| Opinii despre Realitatea TV Ce vrei de la Realitatea TV? Ce nu îţi place la Realitatea TV? Cum vezi tu Realitatea? |
|

Acum 3 Saptamani
|
|
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Bună, piticu21!
Doar revin cu o rugăminte, dacă nu te deranjează în mod deosebit. 
Când te întorci din week-end, poate găseşti timp să verifici dacă mai este închis thread-ul http://forum.realitatea.net/showthread.php?t=30316 ? 
|
|

Acum 3 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Scris de catre RocketQu33n
|
|
Asa e, sunt mai eficiente thread'urile separate, dedicate unuia/mai multor useri. Eventual e bine sa faci si un poll si sa'l sacrificati precum inchizitionistii. Doar pt ca sunteti o majoritate nu inseamna ca aveti si dreptate si dreptul de'a face ce vreti cu minoritatea. Si voi ramane, la fel vor ramane si ceilalti pe care nu'i suferiti pt ca nu voteaza cu pdl'ul iar voi n'aveti decat sa va plangeti in continuare.
|
Sa repeti la nesfirsit acuzatii mincinoase nu este o solutie - tot mincinoase ramin.
|
|
Crezi, probabil, ca nu sunt suficient de ocupata incat sa'mi pierd o zi intreaga cu asa ceva.
|
Aha! Mai bine pierzi zile in sir facindu-i jocurile deltoidului platit.
|
|
Hehe, ai vrea tu.
|
De ce-as vrea? Era doar un pariu - si eu puneam la bataie acelasi lucru.
Dar lasa, ca stiu ca nu poti face ceva care sa dovedeasca cit de murdare au ajuns actiunile voastre...
|
|

Acum 3 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
|
|

Acum 2 Saptamani
|
|
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Bună, piticu21!
Te rog să ştergi de pe blogul meu postarea lui grumpymocker (cea de la http://forum.realitatea.net/showthre...399#post714399 ).
Aceeaşi postare a fost postată de grumpymocker de cel puţin două ori pe un thread de la secţiunea Politică.
Deci poate fi încadrată şi la categoria [spam].
Acţiunea lui grumpymocker probabil are ca scop doar să te determine să-mi închizi blog-ul.
Mersi anticipat pentru amabilitate şi ajutor!
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Scris de catre delta_d
|
|
Acţiunea lui grumpymocker probabil are ca scop doar să te determine să-mi închizi blog-ul.
|
Da' de unde!
Dimpotriva - este o postare destinata informarii celor "muti, surzi si orbi", atita tot. Adica este exact postare on-topic.
Si-apoi, ai uitat ca Piticu nu se baga peste "bloguri"? N-ai cerut tu sa fie zona libera? Iaca, e!
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Scris de catre delta_d
|
|
Aceeaşi postare a fost postată de grumpymocker de cel puţin două ori pe un thread de la secţiunea Politică.
|
Iar asta este dezinformare, ca sa n-o numesc minciuna.
La "politica" este postata o singura data de catre mine. Adica exact de atitea ori cit ai citat-o tu 
|
|

Acum 2 Saptamani
|
|
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
piticu21,
Mersi pentru luarea măsurii! 
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
|
|

Acum 2 Saptamani
|
|
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Scris de catre Dr.Ernesto Rafael Guevara
|
ti-a pus-o la loc carcotasul, asa ca mai fa o cerere la stapanire
|
Mă refeream la copia pusă pe un forum mesajului cu ceva aparent extras din ceva discuţii private despre care presupunea că ar fi avut loc pe un site privat.
Cerere ar fi eventual cazul să fac numai dacă repetă mesajul cu respectivul link, deoarece atunci poate fi catalogată postarea drept [spam].
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Scris de catre delta_d
|
Mă refeream la copia pusă pe un forum mesajului cu ceva aparent extras din ceva discuţii private despre care presupunea că ar fi avut loc pe un site privat.
Cerere ar fi eventual cazul să fac numai dacă repetă mesajul cu respectivul link, deoarece atunci poate fi catalogată postarea drept [spam].
|
exact aia ti-a mai pus . la ghid pt orbi post 298 .
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Ma, voi va iubiti...
...altfel nu se explica faptul ca stati pe chat si in troaca, si pe forumul RTV.
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Scris de catre grumpymocker
|
|
...altfel nu se explica faptul ca stati pe chat si in troaca, si pe forumul RTV.
|
platonic si dezinteresat nu ca voi 
|
|

