| Politica Discutii politice despre politică, politizând |
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Cum de in politica nu au patruns si cetateni obisnuiti, fara angajament PCR?
Chiar asa numai membrii PCR au ajuns sa ne conduca si numai pentru ca au fost mai buni si mai alesi decat noi, toti ceilalti 10 milioane?
Cum de oportunsimul comunistilor a fost castigator si al nostru pierzator?
De ce acopera Europa si SUA DICTATURA MAFIEI COMUNISTE ajutate de Securitate?
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Eu as putea intreba si altfel: de ce eu, o persoana cu carnet PCR, nu am intrat in politica?
Raspuns: de frica.
In 1992 Corneliu Coposu m-a invitat personal pe mine si pe sotul meu, sa facem cunostinta.
Am refuzat sa ne ducem, constienti de faptul ca nu am fi putut rezista in fata acelui mare om, si probabil am fi devenit membri de partid.
Ori, noi nu aveam curajul sa suportam ce suportau acei oameni atunci, in 1992 (nu vorbesc inainte de 1945)
Am fost in stare sa ajut in alegeri, ca observator, dar mai mult decat atat
nu am avut curajul.
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
In timp ce altii au fost chemati de acasa ca sa preia puterea
Scris de catre Terri
|
Eu as putea intreba si altfel: de ce eu, o persoana cu carnet PCR, nu am intrat in politica?
Raspuns: de frica.
In 1992 Corneliu Coposu m-a invitat personal pe mine si pe sotul meu, sa facem cunostinta.
Am refuzat sa ne ducem, constienti de faptul ca nu am fi putut rezista in fata acelui mare om, si probabil am fi devenit membri de partid.
Ori, noi nu aveam curajul sa suportam ce suportau acei oameni atunci, in 1992 (nu vorbesc inainte de 1945)
Am fost in stare sa ajut in alegeri, ca observator, dar mai mult decat atat
nu am avut curajul.
|
tu te fereai si poate aveai de ce.
Lumea nu si-a mai dorit sa aiba parte de comunisti dupa 45 de ani de comunism.
Acest sentiment nu a fost general, ci nmai dintre putinii care au participat direct si care nu au facut parte din "regie".
Restul, privitorii de la televizor au incurajat noua conducere zambitoare si multi au avut sentimente impartite.
Iunie 1990 ne-a aratat ca au fost destui care doreau o continuare a comunismului in alta forma.
Astazi sunt peste 250000 de profitori care au pensie cat sa intretina din ea o familie de 4 persoane si mai bine si la nivel decent.
Sunt 2000000 de membrii PCR care facparte OPORTUNSITII folositi de MAFIA care ne conduce de 20 de ani.
Rezultatul se vede.
Iti place?
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Scris de catre CalinD
|
tu te fereai si poate aveai de ce.
Lumea nu si-a mai dorit sa aiba parte de comunisti dupa 45 de ani de comunism.
Acest sentiment nu a fost general, ci nmai dintre putinii care au participat direct si care nu au facut parte din "regie".
Restul, privitorii de la televizor au incurajat noua conducere zambitoare si multi au avut sentimente impartite.
Iunie 1990 ne-a aratat ca au fost destui care doreau o continuare a comunismului in alta forma.
Astazi sunt peste 250000 de profitori care au pensie cat sa intretina din ea o familie de 4 persoane si mai bine si la nivel decent.
Sunt 2000000 de membrii PCR care facparte OPORTUNSITII folositi de MAFIA care ne conduce de 20 de ani.
Rezultatul se vede.
Iti place?
|
Esti intr-o doaga. Nu ma feream de nimic, mi-era frica de mizeria si laturile pe care PCR-ul le turna atunci in capul celor care indrazneau sa "se bage" in politica - dar de partea celorlalti, adica in partidele care faceau opozitie PSD-ului.
Daca ma feream nu ma bagam sa fiu observator la alegeri in 1992, cand PSD-ul ameninta ca aduce muncitorii sa ne bata in sectiile de votare.
Last edited by Terri; Acum 2 Saptamani at 12:15 PM..
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Acea mizerie, intimidarea si amenintarile primite PUBLIC prin televiziunea lui Iliescu de oameni care vroiau sa intre in politica de partea "celorlalti", ele sunt explicatia ca oamenii cinstiti - din PCR sau nu - au fugit timp de 20 de ani de politica.
|
|

Acum 2 Saptamani
|
|
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Căline dragă,
Încearcă să gândeşti şi tu puţin, puţin, puţin. În 1989 erau 4 milioane de comunişti dintr-un total de 6-7 milioane de persoane forţă activă de muncă, da ? Deci erau majoritatea.
