| Sanatate Mens sana in corpore sano |
 |
View Poll Results: va vaccinati?
|
 |
|
da
|

|
6 |
20.69% |
|
nu
|

|
21 |
72.41% |
|
inca nu m-am hotarat
|

|
2 |
6.90% |
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
AH1N1 - va vaccinati?
intrebarea e simpla. cu ce stiti acum, cu ce date aveti si presupunand ca va fi un proces voluntar, veti merge sa faceti vaccinul?
a russian wakes up in the morning and sees at his window: tancs, flowers, and the USA national Flag. He goes out screaming: Freeeeeedom! A soldier comes out of the tank and says: "niet freedom, halloween!"
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Da, absolut, cu remarca totusi ca nu depinde doar de mine, trebuie sa iau niste "bomboane" inca vreo cateva saptamani si e posibil sa nu fie compatibile. De fapt nu sa fie compatibile, ci sa anuleze efectul vaccinului, adica sa ma vaccinez degeaba. Dar cand termin da, fac vaccinul. Daca nu e disponibil gratuit sau compensat atunci il cumpar.

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Scris de catre Unchiul Sam
|
|
Da, absolut, cu remarca totusi ca nu depinde doar de mine, trebuie sa iau niste "bomboane" inca vreo cateva saptamani si e posibil sa nu fie compatibile. De fapt nu sa fie compatibile, ci sa anuleze efectul vaccinului, adica sa ma vaccinez degeaba. Dar cand termin da, fac vaccinul. Daca nu e disponibil gratuit sau compensat atunci il cumpar.
|
adica antibiotice? m-ai facut curios 
a russian wakes up in the morning and sees at his window: tancs, flowers, and the USA national Flag. He goes out screaming: Freeeeeedom! A soldier comes out of the tank and says: "niet freedom, halloween!"
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Nu.
Consider că toate par scene şi actiuni parcă rupte din Planeta Maimuţelor....dar ce este grav, este că acum nu e film...e realitate.
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Scris de catre axlslak
|
adica antibiotice? m-ai facut curios
|
E strict confidential, nu stii?

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Nu. Cum aş putea-o face...eu sunt ala care dă ţepe, mey.
Vrea cineva sa-i fac eu vaccinul ?
Last edited by michele0; Acum 2 Saptamani at 07:20 PM..
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Scris de catre michele0
|
|
Nu. Cum aş putea-o face...eu sunt al care dau ţepe, mey
|
Ai mai zis, stai linistit , nu te vaccineaza oricum de doua ori.

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Scris de catre Unchiul Sam
|
|
E strict confidential, nu stii?
|
nu stiam ca e asa confidential ?! imi cer scuze ... s-a discutat secretu asta si la CSAT ? 
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
nu am votat, iată de ce:
Scris de catre axlslak
|
|
intrebarea e simpla. cu ce stiti acum, cu ce date aveti si presupunand ca va fi un proces voluntar, veti merge sa faceti vaccinul?
|
mă vaccinez în fiecare toamnă contra gripei, de mai bine de 10 ani.
asta fiindcă odată era să mor dintr-o gripă ... obişnuită, aşa că de atunci am luat măsuri. a fost ok, cel puţin pentru mine.
e singurul vaccin faţă de care n-am avut nicio reţinere.
acum, lucrurile stau altfel:
în primul rând, vaccinul contra "gripei de tip nou" nu poate fi cumpărat din farmacie. deci ... încă nu există.
în al doilea rând, s-ar putea să devină obligatoriu pentru anumite categorii: mă gândesc la cei care intră în contact cu publicul şi cărora li s-ar putea impune o atare obligaţie, care să aibă în vedere sănătatea celorlalţi, dacă nu a lor personal. şi atunci, cum să refuzi?
în al treilea rând, şi dacă am avea (unii) libertatea de a decide, ne gândim doar la noi? ce facem cu cei apropiaţi? suntem sau nu purtători/transmiţători indiferent dacă ne vaccinăm sau nu?
ş.a.m.d.
la cât de rău mă simt acum, răspunsul cel mai simplu ar fi
I fucking don't care 

