Măi, delta, ce priceput eşti tu în toate! NIci stringurile nu scapă de vigilenţa ta.
O fi vreun obicei ,dobîndit de la "mentorele "său...?!Văd că peste tot dau numai de deltiu,la toate postările,care mă interesa să răspund,aşea,că am să-l las pă iel să discute...!Hai tzîntzare anofel,bîzîie,în continuare...!
Io,"Roger & out"...!
ce arde spre propria ei distrugere !
The most active star-forming galaxy in the distant universe, nicknamed the "Baby Boom" galaxy, loosely resembles the galaxy shown here, called Zw II 96. While Zw II 96 is located about 500 million light-years away, Baby Boom lies 12.3 billion light-years away and appears in images as only a smudge.
Zw II 96 and the Baby Boom galaxy are both known as starbursts because they are producing loads of new stars every year. Zw II 96 is the result of multiple galaxies colliding together, triggering the birth of stars. Evidence from NASA's Hubble Space Telescope indicates Baby Boom is also the result of a galactic merger.
The most active star-forming galaxy in the distant universe, nicknamed the "Baby Boom" galaxy, loosely resembles the galaxy shown here, called Zw II 96. While Zw II 96 is located about 500 million light-years away, Baby Boom lies 12.3 billion light-years away and appears in images as only a smudge.
Zw II 96 and the Baby Boom galaxy are both known as starbursts because they are producing loads of new stars every year. Zw II 96 is the result of multiple galaxies colliding together, triggering the birth of stars. Evidence from NASA's Hubble Space Telescope indicates Baby Boom is also the result of a galactic merger.
nu mă pricep eu prea bine la link-uri, sunt mai nătăfleaţă
dar promit că mai caut şi pun aici
mulţumesc şi ţie. mult
Crezi,că aş rezolva ceva,dacă te-aş ruga să lasi această modestie (aiurea -părerea mea),la o parte...?!Oricum,pe mine ,nu mă interesează eventualele păreri ale celor care te cosideră astfel...!
Crezi,că aş rezolva ceva,dacă te-aş ruga să lasi această modestie (aiurea -părerea mea),la o parte...?!Oricum,pe mine ,nu mă interesează eventualele păreri ale celor care te cosideră astfel...!
mai şi râdem, nu?
numai răutate să nu fie, în rest ....
dacă ai şti cât m-a pasionat astronomia îmi place mult threadul ăsta
nu-l las să se veştejească, ok?
PS: Teoria stringurilor nu va avea si nu are succes din cauza unor implicatii mai greu de verificat decät metafizica ! Adicä ce e aiure si de doi bani...bägam in cosul de gunoi al dimensiunilor in plus (a 5-a ,a 6-a ,a 7-a ,a 8-a ,a 9-a ,a 10-a )
Incä odatä o teorie nu e realitatea ....e ceva care ne ajutä sä memoräm "realitatea".....e ca si la o hartä impärtitä pe päträtele (pe abscisä :1,2,3....etc si pe ordonatä :A,B,C...etc).....astea nu existä in realitate....sunt nävodul nostru peste "realitate". Si cine incepe sä facä religie pe tema ...päträtelul 3A e mistic ....e un plictisit !
Realitatea nu are absolut nimic in comun cu stiinta !....Noi folosim diferite "härti" pentru a optimiza experienta in reguli mai usor de retinut .....de aia o hartä e ondulatorie....alta particularä.....etc.
La fel avem härti cu diferite proiectii....(mercator de exemplu!).....Insä orice prost-analfabet face diferentä intre o hartä si realitatea ce o reprezintä ! Si proiectiile astea au avantaje si dezavantaje .....cä altfel ne-am folosii mereu numai de un tip......d'aia avem nevoie si de stiintä si de religie si de circ...si chiar si de prostie !
.....teoria stringurilor ca ....spaghetele.......Dar ce ne facem cu dimensiunile in care nu ne putem bäga degetul...!
PS: Teoria stringurilor nu va avea si nu are succes din cauza unor implicatii mai greu de verificat decät metafizica ! Adicä ce e aiure si de doi bani...bägam in cosul de gunoi al dimensiunilor in plus (a 5-a ,a 6-a ,a 7-a ,a 8-a ,a 9-a ,a 10-a )
Incä odatä o teorie nu e realitatea ....e ceva care ne ajutä sä memoräm "realitatea".....e ca si la o hartä impärtitä pe päträtele (pe abscisä :1,2,3....etc si pe ordonatä :A,B,C...etc).....astea nu existä in realitate....sunt nävodul nostru peste "realitate". Si cine incepe sä facä religie pe tema ...päträtelul 3A e mistic ....e un plictist !
Realitatea nu are absolut nimic in comun cu stiinta !....Noi folosim diferite "härti" pentru a optimiza experienta in reguli mai usor de retinut .....de aia o hartä e ondulatorie....alta particularä.....etc.
La fel avem härti cu diferite proiectii....(mercator de exemplu!).....Insä orice prost-analfabet face diferentä intre o hartä si realitatea ce o reprezintä ! Si proiectiile astea au avantaje si dezavantaje .....cä altfel ne-am folosii mereu numai de un tip......d'aia avem nevoie si de stiintä si de religie si de circ...si chiar si de prostie !
că la mine-i cronică
dar pozele-s tare frumoase
se inmultesc aici mesajele ca ciupercile dupa ploaie, asa ca l-am luat la rost pe uncle gagagagala cau aste vorbe:
- Asculta, bre! Ai ceva habar de teoria stringurilor?