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Cred ca exagerezi
Scris de catre Terri
|
|
Acea mizerie, intimidarea si amenintarile primite PUBLIC prin televiziunea lui Iliescu de oamenii care vroiau sa intre in politica de partea "celorlalti", ele sunt explicatia ca oamenii cinstiti - din PCR sau nu - au fugit timp de 20 de ani de politica.
|
Am intrat in politica si chiar am infruntat portocale si rosii aruncate spre masina cu care faceam campanie, dar problema ca oamnii obisnuiti nu au intrat in politica este ca TOTUL A FOST ATENT MANEVRAT de catre grupuri din SECURITATE.
Ele puneau conducatorii infiltrati in partidele neluate in calcul pentru accesul la putere.
Secretarii, sefii de organizatii erau oportunistii adusi de ei.
In timp acesti oportunisti au migrat la partidul de baza si cei care au ramas in alte partide si nu mai sunt decat DOUA, au misiunea sa pastreze partidele ETANSE la orice PATRUNDERE NECONTROLATA.
Nu frica de repercursiuni a tinut lumea departe de politica, ci sistemul PUS LA PUNCT PENTRU PRELUAREA PUTERII ABSOLUTE folosind structurile PCR si cele ale Securitatii.
Din cele 4 milioane de membrii de partid umai DOUA profita acum si sunt cei care sunt interesati ca sistemul sa ramana NESCHIMBAT si CORUPT.
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Forta de munca era de 10 milioane, d. care 4 membrii PCR
Scris de catre Krokodilul Chichiricios
|
|
Încearcă să gândeşti şi tu puţin, puţin, puţin. În 1989 erau 4 milioane de comunişti dintr-un total de 6-7 milioane de persoane forţă activă de muncă, da ? Deci erau majoritatea.
|
Raportul de forte este asa: din cele 4 milioane, numai 2 milioane beneficiaza de sistemul PCR (pile, cunostiinte, relatii).
Din cele DOUA MILIOANE, numai 200000 sunt benficiari de averi URIASE.
urmeaza cca. 500000 de profitori care invart averi pe langa stat si restul sunt CHIBITI care asigura LICHIDITATEA MAFIEI.
Si-au atras dupa 1990 inca 2 MILIOANE de FORTA DE MUNCA LA NEGRU cu care MANEVREAZA PIATA PARALELA.
La noi, PIATA PARALELA este de 80% si toti banii se duc la cele cateva mii de CONTROLORI si cateva ZECI DE MII de "GARZI DE CORP".
Last edited by CalinD; Acum 2 Saptamani at 02:04 PM..
|
|

Acum 2 Saptamani
|
|
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Scris de catre CalinD
|
Chiar asa numai membrii PCR au ajuns sa ne conduca si numai pentru ca au fost mai buni si mai alesi decat noi, toti ceilalti 10 milioane?
Cum de oportunsimul comunistilor a fost castigator si al nostru pierzator?
De ce acopera Europa si SUA DICTATURA MAFIEI COMUNISTE ajutate de Securitate?
|
Bai caline,... si eu am fost membru de partid si acum frec duda in sistemul privat si nu-mi conduc decit angajatii si masina personala. Nu m-a ales nimeni nicaieri iar cind am incercat sa intru in politica mi-au dat la geoale "colegii" mai vechi, mai versati si mai oportunisti... Am refuzat sa fiu "masa de manevra" si m-am retras, devenind astfel... disident politic... Acum ii ciomagesc eu pe unde-i prind, ca gura nu mi-au inchis-o...
Asa ca, nu mai da tu cu bita in toti membrii de partid, fara sa ai habar despre ce vorbesti... Mie nu-mi este rusine ca am fost membru de partid, ca n-am facut rau nimanui, ca o multime de altii ca mine, nici macar la modul general. Tzara asta care este praduita sistematic astazi de aceste gasti de infractori ajunsi in parlament, a fost construita in cea mai mare parte de o multime de membri de partid, de comunistii care in cea mai mare parte a lor nu s-au bucurat de privilegii nici atunci, nici acum...
