| Sport Fotbal, handbal, tenis, forumula 1, orice sport are nevoie de comentarii. Fii redactor de sport |
|

Acum o saptamană
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
grumpy,
Yvonne Ghita? Ce nume este asta?
Yvonne este nume 100% olandez!
Scris de catre grumpymocker
|
De unde dracu' si cum au angajat-o astia de le Eurosport pe Yvonne Ghita?
E vai de soarta si meseria ei - a facut praf finala asta de bowls...
|
|
|

Acum o saptamană
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Scris de catre Diana B
|
Yvonne Ghita? Ce nume este asta?
Yvonne este nume 100% olandez!
|
Habar n-am - sper ca l-am ortografiat corect, da' asa o cheama pe tipa asta care comenteaza acum in romaneste finala de bowls...
Pe fatuca asta eu n-am auzit-o niciodata cu vreun comentariu cu adevarat cunoscator, nu importa sportul. Ca sa zic asa, poate ca doar la sarituri in apa se face mai putin de ris...
|
|

Acum o saptamană
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Apropo, ai vazut cine sunt sponsorii concursului? The Cooperative Funeral Care. Cum o fi sa fii sponsorizat de o firma de pompe funebre?

Acum o saptamană
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
|
|

Acum o saptamană
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|

Acum o saptamană
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Mai e putin si incepe meciul din Polonia.
Evident, eu o sa fiu mai atent la meciurile care chiar conteaza azi - si anume meciurile-baraj pentru Mondiale.
Daca ar fi, totusi, sa comentez ceva inaintea meciului Romaniei, as spune ca efectiv nu-mi dau seama daca vreau sa cistigam sau m-as bucura sa pierdem.
De ce?
Pentru ca, desi mi-ar parea rau pentru tinarul Lucescu, parca as vrea sa se intimple ceva sa scapam si de "mironositele" din lotul national. Acum, cit suntem, inca, departe de startul calificarilor pentru europene...
|
|

Acum o saptamană
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Scris de catre grumpymocker
|
|
Mai e putin si incepe meciul din Polonia.
|
Ei, sa spunem ca la asa teren e greu de dat note jocului.
Am mai luat niste puncte in clasamentul UEFA ca la pauza eu aveam impresia ca iar e un meci din ala in care tragem sa scoatem un egal.

Acum o saptamană
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Scris de catre Unchiul Sam
|
Am mai luat niste puncte in clasamentul UEFA ca la pauza eu aveam impresia ca iar e un meci din ala in care tragem sa scoatem un egal.
|
Polonia - Romania: 1 - 0. Ca ei s-au calificat, noi nu. Scorul meciului in sine e absolut nesemnificativ. Mai bine ne uitam la o comedie cu Louis de Funes, face toti banii.
|
|

Acum o saptamană
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Scris de catre Unchiul Sam
|
|
Si cu clasamentul ala UEFA, e mare gogomanie si "manevra", pe bune. Daca ai rabdare sa cauti, te-ai distra sa-l citesti - macar in primele sale 30 de pozitii...
|
|

Acum o saptamană
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Scris de catre Naicul
|
|
Ca ei s-au calificat, noi nu.
|
Gresesti. Nici polonezii nu sunt calificati.
|
|

Acum o saptamană
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Mai, sa fie a dracu' de treaba...
...Bosnia a trimis de trei ori mingea in barele portii portugheze, de doua ori in aceeasi faza...
Pacat, dupa parerea mea Bosnia a jucat mai bine...
|
|

Acum o zi
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Campionatul National de karate SKDUN pe echipe
Astazi a avut loc, la Sala Floreasca din Capitala, Campionatul National de karate SKDUN pe echipe.
Ca de obicei, organizarea a fost exceptionala, Shihan Aurel Patru (7 dan karate) aratind inca o data motivele pentru care este unul dintre cei mai mari antrenori ai sportului romanesc.
Daca veti avea vreodata posibilitatea sa asistati la o astfel de competitie, sunt sigur ca veti ramine absolut incintati de spectacolul oferit de sportivii de toate virstele, de la multiplii campioni mondiali si pina la copiii cu virste mici, aflati la inceputul definirii lor ca viitori sportivi.
O sa inchei amintind si de bucuria mea personala: baiatul meu a obtinut primele sale medalii, ambele de bronz: la kata baieti, din pozitia de lider al echipei sale, si la kumite baieti, din pozitia de cel mai mic in rang dintre competitori  Nu cred ca exista cuvinte care sa-i poata multumi indeajuns antrenoarei sale, Sensei Luminita Patru (4 dan karate)
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|
NU poti posta thread nou
NU poti raspunde
Nu poti posta atasamente
NU poti edita postarile tale
HTML code is On
|
|
|
Ora este GMT +2. Ora este acum 01:25 AM.
|
|
|