Scriu inca o data aici un lucru care mi se pare atit de firesc, incit ma mir ca este nevoie sa-l scot in evidenta. Si anume, faptul ca unii fac niste greseli, nu justifica greseli similare sau mai mari facute de candidatul preferat.
Tu justifici faptul ca Antonescu Crin a lucrat, in medie, 10 zile pe an (10 zile pe an lucrate, restul chiul!!!) prin promisiunile timpite facute de Geoana. Observi eroarea?
Cit priveste acei "maimutoi" din mesaj - probabil ca ti-ai scris textele mai intii in Word si apoi le aduci aici. Asta este explicatia.
Vai, scuza-ma, nu stiam ca este cel care tine evidenta si puncteaza in agenda prezenta lui Crin. De unde scoti tu media asta cu 10 zile pe an? Ai fost acolo sa vezi si sa verifici sau esti complet subiectiv fiind influentat si manipulat de ciuma portocalie si nu numai?
O dam in derizoriu si putem face polemica inca mult si bine mai ales ca suntem de pareri complet diferite. Oricum discutiile astea in contradictoriu nu au o finalitate de vreme ce fiecare are propriile lui idei si pareri. Cine vrea sa inteleaga, intelege! cine nu, nu! E democratie si prin asta ni se ofera libertatea la exprimare.Si stai fara grija, ca nu ma complic eu sa scriu texte in Word si asa mai departe ca nu am timp pentru asa ceva si nu ii vad rostul. Daca am ceva de opinat o fac direct aici si exact cum imi doresc si nu inteleg de ce as apela la Word? Exista o explicatie solida sau fondata?
Vai, scuza-ma, nu stiam ca este cel care tine evidenta si puncteaza in agenda prezenta lui Crin. De unde scoti tu media asta cu 10 zile pe an? Ai fost acolo sa vezi si sa verifici sau esti complet subiectiv fiind influentat si manipulat de ciuma portocalie si nu numai?
Draga Gabi, eu lucrez cu materialul clientului.
Du-te, te rog, pe site-ul unde se tine prezenta parlamentarilor (gasesti singura si pentru Camera si pentru Senat) si ai sa afli de acolo faptul ca Antonescu Crin are sub 5% procentaj de prezenta.
Si acum...
- 365 de zile pe an
- 52 de weekend-uri - ramin 261 zile lucratoare
- cit este vacanta parlamentara? 3 luni? pot sa pun impreuna cu vacantele de sarbatori 120 de zile in total? Ramin 141 de zile maxim pe care le lucreaza un parlamentar?
Si acum realizez ca ai avut dreptate. Antonescu Crin nu a lucrat 10 zile pe an. Pentru ca 5% din 141 inseamna ca Antonescu Crin a lucrat, in medie, 7 zile intr-un an!
Asa ca, vezi bine, Gabi...
__________________ Va invit pe la mine, sa ascultam sunete!
Click aici: Una pe zi, de Grumpy
Draga Gabi, eu lucrez cu materialul clientului.
Du-te, te rog, pe site-ul unde se tine prezenta parlamentarilor (gasesti singura si pentru Camera si pentru Senat) si ai sa afli de acolo faptul ca Antonescu Crin are sub 5% procentaj de prezenta.
Si acum...
- 365 de zile pe an
- 52 de weekend-uri - ramin 261 zile lucratoare
- cit este vacanta parlamentara? 3 luni? pot sa pun impreuna cu vacantele de sarbatori 120 de zile in total? Ramin 141 de zile maxim pe care le lucreaza un parlamentar?
Si acum realizez ca ai avut dreptate. Antonescu Crin nu a lucrat 10 zile pe an. Pentru ca 5% din 141 inseamna ca Antonescu Crin a lucrat, in medie, 7 zile intr-un an!
Asa ca, vezi bine, Gabi...
hilar acest procentaj de 5% in care nu cred!!! si apoi crezi ca sufar de miopie de scrii bolduit si cu tip de caractere mai mari ca de obicei? Nu te mai obosi sa scrii si sa aduci argumente care nu ma conving nici macar 5 %
hilar acest procentaj de 5% in care nu cred!!! si apoi crezi ca sufar de miopie de scrii bolduit si cu tip de caractere mai mari ca de obicei? Nu te mai obosi sa scrii si sa aduci argumente care nu ma conving nici macar 5 %
Am făcut o promisiune fanilor lui Crin Antonescu şi acum mă ţin de cuvînt. Recunosc, adică, faptul că el este primul, campionul absolut şi greu de detronat. Ca dovadă ataşez imaginea de mai jos, grăitoare pentru acest campion absolut! Vă imaginaţi ce ţară vom avea cînd toţi parlamentarii îi vor urma exemplul?!
sursa: Cotidianul
8 absente din 8 posibile! Nu-i rau, nu?
