Go Back   Realitatea .NET » FORUM » Politica

Politica Discutii politice despre politică, politizând

Poll: Este Klauss Johaniss O MARIONETA a PNL-PSD-KGB?
Poll Options
Este Klauss Johaniss O MARIONETA a PNL-PSD-KGB?

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-05-2009
vanatoru's Avatar
vanatoru vanatoru is offline
Utilizator înregistrat

Default Votati Klauss Johaniss!-DEMASCAREA UNUI IMPOSTOR INFATUAT

Zâmbetul mefistofelic al lui Iohannis ascunde conştiinţa încărcată a unui impostor: furturi imobiliare, ilegalităţi în administraţia locală, deturnarea banilor publici, retrocedări abuzive şi discreţionare.

La începutul primului său mandat de „primar providenţial” al Sibiului, întrebat fiind, de către jurnalişti din presa centrală, despre însuşirea în mod dubios a două imobile grandioase din centrul oraşului, răspundea invariabil: „să lăsăm justiţia să-şi spună cuvântul”. Replica venea scrâşnită printre dinţii expuşi în acelaşi veşnic zâmbet tâmp, care seamănă mai mult cu un rânjet, iar iritarea declanşată de acest subiect era mai mult decât evidentă. Probabil că acest impostor cu două feţe şi două semnături – una pentru numele său real, Iohannis, iar cealaltă pentru cel de vedetă, Johannis – se referea la justiţia patronată, la Sibiu, de bunul său prieten Marcel Rusu, preşedintele Tribunalului Sibiu, complice şi acesta la respectivul furt imobiliar în dauna statului român! Banda de tâlhari – chiar dacă unele cuvinte vi se par dure, ele exprimă realitatea! –, din care făceau parte, pe lângă veşnicul rânjit Iohannis Klaus Werner, pe numele său adevărat, nu ăla de „star european”, nevastă-sa, Iohannis Carmen Georgeta, soacră-sa, Lăzurca Georgeta şi un alt proprietar-impostor pe nume Baştea Ioan, era permanent învingătoare în procesele desfăşurate prin instanţele sibiene din „parohia” combinatorului Marcel Rusu. Doar după ce procesele au fost strămutate la instanţele din Braşov, justiţia şi-a intrat cu adevărat în atribuţii. Astfel, decizia civilă nr. 310/R din 30 iunie 2005 a Curţii de Apel Braşov consfinţeşte, definitiv şi irevocabil, decizia civilă nr. 240/A pronunţată de Tribunalul Braşov în data de 22 aprilie 2004, prin care Certificatul de moştenitor şi legatar nr. 90/ 01.06.1999, emis de notarul corupt Bucşa Radu Gabriel a fost anulat ca fiind eliberat pe bază de documente false şi cu încălcarea competenţei teritoriale absolute. Acest notar a fost răsplătit de primar pentru complicitatea la raptul imobiliar prin exclusivitatea autentificării de documente încheiate între Primăria Sibiu şi persoane fizice sau juridice. El este unul din capii mafiei imobiliare sibiene, fiind cercetat de către D.N.A , alături de Iohannis şi trepăduşii săi din primăria sibiană, pentru retrocedări abuzive şi nelegale, dar dosarul respectiv (nr. 296/2006 la Parchetul General, provenit din nr. 42/P/2006 de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia) se prăfuieşte prin sertarele secţiei .

Ultima lovitură dată haitei de infractori, care a jefuit statul român, a venit tot de la Tribunalul Braşov. Acesta, prin decizia nr. 50 din 26 februarie 2008 a constatat nulitatea absolută a contractului de vânzare-cumpărare nr. 924/01.06.1999, autentificat de acelaşi notar corupt Bucşa Radu Gabriel, în aceeaşi zi cu Certificatul de moştenitor nr. 90/01.06.1999, anulat şi el în 22 aprilie 2004 tot de Tribunalul Braşov, aşa cum am arătat mai sus.

Imobilul din Sibiu, str. N. Balcescu, nr. 29 furat de catre Iohannis si acolitii sai de la statul roman.

