Go Back   Realitatea .NET » FORUM » Politica

Politica Discutii politice despre politică, politizând

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Acum 2 Saptamani
Krokodilul Chichiricios Krokodilul Chichiricios is offline
Utilizator înregistrat

Default V-aţi uitat în ultimul timp cu fundul în oglindă ? Semănaţi cu Băsescu din afişe ?

E clar că aveţi gripă nouă (aka porcină) şi trebuie să vă trataţi. Nu ştiu cu cât i-a păcălit PD-L-ul pe făuritorii de campanie prezidenţială dar ori că te uiţi la Băse din afişe ori la poza orizontală a lui Kim Ir Sen când veneau coreenii să-l pupe dulce de bun rămas e cam acelaşi lucru. Adică sau Băse e pe moarte- şi atunci mai daţi-i un mandat, poate îi face un plod- sau moarte e pe Băse şi atunci veşnica lui pomenire. Da' dacă nu i-au dat cu formol încă din viaţă fiind ăsta nu mai e un preşedinte care pupă încă 5 ani viu.....
Reply With Quote
Old Acum 2 Saptamani
Krokodilul Chichiricios Krokodilul Chichiricios is offline
Utilizator înregistrat

Default PS:Chestia asta (nu) e un pamflet....

Pe bune, chiar arată nasol. Şi mătuşa mea care e cea mai basarabeancă dintre basarabence mi-a zis că în mod oficial Băse nu pupă vapor dacă pierde alegerile decât dacă-l fac americanii comandant de portavion, că la cât SPP va trebui să ia după el ca preşedinte fost mai bine îl decedează direct....ca prima victimă a lu' aviara gripa....băi oameni buni, ăia anunţă 35.000 de morţi ? Păi la ultimul cutremur baban din China s-a înregistrat mortoveraju' ăsta....Am văzut azi un nene cu măscuţă pe faţă, deci nu uitaţi, dacă veniţi la întâlnire veniţi cu măscuţa, nu mâncaţi nimic, nu beţi nimic, doar intravenos sau clismă....
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
NU poti posta thread nou
NU poti raspunde
Nu poti posta atasamente
NU poti edita postarile tale