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Scris de catre Naoto
|
|
în primul rând, vaccinul contra "gripei de tip nou" nu poate fi cumpărat din farmacie. deci ... încă nu există.
|
daia intrebarea e la timpul viitor.
|
Quote:
|
în al doilea rând, s-ar putea să devină obligatoriu pentru anumite categorii: mă gândesc la cei care intră în contact cu publicul şi cărora li s-ar putea impune o atare obligaţie, care să aibă în vedere sănătatea celorlalţi, dacă nu a lor personal. şi atunci, cum să refuzi?
în al treilea rând, şi dacă am avea (unii) libertatea de a decide, ne gândim doar la noi? ce facem cu cei apropiaţi? suntem sau nu purtători/transmiţători indiferent dacă ne vaccinăm sau nu?
|
la astea nu stiu ce sa iti raspund. pe de-o parte inteleg obligatia civica, dar pe de alta parte, mi se pare un pret prea mare sa iti pui sanatatea si viata in pericol cu un vaccin impotriva unei boli care nici macar nu e asa grava. deocamdata.
si felul cum pui problema mi se pare ingrijorator. "chiar si daca am avea libertatea de a decide"? da cine si mai ales _CUM_ sa ti-o ingradeasca?
am banuielile mele ca vaccinul nostru facut in romania nu este genul de vaccin de care imi este mie frica. si cred ca stii la ce ma refer. dar ma intreb, cum pot sa fiu eu sigur?
oricum, _presupunand_ ca e o conspiratie globala si bla bla bla. e uluitor cat de bine a fost realizata. dupa cum bine observi nici nu prea ai cum... neizolat, moral si civic sa te opui. norocul meu este ca eu stau oricum singur si izolat in casa, DAR imi fac griji pt parintii mei care sunt cadre medicale. nu ca ar fi singurii la care ma gandesc si pt care imi fac griji dar...
infecta situatie.
este cu atat mai infecta cu cat totul se face in spatele usilor inchise. cu atat mai infecta cu cat suntem tinuti in umbra. cu atat mai infect cu cat _banuim_ ca e si asta o facatura cum a fost si aviara, numai ca acum la mijloc e viata noastra, a copiilor nostri, a economiei noastre, a societatii noastre. samd. absolut infect.
|
Quote:
|
la cât de rău mă simt acum, răspunsul cel mai simplu ar fi
I fucking don't care
|
daia exista a 3-a varianta.
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Scris de catre axlslak
|
daia intrebarea e la timpul viitor.
la astea nu stiu ce sa iti raspund. pe de-o parte inteleg obligatia civica, dar pe de alta parte, mi se pare un pret prea mare sa iti pui sanatatea si viata in pericol cu un vaccin impotriva unei boli care nici macar nu e asa grava. deocamdata.
si felul cum pui problema mi se pare ingrijorator. "chiar si daca am avea libertatea de a decide"? da cine si mai ales _CUM_ sa ti-o ingradeasca?
|
obligaţie care poate deveni legală - în mod constituţional - despre asta vorbeam: fiindcă exerciţiul unor drepturi şi libertăţi poate fi restrâns ---
şi nu, nu cred că putem şti cu siguranţă cum şi ce va fi
la ce ne mai ajută bănuielile? ne facem griji - mai cu seamă pentru alţii, cei pe care îi iubim, la care ţinem
asta e cel mai greu
Scris de catre axlslak
|
am banuielile mele ca vaccinul nostru facut in romania nu este genul de vaccin de care imi este mie frica. si cred ca stii la ce ma refer. dar ma intreb, cum pot sa fiu eu sigur?
dar...
"infecta situatie".
daia exista a 3-a varianta.
|
deocamdată, nu

