| Politica Discutii politice despre politică, politizând |
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
>> All : Acum, la Naşul...
Florin Călinescu 
.................................................. ........................................
|
|

Acum 2 Saptamani
|
|
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Da, Miha
Scris de catre miha0509
|
Florin Călinescu
.................................................. ........................................
|
isi revine incet, iar are zaft.
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Nu's'ce sa zic... Anul trecut pe vremea asta isi lua limba-n gura cu Tariceanu...
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Scris de catre grumpymocker
|
|
Nu's'ce sa zic... Anul trecut pe vremea asta isi lua limba-n gura cu Tariceanu...
|
nici mie nu-mi plac oportunistii.
sa fie sanatos, dar sinceritatea lui este pusa sub semnul indoielii.

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Scris de catre grumpymocker
|
|
|
Asa este dar tu vezi ce diferenta este intre cineva care spune ce crede si cineva care spune ce trebuie? Ai vazut pe cei doi colegi ai nostri care au schimbat brusc tabara, ai vazut ce lipsa de consistenta in argumente, ce contradictii intre o fraza si alta, intre o idee si alta, intre idei si realitate?
Acum Calinescu pare ca nu mai e manat de la spate de nimeni, pare un tip pe care, ca sa zic asa, il doare in pix, spune ce vrea fara sa ii pese daca deranjeaza pe unul sau altul.
Mi-e greu sa il cred in totalitate dar asta e impresia pe care mi-o da acum, ca isi permite sa spuna absolut orice.
Ma astept sa il atace si pe Basescu si PDL, nu m-ar mira deloc daca ar face-o.

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Scris de catre Unchiul Sam
|
Asa este dar tu vezi ce diferenta este intre cineva care spune ce crede si cineva care spune ce trebuie? Ai vazut pe cei doi colegi ai nostri care au schimbat brusc tabara, ai vazut ce lipsa de consistenta in argumente, ce contradictii intre o fraza si alta, intre o idee si alta, intre idei si realitate?
Acum Calinescu pare ca nu mai e manat de la spate de nimeni, pare un tip pe care, ca sa zic asa, il doare in pix, spune ce vrea fara sa ii pese daca deranjeaza pe unul sau altul.
Mi-e greu sa il cred in totalitate dar asta e impresia pe care mi-o da acum, ca isi permite sa spuna absolut orice.
|
imi amintesc ca totusi Florin Calinescu a stat mult in cumpana pana a ajunge la liberali.
Iti amintesti cum il aratau la TV cum ezita?
in fine, firma aia a lui sta sa fie vanduta, deci nici macar interesul cu contracte nu-l mai are, ca sa presupui ca de aia s-a dus la PD-L.
PS: argumentele colegilor nostri care au trecut in tabara cealalta sunt inconsistente. Si asta, deoarece NU POTI ALEGE PE CINEVA si apoi SA TE INTORCI COMPLET impotriva aceluia, sub motiv ca esti dezamagit.
Si pe mine m-au dezamagit actiunile unor ministri PD-L, sau unele legi, sau Basescu de cateva ori, sau nu-mi place mereu ce zice, etc.
Dar asta nu e motiv SA MA INTORC IMPOTRIVA LUI, ci sa atrag atentia atunci cand greseste.

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
|
|
Eu nu ma uit acum la Nasul, recunosc. Stau cu TV-ul deschis pe calculator la meciul din UCL.
Dar observatia referitoare la cei doi "colegi" este foarte buna.
Cel putin ieri, parca erau doua marionete dezmembrate: logica ii impingea intr-o parte, vorbele scrise pe forum erau parca scrise de niste dadaisti...
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Yupiiiii, ia auziti ce spune si Videanu, ca astia il ridica artifical pe Geoana in sondaje ca atunci cand votul real va arata ca de fapt e mult mai jos ei sa poata invoca fraudarea.
Ah, ce le mai simte unchiul Sam....m-am prins inaintea lor 

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Scris de catre ceaikovski
|
i
Iti amintesti cum il aratau la TV cum ezita?
|
Asta e diferenta de care spuneam. Atunci era clar o prestatie...fortata, se vedea ca nu prea e in largul lui.

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
|
Yupiiiii, ia auziti ce spune si Videanu, ca astia il ridica artifical pe Geoana in sondaje ca atunci cand votul real va arata ca de fapt e mult mai jos ei sa poata invoca fraudarea.
Ah, ce le mai simte unchiul Sam....m-am prins inaintea lor
|
asa e, sam. Iar backgroundul a fost deja facut de ONG-urile care au bagat mare cu PRE-FRAUDAREA cu referendumul.

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Scris de catre ceaikovski
|
|
asa e, sam. Iar backgroundul a fost deja facut de ONG-urile care au bagat mare cu PRE-FRAUDAREA cu referendumul.
|
Exact, aia cu pre-fraudarea va ramane celebra.

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
|
|
Exact, aia cu pre-fraudarea va ramane celebra.
|
Dupa, va fi POST-FRAUDARE.
Nu rade, tot ce este terifiant de cretin in tara asta, face istorie, devine cutuma, creaza precedent.
Sa nu te miri, daca vom mai auzi acest termen, multi ani de-aici incolo.
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|
NU poti posta thread nou
NU poti raspunde
Nu poti posta atasamente
NU poti edita postarile tale
HTML code is On
|
|
|
Ora este GMT +2. Ora este acum 10:30 AM.
|
|
|