...la opinia lui calin Petrolescu-Trotineleanu, colegul de partid al lui Antonescu Crin, opinie citata aici
Tariceanu: "Crin Antonescu nu-si asuma responsabilitati si are cele mai multe absente din Parlament". Antonescu: "Am ajuns aici fara bani, fara relatii, fara fini..."
Lupta stransa intre Tariceanu si Antonescu
Foto: AGERPRES
Cei doi candidati la sefia PNL, Calin Popescu Tariceanu si Crin Antonescu, s-au contrat dur, miercuri seara, la "Sinteza zilei" (Antena 3).
Seful PNL, C.P. Tariceanu sustine ca va duce duce partidul la peste 30% si-l va transforma cel mai puternic partid de centru dreapta pentru a fi o alternativa reala la PSD si chiar la PDL care, in opinia sa, a alunecat spre stanga.
Fostul premier afirma ca-si va continua munca la reformele din perioada cand a condus guvernul si va face din Romania a saptea putere economica din Europa. Tariceanu crede ca acest obiectiv este mai usor de atins acum in contextul actualei crize economice.
"Avand experienta acestor ani si rezultatele care se stiu sunt singurul din PNL care se poate bate cu adversari seriosi precum Traian Basescu".
Acuze aduse de C.P. Tariceanu lui Crin Antonescu
- Nu-si asuma responsabilitati. A refuzat in doua randuri a fi ministru in guvernul Tariceanu
- A avut cele mai multe absente in Parlaentt intr-un mandat din postura de lider de grup al liberalilor
- Nu are experienta
- Are discursuri frumoase, romantice, dar goale, care nu spun nimic omului obisnuit
- Nu a condus o firma in viata lui si nu are experienta ca lider
- A stat "pe tusa" in lupta cu Traian Basescu si PSD
"Eu vorbesc despre Romania mandra si prospera, iar dumneavoastra vorbiti romantic. In politica asta nu e un compliment".
"Daca am fi stat toti in randul 2-3 ca el atunci proiectul lui Traian Basescu de a distruge PNL-ul ar fi avut succes si ne-am fi zbatut tot undeva pe la 7%."
"Cand ai adversari importanti precum Traian Basescu trebuie sa te duci cu un candidat capabil si nu numai cu vorbe frumoase. Simpla nebunie nu e suficienta."
Draga mea Gabi A, mai ai nevoie de dovezi? Cred ca-ti ajung, zau... Ca sa nu-mi mai pierd timpul, da?
Crin Antonescu nu va intra in tutul II ... adevaratul examen pentru el, si singurul la aceste alegeri prezidentiale va fi sustinerea candidatului pentru turul II ... atunci vom vedea daca-i place la stanga sau la dreapta ... mda ...
Vreau o Romanie fina si catifelata. Daca voi ajunge Presedinte, voi lua rapid masuri tandre in acest sens .
Voi sprijini saloanele de manichiura si de pedichiura. Voi subventiona activitatea centrelor de infrumusetare.
Voi scadea TVA-ul la produsele de baza ca oja, rujul, cremele de fata si de corp, trusele de machiaj etc. Voi propune parlamentului adoptarea unei legi unice a frumusetii care sa contina masuri antirid si antiaging. Uitati cum arat la cei 50 de ani pe care ii am acum.
Eu nu am participat la mizeriile politice din ultimii 20 de ani. Si pot sa dovedesc asta. Desi sunt parlamentar din 1992, puteti sa verificati ca n-am fost decat la cateva sedinte.
A fost modul meu de a protesta impotriva tuturor ticalosilor din tara asta care vor sa se trezeasca devreme si sa munceasca. Nu asta e Romania pe care mi-o doresc.
Vreau o Romanie a bunului chiul in care oamenii sa trandaveasca de dimineata pana seara. In care cuvantul “absent” sa devina norma de bun simt.
In care copiii sa nu mai mearga la scoala, parintii sa nu mai mearga la serviciu iar noi, politicienii, sa avem o viziune liberala, adica sa fim liberi toata ziua.
Vreau o Romanie fina si catifelata. Daca voi ajunge Presedinte, voi lua rapid masuri tandre in acest sens .
Voi sprijini saloanele de manichiura si de pedichiura. Voi subventiona activitatea centrelor de infrumusetare.
Voi scadea TVA-ul la produsele de baza ca oja, rujul, cremele de fata si de corp, trusele de machiaj etc. Voi propune parlamentului adoptarea unei legi unice a frumusetii care sa contina masuri antirid si antiaging. Uitati cum arat la cei 50 de ani pe care ii am acum.
