| Sport Fotbal, handbal, tenis, forumula 1, orice sport are nevoie de comentarii. Fii redactor de sport |
|

Acum 3 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Grumpy's sport
Aici, din cind in cind, o sa "bat cimpii" despre diverse sporturi. O sa bag in seama si fotbalul - dar mai rar decit ne streseaza astia cu televiziunile lor. Si, mai ales!, n-as vrea sa scapam boii vreodata in vreo discutie despre, sa zicem, cel mai cioban dintre sefii de club din Romania...
Va chem, deci, sa batem cimpii impreuna despre te miri ce sporturi de pe pamintul asta...
Last edited by grumpymocker; Acum 3 Saptamani at 04:32 PM..
|
|

Acum 3 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
O sa incep eu...
...spunind ca tare ma uimeste stilul de alergare al acestei britanice pe nume Paula Radcliffe. Zici ca acu-acu sta sa se rupa...
O puteti vedea chiar acum, alergind in maratonul de la New York (Eurosport).
|
|

Acum 3 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Fatuca asta care comenteaza maratonul...
...Yvonne Ghita parca o cheama, e vai de soarta ei. Eu chiar nu stiu daca fata asta se pricepe cu adevarat la vreun sport - eu, personal, n-am ascultat vreun comentariu de-al ei care sa fi fost remarcabil, documentat si in care sa dovedeasca faptul ca se pricepe...
|
|

Acum 3 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Ce porcarie!
Au intrerupt transmisiunea de la maraton ca sa transmita meciul dintre Serena "Am Curul Cit Casa" Williams si Venus "Sunt Mai Buna decit Sora Mea" Williams.
Nu mai scapam de vaca asta injectata excesiv cu substante interzise - de cite ori o vad pe ecran sunt in pericol sa orbesc 
|
|

Acum 3 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Mai, sunt cele mai bune din lume, ok, recunosc, sa le fie de bine, felicitari, dar cand le vad la televizor mi se pare ca ala nu e tenis ci, nu stiu, ceva ce nu are legatura cu sportul alb. Le vad mai degraba la haltere, aruncarea greutatii sau poate wrestling.
Si ca sa vezi ca nu sunt influentat de aspectul fizic, nu ma pot uita nici la rusoaica aia despre care se vorbeste mai mult de cat este de sexy decat de cum joaca, Sarapova, care geme la fiecare lovitura si nici la Nadal desi imi place la nebunie cum joaca, dar cand il aud cum se screme de parca e constipat...

Acum 3 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Scris de catre Unchiul Sam
|
Mai, sunt cele mai bune din lume, ok, recunosc, sa le fie de bine, felicitari, dar cand le vad la televizor mi se pare ca ala nu e tenis ci, nu stiu, ceva ce nu are legatura cu sportul alb. Le vad mai degraba la haltere, aruncarea greutatii sau poate wrestling.
Si ca sa vezi ca nu sunt influentat de aspectul fizic, nu ma pot uita nici la rusoaica aia despre care se vorbeste mai mult de cat este de sexy decat de cum joaca, Sarapova, care geme la fiecare lovitura si nici la Nadal desi imi place la nebunie cum joaca, dar cand il aud cum se screme de parca e constipat...
|
Serena este absolut sigur "intepata" rau de tot - de altfel, nu a trecut mult timp de cind chiar Ilie Nastase a spus asta, cu subiect si predicat, filmat fiind!
Sarapova sexoasa... a cam avut reclamatii referitor la prestatiile sale sexuale. Mai rar auzi de "bombe sexy" care sa fie acuzate ca sunt mai mult scinduri - de obicei ele tipa ca nu sunt multumite de performantele altora...
Iar Nadal... Sa fim seriosi, la virsta la care s-a afirmat el in tenis, nimeni, dar absolut NIMENI nu poate sa arate si sa joace ca el doar din talent, pregatire si apa plata cu lamiie... Atita timp cit este originar din tara unde se pune batista pe tambalul scandalului de dopaj prin transfuzii de singe, n-o sa cred niciodata in cinstea lui.
|
|

Acum 3 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Scris de catre grumpymocker
|
|
...spunind ca tare ma uimeste stilul de alergare al acestei britanice pe nume Paula Radcliffe. Zici ca acu-acu sta sa se rupa...
|
L-ai prins pe Dave Wottle, ala cu sepcuta de la Olimpiada din Munchen, parca la 800 si 1500m? Avea un stil de ziceai ca e la plimbare chiar si cand o zbughea pe ultimii metri in timp ce ceilalti isi dadeau sufletul.

