daca vor exista spectatori care, din necunoastere a regulilor stabilite, vor veni la stadion cu obiecte interzise, acestea vor fi depuse intr-un spatiu special amenajat si recuperate la sfarsitul partidei, pe baza unor bonuri eliberate de club.

Reply With Quote
Old 10-03-2009
caliopi's Avatar
Utilizator înregistrat

Default Blue

Steaua interzice consumul de seminte pe stadion

Printr-un anunt oficial postat pe pagina de internet a clubului din Ghencea, conducerea Stelei a interzis suporterilor sa consume seminte in incinta stadionului, la partidele pe care echipa le va disputa in acest sezon.

Steaua interzice consumul de seminte pe stadion FC Steaua Bucuresti anunta ca, incepand cu partida dintre echipa noastra si ACF Gloria Bistrita, contand pentru etapa a noua a Ligii I, consumul de seminte de floarea soarelui si de dovleac va fi INTERZIS. Astfel, facem un apel catre toti spectatorii sa nu cumpere aceste alimente inainte de a veni la stadion, deoarece nu li se va permite accesul cu acestea in incinta arenei.

Accesul pe stadion in ziua meciului cu Gloria Bistrita se va face incepand cu ora 16:00!

De asemenea, le amintim tuturor spectatorilor regulile care trebuie respectate dupa intrarea in stadion:

1) accesul spectatorilor se face doar prin portile indicate pe bilet
2) spectatorii sunt obligati sa-si ocupe locul de pe randul si din sectorul indicat pe bilet
3) spectatorii sunt rugati sa vina la stadion incepand cu ora deschiderii portilor, pentru evitarea aglomeratiei
4) spectatorii sunt rugati sa-si procure biletele incepand cu prima zi in care acestea sunt puse in vanzare. Programul caselor de bilete este afisat permanent pe site-ul oficial si la casele de bilete
5) accesul spectatorilor la Peluza II va fi facut numai pe partea tribunei a II-a.

Pe stadionul Steaua, spectatorilor le este INTERZIS sa intre cu urmatoarele obiecte si in urmatoarele situatii:

a) cu materiale pirotehnice de orice natura (artificii, torte, fumigene, etc)
b) cu bauturi alcoolice
c) sub influenta alcoolului
d) cu recipienti cu apa sau bauturi racoritoare de orice fel (sticle, PET, cutii din carton)
e) cu arme albe (cutite, surubelnite, metale ascutite, lacate, etc)
f) cu monezi, brichete, umbrele, manunchiuri de chei, mai multe brelocuri, etc
g) cu steaguri cu bete din plastic cu diametru mai mare de 16 mm
h) cu materiale de propaganda care incita la: denigrarea tarii, xenofobie, ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta publica
i) cu camere de filmat de tip handycam

Daca vor exista spectatori care, din necunoastere a regulilor stabilite, vor veni la stadion cu obiecte interzise, acestea vor fi depuse intr-un spatiu special amenajat si recuperate la sfarsitul partidei, pe baza unor bonuri eliberate de club.
Unde naiba vor depozita semintele..iti dai seama ca nu pot fi aruncate pe pamant.....cam cum ar arata Banel facand slalom printre tulpinile de floarea soarelui saau BECALI dand cu stangu-n dreptul in vreu bostan pantecos
Old 10-03-2009
caliopi's Avatar
Utilizator înregistrat

Default Salut,man

I-auzi ce zice Horia Ivanovici: cica becali are o oferta de cumparare a stelei de la niste turci.

Oferta o fi cu mangialâc sau fara?
Cica Becali le-ar fi arata dosul ienicerilor..
Old 10-08-2009
Blue's Avatar
Blue Blue is offline
Utilizator înregistrat

Default Becali nu vinde Steaua din păcate

I-auzi ce zice Horia Ivanovici: cica becali are o oferta de cumparare a stelei de la niste turci.Oferta o fi cu mangialâc sau fara?
Cica Becali le-ar fi arata dosul ienicerilor..
Stiu si eu? Om mai vedea ...
Becali nu va vinde Steaua. Aşa bătut în cap cum e, înţelege că pentru el Steaua reprezintă un vehicul confortabil pentru şi întări popularitatea. Cine ar fi auzit de el dacă nu era Steaua? Penalii cu care se înhăitează.
Unii ziceau că Becali avea înainte de criză aproape 2 miliarde de euro.
Forbes zice că a avut 725 milioane de euro în 2008 dar s-au spulberat ca urmare a scăderii pieţei imobiliare (principala sursă de venit a miliardarului). Averea lui s-a diminuat cu 525 de milioane euro, ajungând în 2009 la 200 milioane euro.
http://www.adevarul.ro/articole/cine...-de-criza.html
Astfel, Steaua reprezintă a cincea parte din averea lui. Vânzând-o l-ar costa enorm ca să mai aibă vizibilitatea pe care o are acum. Mult mai mult decât îl costă Steaua.