- Pai am, a raspuns uncle gagagagala. Chestia e ca stiu da' nu inteleg. Fii, insa, pe pace, a mai spus, nici "O Piatra" ["Ein Stein"] n-a inteles nimik. Cica ar fi 11 dimensiuni si, IMPLICIT [grozav cuvint - e bun de astupat "gauri"] multe universuri.
Stau io si cujet unde incap toate universurile asta? Vad ca scrie ca-mi pot face un univers particoler in pivnita casei, dar eu nu mai am pivnita. Mi s-a daramat pivnita'n cap si, inca putin, plecai in alt univers. Poate ca atunci cind visez sunt in alt univers? Nu de alta, dar noaptea trecuta visai ca mi-s insurat cu o zina nemuritoare hida ca Mama de la Padurea cea Hida. Avea baba 500 de anisori si veni fiul ei al mic de fro 300 de ani si-mi trase o bataie sora cu Mama de la Padurea cea Hida. Cica nu o satisfachez pe baba din punct di videre sexual. Zice mosu':
- Probabil ca stai pe la curvele alea muritoare si vii la mama noastra fara vlaga.
"noastra" pentru ca-s 200 de copchii la baba aia si daca vine fiecare sa ma bata, cred ca nici nu ma mai duc la culcare.
teoria stringurilor
deh
se inmultesc aici mesajele ca ciupercile dupa ploaie, asa ca l-am luat la rost pe uncle gagagagala cau aste vorbe:
- Asculta, bre! Ai ceva habar de teoria stringurilor?
- Pai am, a raspuns uncle gagagagala. Chestia e ca stiu da' nu inteleg. Fii, insa, pe pace, a mai spus, nici "O Piatra" ["Ein Stein"] n-a inteles nimik. Cica ar fi 11 dimensiuni si, IMPLICIT [grozav cuvint - e bun de astupat "gauri"] multe universuri.
Stau io si cujet unde incap toate universurile asta? Vad ca scrie ca-mi pot face un univers particoler in pivnita casei, dar eu nu mai am pivnita. Mi s-a daramat pivnita'n cap si, inca putin, plecai in alt univers. Poate ca atunci cind visez sunt in alt univers? Nu de alta, dar noaptea trecuta visai ca mi-s insurat cu o zina nemuritoare hida ca Mama de la Padurea cea Hida. Avea baba 500 de anisori si veni fiul ei al mic de fro 300 de ani si-mi trase o bataie sora cu Mama de la Padurea cea Hida. Cica nu o satisfachez pe baba din punct di videre sexual. Zice mosu':
- Probabil ca stai pe la curvele alea muritoare si vii la mama noastra fara vlaga.
"noastra" pentru ca-s 200 de copchii la baba aia si daca vine fiecare sa ma bata, cred ca nici nu ma mai duc la culcare.
Inedită opinie...
...Da' mai ales,enteresantă...!
Un roman unifica campurile - Fundamentul Universului
In acest moment este in derulare un proiect numit FUNDAMENTUL UNIVERSULUI.
Autorul acestuia, UN ROMAN, va declansa inevitabil "isteria generala", prin publicarea acestuia, ce include si unificarea campurilor. Einstein anticipa: Daca este sa fie o teorie unificata aceasta va trebui sa fie simpla si sa explice tot Universul.
Teoria este asemanatoare Relativitatii Generalizate, Geometrodinamica Elicoidala deja a unificat religiile in mod public si va produce un cutremur devastator in lumea fizicii.
Imi pare rau de Nassim si de cei ce studiaza "corzile", sunt cei mai buni...dar asa a fost sa fie...vor avea de lucru mai mult de acum in colo.
daca dumnezeu e lumina, si daca noi folosim viteza luminii ca fiind o CONSTANTA in stiinta noastra (einstein e = m*c^2), atunci...
see the point? mda. si eu.
PS: stii care e culmea? sa vrei sa mergi mai repede ca viteza luminii.
pe de alta parte ce e "repede"? distanta/timp. in timp ce distanta este 0, pt ca planeta asta incape in "spatiu" si intr-un microb, timpul e la fel de "0" (intentionat in ghilimele) pt ca ... timpul nu e.
nu e, nu pt ca asa vreau eu. dar daca te rog sa imi arati adolescenta ta, nu poti. nu poti sa imi arati nimic legat de timp. discutabil. de acord.
scurt. infinity is a bitch, dar realitatea este 0/0. zero supra zero. ceea ce e infinitate. matematic. and all hell breaks loose.
si da. e relevant. pt ca in acest non-sens, in acesta improbabilitate, cineva, se gaseste sa iubeasca. sa simta. sa iubeasca.
pe de alta parte, cineva se gandeste la vot. see the point?!
a russian wakes up in the morning and sees at his window: tancs, flowers, and the USA national Flag. He goes out screaming: Freeeeeedom! A soldier comes out of the tank and says: "niet freedom, halloween!"
Last edited by axlslak; Acum 2 Saptamani at 06:51 AM..
what is a singularity? it's nothing. and it's everything.
a russian wakes up in the morning and sees at his window: tancs, flowers, and the USA national Flag. He goes out screaming: Freeeeeedom! A soldier comes out of the tank and says: "niet freedom, halloween!"
To everything there is a season,
and a time to every purpose under the sun.
A time to be born, and a time to die;
a time to plant, and a time to pluck up that which is planted;
a time to kill, and a time to heal;
a time to break down, and a time to build up;
a time to weep, and a time to laugh;
a time to mourn, and a time to dance...
a time to embrace, and a time to refrain from embracing;
a time to lose, and a time to keep;
a time to reap, and a time to sew;
a time to keep silent, and a time to speak;
a time to love, and a time to hate;
a time of war, and a time of peace.