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Scris de catre Naoto
|
|
obligaţie care poate deveni legală - în mod constituţional - despre asta vorbeam: fiindcă exerciţiul unor drepturi şi libertăţi poate fi restrâns ---
|
eu ti-am mai explicat de cateva ori cat de mult imi pasa de complexul actual de legi si constitutie si reguli si stat. aproape deloc. nu e aici vorba decat de un singur lucru. nu are nimic de oferit. ti-am mai spus si repet. ma fuck in el de sistem pt ca si el se fuck in mine.
|
Quote:
|
şi nu, nu cred că putem şti cu siguranţă cum şi ce va fi
la ce ne mai ajută bănuielile? ne facem griji - mai cu seamă pentru alţii, cei pe care îi iubim, la care ţinem
|
dar pe de alta parte intreaga minte umana functioneaza pe asteptari si rezultate. te uiti la o situatie, o treci prin minte si simulezi toate lucrurile care se pot intampla si decizi cum actionezi bazat pe acele simulari. SCOATEREA cu japca a grijilor te face ce ? eu zic leguma.
si tocmai daia stersul de griji cu buretele e o varianta care mie unul nu imi surade momentan. consider ca sunt echilibrat in acest moment din punct de vedere paranoia. nici prea mult. nici prea putin.
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
defapt, daia vin aici si nu numai aici. sa pot simula TOATE situatiile disponibile. sa nu fiu mirat la nici una. sa fiu pregatit pt toate. desigur, sunt multe carora nu le-as putea face fata, dar macar incerc in loc sa ma legumizez singur spunandu-mi ca oricum nu am ce face si tre sa ma supun.
|
|

Acum 2 Saptamani
|
|
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Asa cum se stie, vaccinarea este in primul rand pentru protectia celorlati.
Deci
normal VACCINARE OBLIGATORIE!
PS Cel care refuza devine atentator la sanatatea si viata mea!
Am dreptul sa ma protejez de el?
|
|

Acum 2 Saptamani
|
|
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Imi pare rau !!sa te supui ..cui???mi se pare ca altii ar trebui sa se supuna..tie!!!
eu am alta parere atat timp cat am un drept..dat prin Constitutie!!si atat timp cat am un drept..mi-l exercit..spre binele meu, in aceptia mea!!!dar..trebuie sa judec..supunerea..!!ori asta am facut acum multi ani..cam de peste 20 de ani..nu ma mai supun..si nu ascult vorbe"de duh" pentru multime...ci..judec!!!sa ne gandim cum era pana in 1989..nu aveai voie sa judeci..ci sa te supui!!asa ca..nu mai supun!!am un privilegiu, probabil..am trait si vremurile de dinainte de 1989!!!experienta de viata!!bat-o vina!!!oare de ce revenim la vorbele acestea???pentru ca e o realitate!!a celor care au trait-o....!!si care au inteles si care au anumite sisteme de valori!!!morale!!!
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Scris de catre emilm
|
Asa cum se stie, vaccinarea este in primul rand pentru protectia celorlati.
Deci
normal VACCINARE OBLIGATORIE!
PS Cel care refuza devine atentator la sanatatea si viata mea!
Am dreptul sa ma protejez de el?
|
acelasi lucru se aplica si la cei ce nu vor. cei ce cred ca substanta aia care ti-o baga in corp atenteaza la dreptul tau fundamental la viata si sanatate. diferenta e simpla. tu vrei sa bagi ceva in el, el vrea sa il lasi in pace.
dar din nou. esenta e una singura in discutia asta. este sau nu este boala creata de acelasi grup care creaza si leacul.
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
multumesc tuturor celor care au votat. mod special alexei. sarut mana.
si vreau sa il felicit pe batranul dan. numai cineva care nu stie tot mai are ce sa invete.
mintea si ochii deschisi. va rog.
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Scris de catre axlslak
|
|
|
L-am facut deja. Si nu e nimic deosebit. O simpla intepatura. Prevenirea e mai usoara decat vindecarea. 