Reply With Quote
Old 10-08-2009
Blue's Avatar
Blue Blue is offline
Utilizator înregistrat

Unde naiba vor depozita semintele..iti dai seama ca nu pot fi aruncate pe pamant.....cam cum ar arata Banel facand slalom printre tulpinile de floarea soarelui saau BECALI dand cu stangu-n dreptul in vreu bostan pantecos
În maşina lu' Jiji ...

Reply With Quote
Old 10-08-2009
Blue's Avatar
Blue Blue is offline
Utilizator înregistrat

Scris de catre TigerAlan View Post
Gigi Becali a ruinat Steaua...asa cred eu...asa cred suporterii...si asa cred alte mari legende ale fotbalului romanesc....
De ruinat nu a ruinat-o, dar i-a pătat rău îmaginea... Steaua e departe de ruină... Din campionatul nostru stă probabil cel mai bine financiar...

Reply With Quote
Old 10-11-2009
Blue's Avatar
Blue Blue is offline
Utilizator înregistrat

Default Serbia-România 5-0

E drept, rezultat greu de înghiţit...
Primul om asupra căruia suntem tentaţi să aruncăm vina este Răzvan Lucescu. În fond el e antrenorul.
Deja s-au găsit voci care să încerce să aducă în atenţie nume cum ar fi Piţurcă ori Hagi. Rahat.
Să ne amintim cum a jucat, sau mei bine zis cum nu a jucat România când aceştia antrenau Naţionala.
Naţionale de mare prestigiu, pentru care marea performanţă e tradiţie, au fost antrenate de antrenori străini şi fotbalul lor nu s-a prăbuşit. Dimpotrivă aş spune.
Eu nu am să arunc vina asupra lui Răzvan, decât poate pentru faptul că a pus botul la ce spune presa şi l-a readus pe Mutu care "serveşte" naţionala doar când şi dacă are chef.
Ştiaţi că în urmă cu câteva zile, în Turcia s-a desfăşurat Campionatul mondial de scrimă şi România a cucerit medalia de aur la proba de sabie pe echipe, învingând Italia cu 45-44?
Sau că, la Cupa Mondială, la handbal feminin, desfăşurată la Aarhus în Danemarca între 22 şi 27 Septembrie, România a câştigat finala desfăşurată în compania Norvegiei cu 28-27?
Probabil unii da, alţii ba.
Câţi au văzut finalele respective? Puţini.
Sunt convins însă că foarte mulţi oameni ştiu care fotbalist ce gagică are, cât câştigă, ce maşini au...
Asta pentru că aşa zisa presă sportivă din România e profund tabloidizată şi se ocupă de orice altceva decât de sport.
Vedem cum semianalfabeţi plătiţi cu sume uriaşe sunt idolatrizaţi fără ca ei să ne arate că ar merita măcar un minim respect, când vin la Naţională vin fără chef, cu fumuri incredibile. Nici prin cap nu le trece că au fost selecţionaţi pentru a juca fotbal...
Da, eu cred că de vină pentru acest rezultat e presa care a idolatrizat nişte neisprăviţi.
Ca o coincidenţă: După ce, minţind în fel şi chip Mutu a refuzat să joace pentru Naţională, când a venit, România a pierdut umilitor...

Reply With Quote
Old 10-11-2009
Unchiul Sam's Avatar
Unchiul Sam Unchiul Sam is offline
Utilizator înregistrat

Send a message via Yahoo to Unchiul Sam Send a message via Skype™ to Unchiul Sam

Ştiaţi că în urmă cu câteva zile, în Turcia s-a desfăşurat Campionatul mondial de scrimă şi România a cucerit medalia de aur la proba de sabie pe echipe, învingând Italia cu 45-44?
Sau că, la Cupa Mondială, la handbal feminin, desfăşurată la Aarhus în Danemarca între 22 şi 27 Septembrie, România a câştigat finala desfăşurată în compania Norvegiei cu 28-27?

Sunt convins însă că foarte mulţi oameni ştiu care fotbalist ce gagică are, cât câştigă, ce maşini au...
Asta pentru că aşa zisa presă sportivă din România e profund tabloidizată şi se ocupă de orice altceva decât de sport.

Stim, stim. Inclusiv ca am fost pe locul 1 la europenele de carate pentru copii sau ca HCM a batut saptamana asta campioana Frantei, marea favorita a grupei. Si asa cum zici, astia sigur nu incaseaza banii fotbalistilor.
De amantele fotbalistilor nu stiu ca nu urmaresc emisiunile alea de sport pentru ca eu nu le consider sportive ci de cancan.
Iar la fotbal dau de obicei sonorul cat mai mic sa putem sta de vorba in casa urmarind partida dar fara sa ne enerveze comentariul care este presarat cu grosolanui si aluzii aruncate special pentru a promova comentariile care urmeaza la vestitele lor "dezbateri" ce tin apoi zile intregi.

