| Politica Discutii politice despre politică, politizând |
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Propun pe D. Costin(BNS)
Pentru postul de prim-ministru al Romaniei.
Romania are nevoie e astfel de oameni: fermi, hotariti si profesionisti.
Ni-a placut cum a sters pe jos cu Sirbu, Orban si Soviani!!
No nonsense!
Last edited by Diana B; Acum 2 Saptamani at 08:55 PM..
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Scris de catre Diana B
|
Pentru postul de prim-ministru al Romaniei.
Romania are nevoie e astfel de oameni: fermi, hotariti si profesionisti.
Ni-a placut cum a sters pe jos cu Sirbu, Orban si Soviani!!
No nonsense!
|
Ei vax, nu e bun!...cei spun lucrurilor pe nume nu trebuie puşi la timonă!  . Dacă era după Dumi iar fi tăiat microfonul 

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Mai ales declaratia acestuia: Draga FMI nu mai dati bani Romaniei, nu are nevoie. Motivul? Eee....pai, de fapt, noi sindicatele ne facem ca nu stim care au fost conditiile voastre, de aia v-am spus ca nu s-a discutat si cu noi, si de fapt, noi NU VREM REFORMA STATULUI, NU VREM SALARII PE MASURA MUNCII, NU VREM PENSII PE MASURA CONTRIBUTIEI, NOI VREM SA FIM BOGATI, DATI DRACULUI, SA NU MUNCIM, SA STAM ACASA 365 DE ZILE pe an!!!

Acum 2 Saptamani
|
|
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
http://gaboanta.wordpress.com
Scris de catre ceaikovski
|
|
Mai ales declaratia acestuia: Draga FMI nu mai dati bani Romaniei, nu are nevoie. Motivul? Eee....pai, de fapt, noi sindicatele ne facem ca nu stim care au fost conditiile voastre, de aia v-am spus ca nu s-a discutat si cu noi, si de fapt, noi NU VREM REFORMA STATULUI, NU VREM SALARII PE MASURA MUNCII, NU VREM PENSII PE MASURA CONTRIBUTIEI, NOI VREM SA FIM BOGATI, DATI DRACULUI, SA NU MUNCIM, SA STAM ACASA 365 DE ZILE pe an!!!
|
Ba vrem sa muncim dar numai duminica, atunci cand mergem la cumparaturi .Michelangelo
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Scris de catre gaboanta
|
|
Ba vrem sa muncim dar numai duminica, atunci cand mergem la cumparaturi .Michelangelo
|
Da, asa, asa.
Luni, ma gandii marti, sa ma duc miercuri la servici.
Joi, cand vazui ca-i vineri, sambata la ce dracu sa ma duc, cand duminica nu se lucreaza?

Acum 2 Saptamani
|
|
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Decat sa merg la vot mai bine merg in alta parte.
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
ceaik
Abea dupa aceea am vazut de unde este (anume sindicate) dar ....
tipul a spus niste adevaruri.
Nu stiu daca ai urmarit totul. Si ghici, Dumi chiar i-a inchis microfonul.
S-a luat de sirbu si l-a facut de doua parale, s-a luat de Orban si i-a adus aminte ce deficit au lasat si ca de la guvernarea lui a inceput si l-a luat si pe Soviani in suturi.
Tipul a concludat ca politicienii sint pur si simplu ... incompetenti si rau voitori.
Mai mult nu stiu despre el, dar mi-a placurtinterventia lui.
Initial am confundat BNS cu BNR!
|
|
|
|
|

Acum 2 Saptamani
|
|
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
|
Da, asa, asa.
Luni, ma gandii marti, sa ma duc miercuri la servici.
Joi, cand vazui ca-i vineri, sambata la ce dracu sa ma duc, cand duminica nu se lucreaza?
|
Si atunci sa mergem sa luam mici si bere. Se numeste tot munca. Numai cand ma gandesc la lemnele care trebuie pentru foc...
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Scris de catre Diana B
|
Abea dupa aceea am vazut de unde este (anume sindicate) dar ....
tipul a spus niste adevaruri.
Nu stiu daca ai urmarit totul. Si ghici, Dumi chiar i-a inchis microfonul.
S-a luat de sirbu si l-a facut de doua parale, s-a luat de Orban si i-a adus aminte ce deficit au lasat si ca de la guvernarea lui a inceput si l-a luat si pe Soviani in suturi.
Tipul a concludat ca politicienii sint pur si simplu ... incompetenti si rau voitori.
Mai mult nu stiu despre el, dar mi-a placurtinterventia lui.
Initial am confundat BNS cu BNR!
|
Diana, n-am urmarit, recunosc.
Nu ma mai uimesc in fata sindicalistilor, pot ei sa vina si cu saru'mana.
Nu mai sunt credibili.
Imi pare rau.
Azi spun un lucru intr-un fel, maine in altul.
Si-au pierdut credibilitatea, definitiv.
Pentru mine, ACESTI CONDUCATORI DE SINDICATE sunt interesati doar de afacerile lor si nu reprezinta decat niste mafii, la alt nivel.

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Scris de catre gaboanta
|
Si atunci sa mergem sa luam mici si bere. Se numeste tot munca. Numai cand ma gandesc la lemnele care trebuie pentru foc...
|
nu-ti face griji pt lemnele de foc, se dau gratis micii si berula!
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|
NU poti posta thread nou
NU poti raspunde
Nu poti posta atasamente
NU poti edita postarile tale
HTML code is On
|
|
|
Ora este GMT +2. Ora este acum 10:39 AM.
|
|
|