Primul contract de inchiriere incheiat de infractor cu banca Raiffeisen nu a fost inregistrat la fisc. Primarul sibian, care-i sufoca pe sibieni cu biruri, nu a platit contributia sa la buget , fiind si evazionist fiscal!Primarul Klaus Werner Iohannis nu are timp să discute cu naivii sibieni care l-au votat. De când cu capitala culturală europeană s-a obişnuit să converseze doar cu capete încoronate şi şefi de state.

Casa la pret de garsoniera. Made in Klaus Johannis

Primarul Sibiului si-a tras doua case - In anul Capitalei culturale europene -

Primar al Sibiului in ultimii opt ani, Klaus Werner Iohannis este un personaj controversat. Subiect al unor scandaluri imobiliare, transformate la un moment dat in dosare penale, Iohannis pare sa aiba din nou probleme cu legea. Motivul: atunci cand si-a completat declarat iile de avere, primarul sibian s-a incurcat in calcule si date, savarsind o serie de „nazdravanii“ pedepsite de Codul Penal.
Reporterii cotidianului „Interesul Public“ au descoperit ca primarul Iohannis a omis in ultima declaratie de avere depusa la finele anului 2007 sa dezvaluie toate sumele de bani care l-au ajutat la cumpararea, in cursul anului trecut, a doua imobile. Mai mult, edilul si-a amintit brusc in ultima declaratie de avere ca detine doua conturi bancare pe care a omis sa le aminteasca in precedentele declaratii depuse in iulie 2004.

C onform declaratiei de avere depuse la finalul mandatului 2000-2004 (inregistrata sub nr. 39900/01.07.2004) si celei depuse la inceputul de mandat 2004-2008 (inregistrata sub nr. 40152/05.07.2004), primarul municipiului Sibiu, Klaus Werner Iohannis, a bifat in declaratia sa de avere un teren agricol (0,5 hectare dobandit in 1992), trei apartamente (1997 - 54,47 mp, cota 1/2; 1999 - 41,5mp, cota 1/4; 2001 - 128,5 mp, cota 1/2), o casa de locuit (1992 - 21,6 mp, cota 1/8) si un cont de 30.000 euro a carui data de constituire n-a fost facuta cunoscuta. Desi a omis sa precizeze valoarea de impozitare a terenului agricol detinut, un calcul sumar arata ca doar valoarea de impozitare a imobilelor detinute de Iohannis se ridica, la data de 05.07.2004, la valoarea de 1.446.424.843 lei vechi. Surprinzator, la finalul anului trecut, edilul sibian depune o alta declaratie de avere, in care se da de gol ca la momentul completarii declaratiilor de avere depuse in iulie 2004 a savarsit infractiunea de fals in declaratii publice, prevazuta de art. 292 Cod Penal. Astfel, in declaratia de avere depusa in 04.12.2007 (inregistrata sub nr. 162873), Iohannis mentioneaza, la capitolul „Active Financiare“, ca detine trei conturi, dintre care doua, unul de 4.062 USD si altul de 19.060 euro, datand din 1990, respectiv 2003. De ce nu a bifat edilul sibian aceste doua conturi in declaratiile de avere depuse in 2004? Este o intrebare la care edilul sibian trebuie sa raspunda.
Mihai Eminescu

Last edited by vanatoru; 09-05-2009 at 02:03 AM..
Reply With Quote
Old 09-05-2009
vanatoru's Avatar
Utilizator înregistrat

Default "Endependentu NEAMTZ" pe listele de slugi ale PNLPatriciu

Johannis a lansat candidatii PNL Sibiu

Colaborarea din Klaus Johannis si PNL Sibiu a fost mai evidenta marti seara, atunci cand primarul Sibiului a fost prezent la lansarea candidatilor liberali pentru alegerile din iunie. PNL Sibiu a anuntat ca il sustine pe Johannis pentru un al treilea mandat n fruntea fostei capitale culturale iar acum edilul sef le-a intors favorul liberalilor. Presedintele PNL Sibiu, Eugen Mitea, a tinut sa confirme cu aceasta ocazie sustinerea pe care i-o acorda lui Klaus Johannis.