Acum 3 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
|
|
L-ai prins pe Dave Wottle, ala cu sepcuta de la Olimpiada din Munchen, parca la 800 si 1500m? Avea un stil de ziceai ca e la plimbare chiar si cand o zbughea pe ultimii metri in timp ce ceilalti isi dadeau sufletul.
|
Aveam doar vreo 7 ani pe atunci... si nu cred ca a fost vreun atlet enorm, caci chiar nu am auzit deloc de el - poate gresesc!?
Din punctul de vedere sportiv, cele mai vechi amintiri ale mele se leaga de marea echipa de handbal masculin (finala cistigata contra RDG, cu mustaciosul Cornel Penu in poarta si vestitul lui zimbet mefistofelic de dupa ultimul atac german pe care l-a stopat chiar el, cu Topescu racnind ca un apucat "aparaaaaaaaaaaaaa Penuuuuuuuuuu..."), de finala CM de fotbal RFG-Olanda (una dintre primele mele dezamagiri, urmata apoi de o noua finala pierduta de portocalii mei de suflet - cea din Argentina) si, foarte vag, de finala de Cupa Davis impotriva americanilor lui Stan Smith...
|
|

Acum 3 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Chiar ma enerveaza ca nu stiu daca a cistigat Paula din nou...
|
|

Acum 3 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Hai, ca dau astia acum inregistrat finalul cursei.
Iar Yvonne se chinuie incredibil sa pronunte Derartu Tulu - de parca in viata ei n-a mai auzit acest nume...
Vai de soarta ei de "comentatoare de sport"!...
|
|

Acum 3 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
|
|
.. de finala CM de fotbal RFG-Olanda (una dintre primele mele dezamagiri, urmata apoi de o noua finala pierduta de portocalii mei de suflet - cea din Argentina) si, foarte vag, de finala de Cupa Davis impotriva americanilor lui Stan Smith...
|
Ei, si eu am fost fan Olanda, mai ales din cauza lui Cruyff care dupa parerea mea a fost unul din cei mai mari fotbalisti din toate timpurile, alaturi de Pele sau Beckenbauer.
Finala cu Argentina , nu mai vorbesc, tot meciul a fost un teatru argentinian iar in culisele campionatului a fost o presiune politica, propaganda, un general argentinian vizitand echipa peruana cu care aveau nevoie sa invinga la scor, imediat un imprumut acordat de Argentina Perului plus nu stiu ce ajutoare in grane, totul a fost politic. In plus jucatorii argentinieni au fost dopati iar la analize au fost trimise probe de la alte persoane, ridicolul a culminat cand la una din analizele de urina a reiesit ca unul din jucatorii argentinieni era...insarcinat. Inlocuisera de fapt proba de urina cu una luata de la sotia unui trepadus al echipei. Apoi scandaluri inventate, o scrisoare trimisa de capitanul olandez in care ii jignea pe argentinieini...mizerie de campionat politic.
Finalele la handbal le-am trait la maxim, ambele cu RDG dar mai ales cea de la Paris.

Acum 3 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Hai Timisoara !
|
|

Acum 3 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
|
Hai Timisoara !
|
Da' de unde...
A cistigat stoaia 
|
|

Acum 3 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Dolo, fara suparare dar pana acum doar cine nu a vrut nu a batut pe Steaua sau nu a scos macar un egal.
Cum naiba nu ati reusit sa bateti o echipa ravasita si debusolata?

Acum 3 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Dave e cel cu sepcuta de baseball, ultimul dupa primele minute.
Finala 800m Olimpiada Munchen 1972

Acum 3 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Incredibila cursa, intr-adevar!
Se pare ca eu m-am apropiat si de atletism mult mai tirziu...
La 800 de metri, inaintea lui Sebastian Coe nu e nimic in mintea mea...
|
|

Acum 3 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Grumpy
|
Hai Timisoara !
|
Multam', Grump! N-am fost acasa, deci nici pe faza!
Stiu c-au pierdut, dar nici meciul nu l-am vazut... La Ioanitoaia, Iancu mi s-a parut resemnat... Nu stiu ce-a fost acolo... am inteles ca golul a insemnat greseala de portar! 
http://alexaionescu.wordpress.com
|
|

Acum 3 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Pitzi, atentie la bani!
Doi oameni de afaceri din Israel au sosit in Romania cu misiunea de a-i face o oferta de a prelua Nationala Israelului lui Victor Piturca.
Se vorbeste ca evreii ii ofera 1 milion de euro pe an.
Bai, Pitzi, ai grija la bani!
Nu de alta, da' ai vazut ca evreii astia platesc cu bani falsi, nu?

|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
|
Doi oameni de afaceri din Israel au sosit in Romania cu misiunea de a-i face o oferta de a prelua Nationala Israelului lui Victor Piturca.
Se vorbeste ca evreii ii ofera 1 milion de euro pe an.
Bai, Pitzi, ai grija la bani!
Nu de alta, da' ai vazut ca evreii astia platesc cu bani falsi, nu?
|
Ce-au patit evreii, astia sunt atenti la bani, de ce ar face o asa investitie riscanta? Asta despre evrei.
Acum despre Pitzi, i-a spus cineva ca acolo cazinourile sunt interzise?