Acum 2 Saptamani
|
|
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Scris de catre Dr.Ernesto Rafael Guevara
|
|
exact aia ti-a mai pus . la ghid pt orbi post 298 .
|
Nope.
Acolo a indicat un link.
Nu contează link-ul cărei pagini electronice este.
Şi l-a indicat o singură dată.
Deci acea postare a respectivului nu poate fi considerată redundantă (adică de tip [spam]).
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Buna Piticu21.
Deoarece discutia pe acest thread a degenerat intr-o alta directie fata de scopul declarat al thread-ului, conform principiului enuntat aici, te rog sa inchizi acest thread.
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Scris de catre delta_d
|
|
Aşea ,aşea,hemoroid infectat (infect pt conformitate) ,tu nu ai făcut never spam,aşea-i,bre infectule...?!Iejti cea mai jegoasă şi infectă mizerie care a putut polua internetul...!Mişvaţi-ar picioarele numai la hopuri...!Unde nu om avea imensa "plăcere" să nu-ţ vedem mufa dintre flori (crinoline şi crizanteme),la fel cu a hăluilalt infect Iliescu...!
PS Piticanie,poate cum vei citi (şi "modera") în sfîrşit şi postarea asta...!
ce arde spre propria ei distrugere !
|
|

Acum 2 Saptamani
|
|
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Imi place ideea...dar aplicarea in practica..lasa de dorit!pare ca Realitatea TV are o anumita..inclinatie..nu pare echidistanta in moderarea emisiunilor( indrumarea spre anumite raspunsuri..prin intrebari cu un anumit raspuns..). Dar ideea de format imi place..si urmaresc emisiunile..tocmai pentru a vedea ca e doar impresia mea!!si sper sa fie doar o impresie!!!
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Declar public
ca sunt gata sa-i indeplinesc Piticului orice cerinta legata de activitatea mea pe acest forum (da' numai una si doar o singura data  ) - excluzind retragerea, bineinteles  .
Stie el de ce.
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
ma bucur
Vom vota si vom fi liberi ????? Hai sa-i schimbam intre ei .
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
O, da,
Scris de catre Miki Şpaga
|
|
ma bucur e ok ..............................
|
te cred .
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Scris de catre grumpymocker
|
|
te cred .
|
Hehe, crede-l, zău! Tu ai avut curiozitatea/dorinţa de a chiar înţelege de ce l-a vrut Miki pe Delta moderator aici?

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Scris de catre ISTRA
|
|
Hehe, crede-l, zău! Tu ai avut curiozitatea/dorinţa de a chiar înţelege de ce l-a vrut Miki pe Delta moderator aici?
|
Sa fim seriosi... Argumentul ala, daca nu ar fi absolut de necrezut (judecat dupa cele zise chiar de Capra_vecinului la GN), atunci ar fi cu siguranta absolut ilogic.
Si ma mir ca nu observi lipsa totala de logica a acelui argument.
Cum se justifica Miki-Capra_vecinului? "Voiam sa existe si un moderator anti-pedele, ca sa scapam de acuzatiile de forum portocaliu".
Observi fractura incredibila de logica?
Pai Miki ce era? Nu era chiar el insusi un moderator anti-pedele, dupa propriile lui spuse si scrise? Nu afirmase el cu mult timp in urma ca, vezi doamne!, l-a lovit brusc o iluminare si ca nu mai crede in ce a crezut?
Si inca o lipsa logica: l-a adus pe delta, OK. Am scapat de acuzatiile ca e forum portocaliu? Da' de unde!! Si stii de ce? Pentru ca acuzatiile, in marea majoritate, vin tocmai de la cei din jurul lui delta si Miki. Asta este adevarul gol-golut, si nu vreau sa insist, pentru ca ar trebui sa incep sa dau iar "nume" si nu mai am chef. Ei, exact ei, au utilizat metoda "urla des si tare, chiar daca minti, pentru ca pina la urma ce spui va capata valoare de adevar".
Cam atit. Pa!
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Administrator
|
|
|
|
Scris de catre Miki Şpaga
|
|
e ok ..............................
|
nu ma faceti sa modific limita minima de caractere astfel incat sa nu stiti cat trebuie sa scrieti.
oricum am o alta problema, baza de date a devenit prea mare, trebuie sa mai sterg ceva postari.

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Scris de catre Piticu21
|
nu ma faceti sa modific limita minima de caractere astfel incat sa nu stiti cat trebuie sa scrieti.
oricum am o alta problema, baza de date a devenit prea mare, trebuie sa mai sterg ceva postari.
|
Ai avut ERROR 500?
Uite...pot să-ţi ofer postări de-ale mele, că oricum sunt neimportante.

