Go Back   Realitatea .NET » FORUM » În dialog cu jurnaliştii RTV!

În dialog cu jurnaliştii RTV! Spune ce îţi place, spune ce vrei sa vezi intr-o emisiune, propune subiecte.

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Acum 2 Saptamani
grumpymocker's Avatar
grumpymocker grumpymocker is offline
Utilizator înregistrat

Scris de catre Gabi A. View Post
Ce il califica pentru acest argument nefondat?
Situatia este exact invers.
Si anume, cei care il sustin trebuie sa arate ce anume il califica pentru postul de presedinte.

Eu, personal, nu am gasit nimic. Fost student submediocru (a fost si repetent chiar), fost ratat profesional, parlamentar chilangiu (este recordman absolut al absentelor de la serviciu, cu peste 95% din zile absentate!), politician absolut mediocru, papusa preferata a lui Dinu Patriciu - cam asta este Crin Antonescu...
Daca tie ti se pare un candidat bun, asta este - stiu ca in tara asta este promovata non-valoarea pe toate planurile...

Una pe zi, de Grumpy
Reply With Quote
Old Acum 2 Saptamani
rodoe rodoe is offline
Utilizator înregistrat

Draga Melania, te intreb sincer, cu care presedinte crezi ca o sa ne fie mai bine: Antonescu sau Basescu?; si cu care o sa ne simtim noi mai bine ca cetateni?
Reply With Quote
Old Acum 2 Saptamani
grumpymocker's Avatar
grumpymocker grumpymocker is offline
Utilizator înregistrat

Scris de catre rodoe View Post
Draga Melania, te intreb sincer, cu care presedinte crezi ca o sa ne fie mai bine: Antonescu sau Basescu?; si cu care o sa ne simtim noi mai bine ca cetateni?
Pai tu pe Melania o intrebi? Ea nu poate sa-si dea cu parerea - sau, macar, nu aici!

Una pe zi, de Grumpy
Reply With Quote
Old Acum 2 Saptamani
melania medeleanu melania medeleanu is offline
Utilizator înregistrat

> rodoe - ... unul dintre cele mai mari complimente profesionale care mi s-au facut vreodata a fost intrebarea pusa de un invitat dupa o emisiune politica incinsa: Melania, tu de fapt cu cine tii?

nu vreau sa spui
Reply With Quote
Old Acum 2 Saptamani
Unchiul Sam's Avatar
Unchiul Sam Unchiul Sam is offline
Utilizator înregistrat

Send a message via Yahoo to Unchiul Sam Send a message via Skype™ to Unchiul Sam

Scris de catre TB View Post
Unchiule eu ii acord circumstante atenuante..... nu a inteles ca nu si-a pregatit subiectul asta. subiectul pregatit pentru examenul asta care l-a picat era'Jos Basescu'.
Improvizeaza, clar nu are o pregatire solida ci doar usurinta de a intoarce vorbele pe loc, lucru care insa il pune deseori in situatii jenante care daca ar fi exploatate de interlocutori l-ar incuia.
Una a fost comparatia cu invadarea Irakului pentru gasirea armelor asta cand toata planeta s-a lamurit ca acolo nu a fost nici o arma de distrugere in masa. In plus liberalii au si cerut insistent retragerea noastra , demersuri pur politicianiste care, iata, duc acum la contradictii in propriile declaratii.
Si la intrebarea finala a procedat la fel, a invartit niste cuvinte de unde a rezultat ca e normal sa ai un Antonescu inainte de alegeri si alt Antonescu dupa. Si alegatorul pe cine a ales?

Reply With Quote
Old Acum 2 Saptamani
Iulianes 31's Avatar
Iulianes 31 Iulianes 31 is offline
Utilizator înregistrat

Default Antonescu m-a deceptionat

Scris de catre Gabi A. View Post
de ce nu are stofa de presedinte Antonescu? Ce il califica pentru acest argument nefondat? Acum a sosit vremea lui Crin sa faca ceva pentru Romania si acum e timpul sa isi puna in aplicare solutiile si propunerile viabile pe care le are pentru iesirea din impas. Pana acum nu a putut face nimic pentru ca Basescu a "taiat si a spnazurat" dupa propriul plac. Gabi A.
Eu am urmarit prestatia dl. Antonescu de duminica seara de la Realitatea TV si de aceea am emis parerile de mai sus.Cei ce au urmarit emisiunea au putut sa vada ca era complet depasit de intrebari.
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
NU poti posta thread nou
NU poti raspunde
Nu poti posta atasamente
NU poti edita postarile tale

BB code is On