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Da' evreii or sti sa joace barbut? Ca, daca nu, le ia Piturca de trei ori mai multi bani decit contractul...
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
|

Pai la cit "cinstiti" au fost evreii din Romania in ultimul timp, cred ca i-au prezentat un catalog cu cazinourile frantuzesti si i-au zis ca sunt poze din Haifa...
|
De fapt ei au gasit o solutie, sunt cazinouri plutitoare, mici nave de croaziera, iau turistii, pleaca in larg, ies din apele teritoriale si acolo se deschid cazinourile. Cand se intorc se inchide totul pana pleaca iar.

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
|
|
De fapt ei au gasit o solutie, sunt cazinouri plutitoare, mici nave de croaziera, iau turistii, pleaca in larg, ies din apele teritoriale si acolo se deschid cazinourile. Cand se intorc se inchide totul pana pleaca iar.
|
Aha... deci si la ei procedeaza la fel: fac orice sa ocoleasca legile, sa pacaleasca...
Poate de-aia au incercat sa-i cotropeasca pe amaritii din Gaza, sa rezolve problema cazinourilor... Ce concursuri de ruleta ruseasca cu competitori hamasnici ar fi tras acolo... Ce pariuri grandioase ar fi iesit seara de seara...
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
|
Dolo, fara suparare dar pana acum doar cine nu a vrut nu a batut pe Steaua sau nu a scos macar un egal.
Cum naiba nu ati reusit sa bateti o echipa ravasita si debusolata?
|
Caaare, cuuum, ciiiiine-a zis?!!! Păi, Smeaua mea e pe primul loc - eee!!, bine, la egalitate de puncte cu alte echipe care se vor pierde pe drum. 
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Scris de catre CG
|
Caaare, cuuum, ciiiiine-a zis?!!! Păi, Smeaua mea e pe primul loc - eee!!, bine, la egalitate de puncte cu alte echipe care se vor pierde pe drum.
|
Te rog sa ma crezi ca sefii astia de cluburi alaturi de comentatorii din sport m-au facut sa devin cam indiferent la campionatul intern, eu de cate ori m-am uitat la TV Steaua tot pierdea, apoi in Liga Europeana nu mai zic. Asa o fi cum zici, mai ales ca si eu tot stelist sunt.
Dar diseara merg cu Milan, asa cum se chinuie ei in campionatul intern le-au tras-o galacticilor ultima oara in Champions League.
Last edited by Unchiul Sam; Acum 2 Saptamani at 07:04 PM..
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
Hai că eu glumeam
|
|
Te rog sa ma crezi ca sefii astia de cluburi alaturi de comentatorii din sport m-au facut sa devin cam indiferent la campionatul intern, eu de cate ori m-am uitat la TV Steaua tot pierdea, apoi in Liga Europeana nu mai zic. Asa o fi cum zici, mai ales ca si eu tot stelist sunt.
|
Nu întâmplătot i-am zis "Smeaua".
Curios este că deşi pierde şi face egaluri cu chiu cu vai, totuşi este în zona fruntaşă. Or fi toate slabe sau prea multe bune? De fapt, jocurile din Europa ne arată adevărata valoare.
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
CG, fii bine venit!
Te mai astept pe la camera mea de sport, cu orice fel de comentarii din sport (sau paralele cu sportul...).
Uite, spre exemplu, eu acum sunt siderat de faptul ca, din cind in cind, sport.ro considera nimerit sa transmita "mare meci mare" de table intre cite doi ciuri-buri dintre conducatorii fotbalului romanesc.
Cit de jos a ajuns tara asta (sportiva) daca se considera atractiv un astfel de "eveniment"...
|
|

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
|
Uite, spre exemplu, eu acum sunt siderat de faptul ca, din cind in cind, sport.ro considera nimerit sa transmita "mare meci mare" de table intre cite doi ciuri-buri dintre conducatorii fotbalului romanesc.
Cit de jos a ajuns tara asta (sportiva) daca se considera atractiv un astfel de "eveniment"...
|
Am mai vazut table(backgammon) si pe Eurosport, dar transmisie serioasa, cu zoom pe zaruri, cu timer ca la sah. Aici stau doi la o masa si joaca si fac glume balcanice si nici nu vezi zarul, uneori nici ei nu il vad, se intreaba unul pe altul, cat am dat, cat am dat?

Acum 2 Saptamani
|
 |
Utilizator înregistrat
|
|
|
|
|
|
Am mai vazut table(backgammon) si pe Eurosport, dar transmisie serioasa, cu zoom pe zaruri, cu timer ca la sah. Aici stau doi la o masa si joaca si fac glume balcanice si nici nu vezi zarul, uneori nici ei nu il vad, se intreaba unul pe altul, cat am dat, cat am dat?
|
Aaaa, pai nu m-ar deranja transmisiuni de la competitii serioase... Dar sa fie transmisi doi tarani barati fara soarta, care joaca table si discuta golaneste, asta chiar mi se pare o exagerare...
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|
NU poti posta thread nou
NU poti raspunde
Nu poti posta atasamente
NU poti edita postarile tale
HTML code is On
|
|
|
Ora este GMT +2. Ora este acum 10:38 AM.
|
|
|