tocmai azi am auzit ca inregistrarile lui remes sunt ilegale
Scris de catre Dr.Ernesto Rafael Guevara
hehe, si procurorii vor, dar pentru inca o luna nu se poate ca inculpatul are imunitate totala
si ca atare caltabosul are scutire de justitie . Daca viermisorul ala cu santaju' mic are scutire , tu crezi ca o sa vedem vreun politician de calibru dupa gratii ? Neeee....politruc la politruc nu-si scoate dosaru' ( dar isi aranjeaza afacerea )
__________________ Liberte , Egalite , Fraierite Politicienii fura , justitia se uita in alta parte , presa vorbeste despre altceva . Nu poti sa faci la fel si sa iasa altfel .
Vom vota si vom fi liberi ????? Hai sa-i schimbam intre ei .
Pai Emile, la inceput se spunea ca "a vandut" flota dupa aia s-a trecut la "a furat" flota.
Ca dupa ani de manipulare cu "a vandut flota" s-au prins ca e o tampenie sa pretinzi ca cineva poate vinde ceva daca nu e proprietar. Si Min. Transp. nu a fost proprietar, ci doar administrator.
Asa ca au renuntat la vanzare si au inceput sa reclame furtul flotei. Dup ce vor trage concluzia ca si in acest caz proprietarul e responsabil ca nu a pazit-o bine vor inventa alt termen, Basescu a inchis ochiii la vanzarea/furtul/instrainarea flotei sau gasesc ei alt termen bun pentru populatie.
si ca atare caltabosul are scutire de justitie . Daca viermisorul ala cu santaju' mic are scutire , tu crezi ca o sa vedem vreun politician de calibru dupa gratii ? Neeee....politruc la politruc nu-si scoate dosaru' ( dar isi aranjeaza afacerea )
eu am auzit ca mandatul de ascultare a carnatarului cica a fost emis fara motiv! deci faptul ca l-au prins la spaguiala e ilegal infaptuit . auzi baaaa! si baiatul acesta care a deschis threadul vrea detalii cu dosarul flota. hahaha! peste 50 de ani neicusorule.