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Pitic...
Piticule, ma ofer voluntar!
Sterge-mi, dreaqu' tot ce-am scris vreodata in viata mea pe forumu' asta... in care a intrat Satana de-o vreme incoace, ca si asa am la treaba de ma... vad in ceatza!
http://alexaionescu.wordpress.com
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
de ce nu arhivezi ?
Scris de catre Piticu21
|
|
ca doar s-a mai intimplat asta .
Vom vota si vom fi liberi ????? Hai sa-i schimbam intre ei .
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Scris de catre d_d
|
Piticule, ma ofer voluntar!
Sterge-mi, dreaqu' tot ce-am scris vreodata in viata mea pe forumu' asta... in care a intrat Satana de-o vreme incoace, ca si asa am la treaba de ma... vad in ceatza!
|
Taci mah ca uneori un mic pas inapoi face mai mult decat un razboi intreg.
Au fost si vremuri mai negre, vor veni si din alea mai senine.

Acum 2 Saptamani
|
|
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
un astfel de limbaj mi se pare incalificabil pentru persoane culte, inteligente,cu anumit nivel de civilatie pentru secolul in care traim!!!
asteptam din partea administratorilor acestui site mai multa ..implicare!cred ca putem avea pareri diferite si fara a folosi un limbaj..."parlamentar"!parerea mea este ca totusi cei de rand, cei care nu ravnim la o functie, suntem mult mai intelepti, mult mai responsabili si mai bine crescuti decat cei care ...par sa ne reprezinte in acest moment intr-un for legislativ..parese important in Romania! pentru ca ma intreb cat de important poate fi..din moment ce am asistat astazi la o...parodie de oameni ..fara nici cel mai mic bun simt..o categorie de oameni care in nici un caz nu pot sa ma reprezinte! eu am o parere mult mai buna..despre mine..nu despre ei!!! consider ca au ajuns acolo..au aspirat sa ajunga acolo..pentru ca..pot sa exprime parerea unui anumit segment din populatie!!dar ma indoiesc ca sunt astfel de segmente..atat de mari!!
dar..nu aici voiam sa ajung..am divagat putin..!!
ci la limbajul folosit aici..sunt convinsa ca nu e posibil, ca noi, cei mai putin alesi sa putem sa ne exprimam astfel...!!(nu putem transforma un astfel de forum..intr-un parlament!!!)
poate la un limbaj mai putin cult..dar nu la unul lipsit de bun simt!!cred ca nu ne putem "molipsi" de la cei care parese..ca ne conduc!!!desi mi-e greu sa cred asta...nu asta am votat!!!ci am votat un om..de bun simt!!!
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Sam
Scris de catre Unchiul Sam
|
Taci mah ca uneori un mic pas inapoi face mai mult decat un razboi intreg.
Au fost si vremuri mai negre, vor veni si din alea mai senine.
|
Cand, ma, Brutus? Cand om fi hodorogi si nu mai bunghim tastele???
Eu cred ca lumea asta e stapanita de chiori, de nebuni si de perversi! 
http://alexaionescu.wordpress.com
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Scris de catre d_d
|
Eu cred ca lumea asta e stapanita de chiori, de nebuni si de perversi!
|
Pai si noi sa nu profitam ca avem vederea buna?
Ia sa te uiti, ii numeri pe degetele de la o mana pe aia de stapanesc forumul si dicteaza programjul de discutii. Hai zau ca sunt pre putini sa reuseasca mereu.

Acum 2 Saptamani
|
|
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Gud muorning evribadi!
Scris de catre Piticu21
|
|
Iata-l pe Pitic in postura de Pilat din Pont  ! Sper ca te vei spala pe maini abia dupa ce vei face treaba murdara  . Si pentru ca ala pe care nu l-ai lasat sa moara, iti este aproape la grau, iti spun acum ce as face eu daca as fi in locul tau, dar nu sunt, dar daca as fi.
As incepe sa sterg toate importurile de informatii/deformatii aduse de pe alte site-uri, cele copiate ca atare. Oricum cine este interesat de astfel de informatii le poate gasi direct la sursa. Cele identice si postate de mai multe ori pe acest forum, la sectiuni diferite. Spamul, cu alte cuvinte.
De ce sa arhivezi astfel de prostii si sa stergi ceea ce oamenii au scris, cu ale lor cuvinte, chiar daca s-au oferit in acest sens doua doamne spre a fi sacrificate? Acesta este un gest demn de lauda si numai bun de urmat, dar cine ar trebui sa-l urmeze, este intr-atat de lipsit de bun simt, incat nu o va face. Parerea mea.
Asa ca Pilatule, fa-te tu mai bine Pirat si sterge-i meserie pe xeroxati 
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|
NU poti posta thread nou
NU poti raspunde
Nu poti posta atasamente
NU poti edita postarile tale
HTML code is Off
|
|
|
Ora este GMT +2. Ora este acum 10:30 AM.
|
|
|