Acum 2 Saptamani
|
|
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
niciodata nu ma voi vaccina pentru gripa,decat sa ma otravesc cu porcaria aia pe termen lung mai bine am grija de sanatatea mea.
Una din cele mai răspândite «maladii» ale prezentului este cea a «buzunarului gol». Dacă vrei să reduci numărul celor suferinzi, dă-le oamenilor şansa să câştige pe măsura propriei valori. Este cel mai bun remediu!
|
|

Acum o saptamană
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
syndrome de Guillain-Barré
A aparut primul caz cu efect secundar neuronal in Franta, imediat dupa vaccinare http://www.santelog.com/modules/conn...barre_2147.htm
|
|

Acum o saptamană
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
|
|

Acum o saptamană
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Ieri in Franta, o femeie de 27 de ani a murit dupa ce a fost vaccinata
http://www.20minutes.fr/article/3632...oudroyante.php
|
|

Acum o saptamană
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
ce tampenie. vai ce ma oftic. nu comentez sa ramana pollul obiectiv. cel putin din partea mea.
dar un alt site de revizuit. http://deathbyvaccination.com/
|
|

Acum o saptamană
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Scris de catre axlslak
|
ce tampenie. vai ce ma oftic. nu comentez sa ramana pollul obiectiv. cel putin din partea mea.
dar un alt site de revizuit. http://deathbyvaccination.com/
|
Nu au cadrul legal pentru vaccinare .
Nu au facut testele pe oameni (pe loturi )
Deci actiunea e ilegala .
|
|

Acum o saptamană
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
doctorii sa fie exemple(cobai?)
eu propun ca primii vaccinati sa fie medicii din toata tara care-s cei mai avizati si cunosc implicatiile  .
daca toti accepta si sunt pro, inseamna ca e ok si noi ceilalti muritori putem sa-l facem fara frica.
ciudat cum mai da boala in animale.
mai intai au inebunit vacile, au urmat pasarile, acum porcii.
cine mai e la rand? oile? caprele? 
|
|

Acum o saptamană
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|

Acum o saptamană
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
ok
de cai am uitat. ha! ha! 
asa daca le-am lua la rand, ar mai si cainii, pisicile, iepurii, hamsterii. 
gandacii de bucatarie, tantarii oare nu-a si ei pe lista neagra?
atata tam-tam pt nimic.
porcarii, deturnarea atentiei si-a fondurilor.
mai bine s-ar face campanii si s-ar gandii modalitati de limitare a nr de accidente pe drumurile publice unde se moare real, prea des, zilnic.
sau s-ar imbunatatii conditiile in spitale unde se moare din lipsa medicamentelor ori a dotarii precare.
|
|

Acum o saptamană
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Scris de catre selda
|
de cai am uitat. ha! ha! 
asa daca le-am lua la rand, ar mai si cainii, pisicile, iepurii, hamsterii. 
gandacii de bucatarie, tantarii oare nu-a si ei pe lista neagra?
atata tam-tam pt nimic.
porcarii, deturnarea atentiei si-a fondurilor.
mai bine s-ar face campanii si s-ar gandii modalitati de limitare a nr de accidente pe drumurile publice unde se moare real, prea des, zilnic.
sau s-ar imbunatatii conditiile in spitale unde se moare din lipsa medicamentelor ori a dotarii precare.
|
Deci tu dormi! Ok! Când am să fac "pac!" din degete, ai să te trezeşti dintr-al tău somn, ai să spui "Lung somn am mai dormit, voinicii mei!" şi ai să corectezi repede ceea ce ai scris mai sus, începând de la "mai bine...". Da? Aşa!
Ţânţarii sunt pe lista neagră, că cică-s amestecaţi în gripa cabalină. 

Acum o saptamană
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
|
|

Acum o saptamană
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
so,
you still believe you do have a choice
dacă e pe bune pandemie, nţţţ
sorry
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|
NU poti posta thread nou
NU poti raspunde
Nu poti posta atasamente
NU poti edita postarile tale
HTML code is On
|
|
|
Ora este GMT +2. Ora este acum 01:23 AM.
|
|
|