Go Back   Realitatea .NET » FORUM » Politica

Politica Discutii politice despre politică, politizând

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Acum 2 Saptamani
Dan Suciu Dan Suciu is online now
Utilizator înregistrat

Default Vosganian....

Domnul Vosganian iese iar in fata.
Ca urmare, trebuie sa ne reamintim realizarile marete ale acestui personaj.

Buget 2009

-- Finantele estimeaza, pentru anul viitor, o crestere economica de 6,5% si un deficit bugetar de 2% * In 2008, PIB-ul ar putea ajunge la 505 miliarde de lei
Ministrul Finantelor, Varujan Vosganian, le-a prezentat ieri membrilor Guvernului indicatorii bugetului pentru anul viitor. Astfel, potrivit draftului aflat inca in discutii, tinta de deficit pentru anul 2009 este de 2% din PIB, iar cresterea economica este estimata la 6,5%. Vosganian a mai spus ca bugetul pentru anul viitor va fi depus la Parlament in 10 octombrie.

Astea erau previziunile lui Vosganian pentru 2009.
Dupa astfel de previziuni mi se pare corect sa-i critici pe Boc si pe Pogea ca schimba datele bugetului din doua in doua luni.
Reply With Quote
Old Acum 2 Saptamani
inxxs inxxs is offline
Utilizator înregistrat

Scris de catre Dan Suciu View Post
Domnul Vosganian iese iar in fata.
Ca urmare, trebuie sa ne reamintim realizarile marete ale acestui personaj.

Buget 2009

-- Finantele estimeaza, pentru anul viitor, o crestere economica de 6,5% si un deficit bugetar de 2% * In 2008, PIB-ul ar putea ajunge la 505 miliarde de lei
Ministrul Finantelor, Varujan Vosganian, le-a prezentat ieri membrilor Guvernului indicatorii bugetului pentru anul viitor. Astfel, potrivit draftului aflat inca in discutii, tinta de deficit pentru anul 2009 este de 2% din PIB, iar cresterea economica este estimata la 6,5%. Vosganian a mai spus ca bugetul pentru anul viitor va fi depus la Parlament in 10 octombrie.

Astea erau previziunile lui Vosganian pentru 2009.
Dupa astfel de previziuni mi se pare corect sa-i critici pe Boc si pe Pogea ca schimba datele bugetului din doua in doua luni.
Incompetenta lui Vosganian a fost pusa in valoare de insasi Comisia Europeana si a strabatut toate colturile celor 4 roze a vanturilor !Acest individ si cei care l-au propus auadus o pata pe obrazul intregii tari! Iata cateva titluri ale vremii:
Financial Times: Retragerea lui Vosganian, o uşurare pentru Bruxelles
Jan Marinus Wiersma: retragerea lui Vosganian ar fi decizie înţeleaptă
France Press subliniaza si punctele slabe ale lui Varujan Vosganian, care nu il recomanda pentru functia de comisar european
Alte motive de ingrijorare pentru europarlamentari sunt acuzatiile de legaturi cu omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu
Turcia se opune candidaturii lui Vosganian
Agentia France Presse sustine ca presedintele Comisiei Europene l-a recuzat pe roman Varujan Vosganian
In timp ce comisarul Bulgariei a fost acceptat de Barroso si a primit deja un portofoliu, Romania a reusit sa atraga atentia europenilor cu un intreg scandal legat de propriul candidat
Mai vrei ceva?dar la liberali asta e reteta !Vezi cazul Olteanu!Patriciu si vantu i-si infiltreaza cartitele.Oamenii astia sunt platiti din bani pulblici sa ne faca rau!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
NU poti posta thread nou
NU poti raspunde
Nu poti posta atasamente
NU poti edita postarile tale