Reply With Quote
Old 10-11-2009
Blue's Avatar
Blue Blue is offline
Utilizator înregistrat

Scris de catre Unchiul Sam View Post
Stim, stim. Inclusiv ca am fost pe locul 1 la europenele de carate pentru copii sau ca HCM a batut saptamana asta campioana Frantei, marea favorita a grupei. Si asa cum zici, astia sigur nu incaseaza banii fotbalistilor.
De amantele fotbalistilor nu stiu ca nu urmaresc emisiunile alea de sport pentru ca eu nu le consider sportive ci de cancan.
Iar la fotbal dau de obicei sonorul cat mai mic sa putem sta de vorba in casa urmarind partida dar fara sa ne enerveze comentariul care este presarat cu grosolanui si aluzii aruncate special pentru a promova comentariile care urmeaza la vestitele lor "dezbateri" ce tin apoi zile intregi.
Aseară după meci, la una din televiziunile de sport în sudio era Mădălin Voicu iar a telefon patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu.
Mititelu zicea că acum Piţurcă nu se poate întoarce la naţională din cauza presei, iar Mădălin, ceva mai târziu, dorind să explice faptul că în fotbalul Românesc se pune multă patimă, spunea că: "...aşa şuntem noi latinii...".
Deci:
Piţurcă a fost demis doar pentru că aşa a vrut presa, faptul că Naţionala României nu a jucat nimic în vremea lui nu are nici o relevanţă, iar fiul ceteraşului lui Ceauşescu, după ce ceva timp în urmă afirma că:
"...noi ţiganii suntem talentaţi la muzică..."aseară spunea că: "...aşa suntem noi latnii...". Să înţeleg că ţiganii sunt latini?
Fix specialistul în fotbal... de fapt specialist în cam de toate.
Mă mir că nu a fost adus şi Floriiiin Călinescuuuuuuuuuuuu....
În altă ordine de idei, când Naţionala feminină de handbal învingea Danemarca în finala C.M. Norvedia, la aceeaşi televiziune, Jiji Becali făcea profunde aprecieri de specialit într-ale fotbalului. Era mult mai important pentru sportul Românesc...
De-aia n-are ursu' coadă ...

Reply With Quote
Old 10-12-2009
Blue's Avatar
Blue Blue is offline
Utilizator înregistrat

Default Mutu a ales: vodca.

Se pare că Mutu a preferat vodca fotbalului...

Adio Mutu...
Sper doar să nu re râzgândească selecţionerul ...

Reply With Quote
Old 10-13-2009
caliopi's Avatar
Utilizator înregistrat

Default Ce-a

Se pare că Mutu a preferat vodca fotbalului...

Adio Mutu...
Sper doar să nu re râzgândească selecţionerul ...
zis LUCESCU de escapada:MUTU era in timpul liber ,facea ce vroia.E drept ca lui LUCICA i-a scapat porumbelul din gura inainte de meci,daca stia ce va iesi ,sigur isi musca limba..
Old 10-13-2009
Blue's Avatar
Blue Blue is offline
Utilizator înregistrat

zis LUCESCU de escapada:MUTU era in timpul liber ,facea ce vroia.E drept ca lui LUCICA i-a scapat porumbelul din gura inainte de meci,daca stia ce va iesi ,sigur isi musca limba..
Faci ce vrei în timpul liber, cu condiţia ca ceea ce faci să nu te lse mahmur când ai de jucat un meci de fotbal.
Dealtfel la Mutu nu e doar această ultimă chestie, oricu acet rezultat numai conta, tot timpul Mutu venea la Naţională doar când dorea muşchiul său. Indiferent de cât de talentat e, dacă nu se prezintă la amicale nu are cu să se încadreze în mecanismul echipei..
Iar când a venit nu vedea un mare jucător ci un tip plictisit care bifa şi al condica de prezenţă. Rău e că atunci câmd venea atitudinea lui de miserupism se generaliza în cadrul echipei...
Mai bine să stea la el club că bine stă... Naţionala României nu are nevoie de briliante...

Reply With Quote
Old 10-16-2009
Blue's Avatar
Blue Blue is offline
Utilizator înregistrat

Default Mesaj pentru Jiji: Dispari

Dispari dracului şi lasă Steaua-n pace, puşcăriaşule...
Dă-o gratis. Cu banii pe care i-ai băgat în Ghencea ţi-ai cumpărat celebritatea.
Ai ajuns în Parlamentul European graţie Stelei. Altfel erai un necunoscut cu toţi banii tăi.
Steaua nu îţi datorează nimic.

Reply With Quote
Old 10-16-2009
Blue's Avatar
Blue Blue is offline
Utilizator înregistrat

Default Puşcăriaşul şi nebunul...

Reply With Quote
Old 10-20-2009
CG's Avatar
CG CG is offline
Utilizator înregistrat

Oricât de mult m-ar deranja simplitatea... complicată a lui Gigi, nu pot să nu remarc faptul că suporterii aceia extremişti au cam întrecut măsura la Iaşi. Pentru plancarda lor cu "Se caută lunetist" ar trebui ca Parchetul să se autosesizeze. Adică, e un fel de ameninţare cu moartea şi nu trebuie să li se dea prea multă apă la moară cu asemenea lucru.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
NU poti posta thread nou
NU poti raspunde
Nu poti posta atasamente
NU poti edita postarile tale