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Jumatate dintre voi fura si ceilalti ai apara pe cei care fura
Scris de catre mirceam
|
Bai caline,... si eu am fost membru de partid si acum frec duda in sistemul privat si nu-mi conduc decit angajatii si masina personala. Nu m-a ales nimeni nicaieri iar cind am incercat sa intru in politica mi-au dat la geoale "colegii" mai vechi, mai versati si mai oportunisti... Am refuzat sa fiu "masa de manevra" si m-am retras, devenind astfel... disident politic... Acum ii ciomagesc eu pe unde-i prind, ca gura nu mi-au inchis-o...
Asa ca, nu mai da tu cu bita in toti membrii de partid, fara sa ai habar despre ce vorbesti... Mie nu-mi este rusine ca am fost membru de partid, ca n-am facut rau nimanui, ca o multime de altii ca mine, nici macar la modul general. Tzara asta care este praduita sistematic astazi de aceste gasti de infractori ajunsi in parlament, a fost construita in cea mai mare parte de o multime de membri de partid, de comunistii care in cea mai mare parte a lor nu s-au bucurat de privilegii nici atunci, nici acum...
|
Solidaritatea ta cu comunistii care s-au organizat in grupuri MAFIOTE ce MULG tara este PAGUBOASA.
Cred ca merita mai multe sanse CEILALTI cetateni, fie si numai pentru a nu mai "beneficia" de OPORTUNISMUL de care vorbesti.
Ne mai trebuie si ceilalti sa conduca, FARA CARNET PCR.
Sincer, nu am nimic cu fostii posesori de carnete PCR, dar experienta ne arata ca NUMAI OPORTUNISTII, LICHELELE SI HOTII din randurile voastre NE-AU DISTRUS TARA.
De acolo a cules SECURITATEA pleava care astazi NE-A VANDUT VIITORUL PE 50 DE ANI.
Eu sincer m-am saturat de voi si cred ca nu va strica putina MODESTIE si un dram de PATRIOTISM sa ne lasati SA TRAIM SI NOI.
Te deranjeaza sa incercam si cu altii?
Nu de alta, dar NE DISTRUGEM DEFINITIV TARA!
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Călin, prin 2002 exista în cartierul în care vieţuiesc, un sediu al PD. De multe ori mi-am propus să intru şi să mă înscriu în partid. Mă felicit acum că nu am făcut-o. Nu pt că era vorba de PD, ci pt că am ales să mă ţin departe de troaca politică.
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
In cele din urma va trebui sa ne facem partide noi
Scris de catre gorro
|
|
Călin, prin 2002 exista în cartierul în care vieţuiesc, un sediu al PD. De multe ori mi-am propus să intru şi să mă înscriu în partid. Mă felicit acum că nu am făcut-o. Nu pt că era vorba de PD, ci pt că am ales să mă ţin departe de troaca politică.
|
Altfel, o sa se perpetueze acest sistem pus la punct de Securitate si PCR ca sa CONFISTE TARA intr-un cerc restrans de PRIVILEGIATI.
Toti cei care AU FACUT AVERI importante au legaturi cu ACESTE STRUCTURI care AU CERNIT cine are DREPTUL LA PROSPERITATE si CINE NU.
Sa ne facem partide si sa candidam, cu oameni obisnuiti si nu cu "dalmatieni"!
Nu ne va aduce nimeni LIBERTATE daca nu ne-o luam singuri.
|
|

Acum 2 Saptamani
|
|
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Scris de catre CalinD
|
Solidaritatea ta cu comunistii care s-au organizat in grupuri MAFIOTE ce MULG tara este PAGUBOASA.
Cred ca merita mai multe sanse CEILALTI cetateni, fie si numai pentru a nu mai "beneficia" de OPORTUNISMUL de care vorbesti.
Ne mai trebuie si ceilalti sa conduca, FARA CARNET PCR.
Sincer, nu am nimic cu fostii posesori de carnete PCR, dar experienta ne arata ca NUMAI OPORTUNISTII, LICHELELE SI HOTII din randurile voastre NE-AU DISTRUS TARA.
De acolo a cules SECURITATEA pleava care astazi NE-A VANDUT VIITORUL PE 50 DE ANI.
Eu sincer m-am saturat de voi si cred ca nu va strica putina MODESTIE si un dram de PATRIOTISM sa ne lasati SA TRAIM SI NOI.
Te deranjeaza sa incercam si cu altii?