...De ce sa fim nedrepti ,crinela a mai evoluat , a"muncit" si cand chiulea de la parlament de fapt "muncea la al doilea job",(handjob) si chiar a ajuns pe coperta unei renumite reviste :
Last edited by petre c; Acum o saptamană at 03:10 PM..
Antonescu chiar a fost TURNĂTOR LA SECURITATE. Aşa cum se cunoaşte din biografia lui, după absolvirea Facultăţii de Istorie-Filosofie, cu doi ani de repetenţie, isi incepe activitatea ca profesor, mai exact în comuna Soleşti, din judeţul Vaslui, după care în comuna Niculiţei, din judeţul său natal, Tulcea. Pentru a merge la oraş, însă, a trebuit să facă pactul cu diavolul, fiind recrutat de Securitate. Bineînţeles că imediat după aceea, ca avantaj, se mută în Tulcea, la oraş, unde activează ca muzeograf. Numele său de sursă era Porumbacu şi cu această sursă au fost predate Securităţii comuniste o serie de note informative pentru care mai primea şi bani. Practic, erau plătite într-un soi de "acord", la bucată.
Dat fiind faptul că avea nevoie de bani, Antonescu a început să trimită cât mai multe note informative şi cât mai "poetic" realizate, adică cuprinzând o serie de invenţii şi de născociri, care nu aveau nimic de-a face cu realitatea despre diverşi oameni care erau în anturajul său, prieteni sau duşmani. Acest lucru il afirm chiar ofiterul al carui informator era... "Motivat de bani - pentru fiecare notă informativă primea 300 de lei de pe vremea lui Ceauşescu, în condiţiile în care un salariu de profesor era cam de 2.000 de lei, deci era plătit bine, Crin Antonescu a început să imi furnizeze din ce în ce mai multe astfel de note informative, majoritatea, inventate, ca în literatură, la care pretindea că se pricepe, despre oameni reali din anturajul său (colegi, prieteni, iubite etc)", spune Ioan Ichim, cadru al Securitatii tulcene.
Cum aceste note informative începeau să fie din ce în ce mai multe, se pare că locul iniţial de întâlnire şi de predare, restaurantul Danubius din Tulcea nu a mai fost suficient, astfel încât Securitatea l-a invitat la un apartament conspirativ, unde să-si predea notele, respectiv pe strada Păcii. "Banii pentru imaginaţia sa bolnavă şi-i primea prin CEC, fiind depuşi în contul său, la CEC Tulcea de pe strada Isaccei" isi aminteste fostul sef al lui Ichim, Pavel Ionescu. "Avea o fire care "ştia" să se bage în sufletul tău cu forţa, pentru a se face apreciat, deosebit de "prietenos" cu toată lumea, nu fără interes desigur, asa cum a rămas până azi" spune aceeasi sursa din fosta Securitate a Statului.
"Dosarul lui Crin Antonescu este unul deosebit de amplu şi are numărul 2456sca/ DSS 01429.În tinereţe, printre principalele sale atribuţii era aceea de a spiona copii, mulţi dintre ei chiar elevi de-ai săi, pentru a afla ce au părinţii lor în cap, dacă se plâng de sărăcie, dacă înjură partidul, dacă nu sunt de acord cu Ceauşescu etc. Bineînţeles că pe lângă ceea ce-i spuneau adolescenţii oamenilor din Tulcea, le mai lînflorea şi el. În paralel, a dus o viaţă amoroasă deosebit de tumultoasă, la vremea respectivă fiind cercetat de militie pentru intretinere de relaţii cu minore".
Astfel încât, aşa cum Securitatea cunoaşte, el are chiar şi un copil din flori, un băiat, pe nume Andrei, conceput cu o minoră. Pentru a musamaliza cazul, la vremea aceea mai-marii Securitatii au aranjat fetei o căsătorie de formă cu un cetăţean moldovean. Femeia se numeste Slavka Popov, iar soţul său, Ioan Atodiresei. Andrei Atodiresei, în vârstă acum de aproximativ 23 de ani este de fapt fiul lui Crin Antonescu, despre care nimeni în afară de părinţi şi de Securitatea din România nu cunoaşte absolut nimic.
Activitatea de turnătorie a lui Crin Antonescu, în special cea legată de copii nu s-a oprit aici. I s-a dat misiune să se ocupe de copiii ai căror părinţi erau urmariţi de Securitate, cu care avea abilitatea de a se împrieteni repede, făcându-li-se "simpatic".
desi eu stiu ca nu te intereseaza, fiindca tu votezi cu Geoana Mircea...