deci , daca in sala ta de cinema cineva incepe sa fluiere
Scris de catre Piticu21
i-auzi frate, din cauza mea.
deci, daca cineva deschide un subiect, discutia deviaza si subiectul ala nu mai este dezbatut conform cu ce s-a discutat la inceput sau daca oamenii vorbesc despre altceva acel subiect se inchide. nu conteaza userul.
tu opresti filmul si nu-l mai vede nimeni ? Eu ma gandeam ca-i normal sa-l dai afara pe cel ce fluiera .
__________________ Liberte , Egalite , Fraierite Politicienii fura , justitia se uita in alta parte , presa vorbeste despre altceva . Nu poti sa faci la fel si sa iasa altfel .
Vom vota si vom fi liberi ????? Hai sa-i schimbam intre ei .
deci, daca cineva deschide un subiect, discutia deviaza si subiectul ala nu mai este dezbatut conform cu ce s-a discutat la inceput sau daca oamenii vorbesc despre altceva acel subiect se inchide. nu conteaza userul.
Lasa, Piti', ca mai cresti tu macar un pic si atunci, daca-ti mai amintesti de decizia asta cel putin ciudata, o sa tragi o tura de rasete!!!
Esti chiar culmea!!!
Hai sa-ti vand un Euxin. De fapt ti-l dau de pomana, adica de gratis, ca ion u le am cu vanzarile. Da' tu sa nu-l mai povestesti la nimeni, delta...aaa del...ardeal?! Ptiu, drace, deal?!
Zice ca daca in prima zi cu luna plina de dupa eclipsa totala de soare dintr-o augusta noapte, incerci marea cu degetul, la zece ani si un pic dupa, ai cele mai mari sanse ca iei pontul cel mare la 6 din 49.
Asa, acum pune degetul pe harta si incepe sa-l plimbi putin pe urss. Asa, usooor, usooor, mai in suuus, mai in jooos, mai repejor, asa, asa, asa, colea, coleaaaaa..... Remus frate, ai vazut?!
SACU: Si pentru ca ne plac balcanismele mai mult decat orice altceva:
[....]acolo stau marturiile principiile dupa care o Gasca de Nemernici se straduiesc sa faca varza acest forum.
Iar prietenul tau delta_d este "Creierul"
si cum ar putea "sa faca varza acest forum" ? Eu cred ca mai repede i-i face publicitate vorbindu-se de el si prea putin conteaza daca de bine sau de rau
Cum o veni asta? Eu deschid un thread si, fiindca delta_d (iau la intimplare, desigur, toata lumea stie cit de mult il apreciez...) nu suporta ce am scris vine si mi-l face varza, ajutat de GN*, iar Piticu inchide thread-ul? OK, in acest caz s-ar putea sa avem un forum de thread-uri inchise fiindca GN* este foarte bine orientata.
Doar nu ai descoperit un mecanism de bază a economiei de piaţă?
Draga fetita cu "chibrite", sau EBA de delta ca sa fiu mai clar, mecanismul o fi de baza dar ca sa fie a economiei de piata ar trebui sa fie mecanisma. Altfel este "mecanism de baza al economiei de piata"
Si nu o da cotita ca te-ai referit la "baza economiei de piata" ca te complici si mai rau.
pai cat timp tu stabilesti regulile, desemnezi moderatori, mediezi conflicte (pe ala cu itik/ben l-ai mediat de l-ai spart cateva luni), si in genere ajuti la tinerea linistii pe forum (2 ore pe cincinal) cine pana mea ar putea fi de vina?
cand vin useri ca mine si te trag repetat de urechi, repetat, si repetat, si repetat cum am facut cu itik si ben? a cui e vina? a mea ca indraznesc sa ma plang.
cand ai un moderator pdl (adica sam) si il pui pe al doilea (adica petre) si astia incep sa asupreasca forumul si tu te faci ca ploua cine dracu e de vina? noi, ca indraznim sa nu ne placa.
cand ti s-a cerut si argumentat si frumos sa introduci moderarea individuala ca sa poti sa nu te deranjezi tu mai mult de 2 ore la cincinal si tu refuzi... cine e de vina? mama lui stefan cel mare.
auzi, cred ca toata lumea stie ca forumul asta ajuta doar la culesul de informatii de la useri. macar nu te mai prefa ca iti pasa. fa frumusel stanga imprejur si fa-te ca ploua. ca de obicei. eu unu m-am obisnuit.
dar asta nu inseamna ca nu ai face bine si daca faci ca noi o data. si initiativa asta propusa de miki ar fi una buna. daca si tu, si restul de moderatori ati fi fortati (de reguli) sa tineti un thread in care consemnati toate mutarile, stergerile, banarile samd, nu mai poate nimeni sa zica nimic, sau daca zice, zice pe probe.
a russian wakes up in the morning and sees at his window: tancs, flowers, and the USA national Flag. He goes out screaming: Freeeeeedom! A soldier comes out of the tank and says: "niet freedom, halloween!"
Hai mai bine sa discutam despre cum va pierde dictatorul alegerile, conform INSOMAR. Sau sa'i luam cu incetul pe pdlisti, sa nu se sinucida careva,mai ales ca nu va veni prezidentul la intalnire...
__________________ "Whenever people agree with me I always feel I must be wrong." - Oscar Wilde
nu te supăra, dar constat că nu te pricepi la oameni. Să ştii că nici eu nu mă pricep la tehnică. Hai să ne-ntâlnim (te invit la mine), că minus şi cu minus fac plus şi să vezi că o să ne despărţim zmei
Adică nu-ţi convine să fii de acord cu ceva care ţi se pare corect?
de obicei fiecare se crede cel mai bun si pretinde sa fie favorizat Am spus nu-mi convine in sensul ca sunt frustrat de la o favoare pe care n-o merit totusi, in conditiile in care se respecta principiul egalitatii sanselor
de obicei fiecare se crede cel mai bun si pretinde sa fie favorizat Am spus nu-mi convine in sensul ca sunt frustrat de la o favoare pe care n-o merit totusi, in conditiile in care se respecta principiul egalitatii sanselor