Nu de alta, dar NE DISTRUGEM DEFINITIV TARA!
|
Iar bati cimpii cu gratie!
Fa ceva ca sa poti avea sanse! De acasa din fotoliu, n-o sa ai sansa niciodata de a face ceva decit daca ti-ai propus sa devii obez.
De unde ai remarcat tu pina acum ca eu ma solidarizez cu comunistii aia despre care vorbesti tu si care nu sint mai mult de citeva zeci de mii in toata tzara? De unde jumate? Ai carabusi pe cortex?... E foarte grav cind te apuci sa analizezi ceva si nu ai habar despre ce vorbesti si pleci intentionat sau ne... de la premise false. Eu cunosc o gramada de noncomunisti care au facut mai mult rau tzarii decit aia de-i condamni tu acum... Hotzii, tilharii... nu au partid, nici securistii, nici magistratii... sumar vorbind...
Viitorul l-au vindut cei care nu se implica in nimic si care ne dau lectii din ce vad la mogulizoare, fara sa treaca informatia prin filtrul gindirii, al analizei dar mai ales al discernamintului...
Traieste frate cum vrei, ca nu eu te impiedic. Tu te impiedici singur singurel, dupa care cauti tertzi pe care sa dai vina...
|
|

Acum 2 Saptamani
|
|
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Scris de catre gorro
|
|
|
Da gorro, tu ai ales, eu am ales... si acum ne miram!
Poate ca daca nu faceai alegerea asta si te implicai, politica nu mai era o "troaca"...
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Toti au o gasca urmarita din umbra de Securitate
Scris de catre mirceam
|
Iar bati cimpii cu gratie!
Fa ceva ca sa poti avea sanse! De acasa din fotoliu, n-o sa ai sansa niciodata de a face ceva decit daca ti-ai propus sa devii obez.
De unde ai remarcat tu pina acum ca eu ma solidarizez cu comunistii aia despre care vorbesti tu si care nu sint mai mult de citeva zeci de mii in toata tzara? De unde jumate? Ai carabusi pe cortex?... E foarte grav cind te apuci sa analizezi ceva si nu ai habar despre ce vorbesti si pleci intentionat sau ne... de la premise false. Eu cunosc o gramada de noncomunisti care au facut mai mult rau tzarii decit aia de-i condamni tu acum... Hotzii, tilharii... nu au partid, nici securistii, nici magistratii... sumar vorbind...
Viitorul l-au vindut cei care nu se implica in nimic si care ne dau lectii din ce vad la mogulizoare, fara sa treaca informatia prin filtrul gindirii, al analizei dar mai ales al discernamintului...
Traieste frate cum vrei, ca nu eu te impiedic. Tu te impiedici singur singurel, dupa care cauti tertzi pe care sa dai vina...
|
Cine iese din rand se trezeste fara afacere.
Toti din politica au fost adusi si printre ei sunt si spioni straini sau in legatura cu strainatatea precum a fost Hayssam.
Cei mai multi sunt fosti secretari, precum Constantinescu, Iliescu, Pogea, s.a.
La fel si securistii si colaboratorii preum Musca, Ghise, Cosea, s.a.
Toti au legatura ca PCR, cei pe care-i sustii incercand sa amesteci vina unora cu existenta tuturor.
Nu noi sustinem porcaria, ci suntem in imposibilitatea de a schimba ceva CONTROLAT DE SECURITATE si de unii aparent independenti gata sa-i apere in vitutea ca si ei sunt fosti membrii de partid, de data asta onesti.
Mi-am dat seama ca te faci ca nu intelegi - veche tactica comunista folosita la baneasa - dar cifrele date sunt clare si acolo vorbeam de mii si zeci de mii care sunt nucleul de coordonare si de restul pana la 2 milioane care profita, fiecare in felul lui.
Si soferii profita si FAC PARTE DIN SISTEM.
Unii din ei sunt informatori sau chiar criminali, dar au functii aparent mici.
Palavre, tot ce incerci cu diversiunea banalizarii unui LAGAR DE CONCENTRAREcare este Romania!
Last edited by CalinD; Acum 2 Saptamani at 07:46 PM..
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|
NU poti posta thread nou
NU poti raspunde
Nu poti posta atasamente
NU poti edita postarile tale
HTML code is On
|
|
|
Ora este GMT +2. Ora este acum 04:31 AM.
|
|
|