Directorul adjunct al Romgaz spera ca aceasta colaborare sa-i aduca postul de viceprimar al Sibiului, pozitie pe care a mai ocupat-o si in actualul mandat al lui Johannis.

La lansarea candidatilor PNL Sibiu a fost prezent si ministrul Culturii, Adrian Iorgulescu.

CINE-I in spatele "ENDEPENDENTULUI" JOHANISS?

Mihai Eminescu
Reply With Quote
Old 09-05-2009
vanatoru's Avatar
Utilizator înregistrat

Default Klaus Iohannis se foloseşte de un pretext ca să justifice colaborarea cu PNL şi PSD

Klaus Iohannis se foloseşte de un pretext ca să justifice colaborarea cu PNL şi PSD

"Domnul Iohannis încearcă să justifice colaborarea cu PNL şi PSD prin plecarea domnului Thellmann. Aşa zisa trădare a lui Thellmann e un pretext. Iohannis a optat pentru această alianţă înainte de alegeri", a declarat Cornel Ştirbeţ, făcând referire la Daniel Thelmann, primar al Mediaşului, care a trecut înainte de campania electorală la PD-L.

Liderul Forumului Democrat al Germanilor din România a considerat că a fost vorba despre un "act de racolare", Johannis declarând ulterior, în repetate rânduri, că nu mai agreează ideea unor negocieri cu PD-L. "Am sperat ca după campania electorală tema PD-L este închisă. Din păcate,

în fiecare conferinţă, domnul Iohannis atacă PD-L"

, a mai spus Cornel Ştirbeţ.

Pe de altă parte, Ştirbeţ a afirmat că la constituirea comisiilor de specialitate ale Consiliului Local "s-a încălcat orice regulă democratică", precizând că toţi preşedinţii de comisii sunt din FDGR, în condiţiile în care Forumul are 51 la sută. "Nu este democratic şi nici european. Ar trebui să dea de gândit asupra modului în care lucrează Iohannis. El nu a colaborat nici cu PD-L, nici PSD, nici cu PNL. El colaborează cu trei-patru indivizi care acceptă o poziţie de supunere şi la care le dă nişte firimituri de la masa bogaţilor, un geam, o uşă nişte lucrări", a declarat Ştirbeţ.

Opinia lui Ştirbeţ a fost împărtăşită şi de

vicepreşedintele PD-L Raluca Turcan:

"Spre surprinderea mea,

Iohannis a renunţat la pofilul săsesc şi şi-a împrumutat profilul balcanic.

Îmi pare rău că procedează aşa. Îmi pare rău că se raportează la oamenii politici cu aroganţă"
, a declarat Turcan, la Sibiu.
Mihai Eminescu

Last edited by vanatoru; 09-05-2009 at 02:10 AM..
Reply With Quote
Old 09-05-2009
vanatoru's Avatar
Utilizator înregistrat

Default Klaus Iohannis MARIONETA SERVILA a lui Mircea Geoană

Mircea Geoană, preşedintele PSD Sibiu, şi Klaus Iohannis, primarul municipiului Sibiu, au interese şi viziuni comune privind dezvoltarea Sibiului, având în vedere declaraţiile politice şi de cuartozie făcute, ieri după-amiază, la întâlnirea de la sediul Primăriei Sibiu. Au fost uitate toate disensiunile dintre cele două părţi din trecut şi cei doi spun că vor să colaboreze în interesul Sibiului.
La întâlnirea cu primarul Sibiului, Mircea Geoană a fost însoţit de Ioan Cindrea, preşedintele PSD Sibiu, şi de grupul senatorilor PSD din Parlament. "Bine aţi venit! Este o idee excepţională să mergeţi împreună cu senatorii în ţară să vedeţi ce se întâmplă şi să fiţi văzuţi. Ne bucurăm să vă avem la Sibiu, unde sunteţi bineveniţi. Sibiul este un oraş prietenos cu musafirii, lucru pe care l-am demonstrat şi în 2007, când am fost Capitală Culturală Europeană. Sibiul este printre ţintele preferate ale turiştilor, lucru pe care l-am remarcat din nou, de puţin timp. Am decis să merg în concediu într-o zonă puternic mediatizată pentru turism, însă nu vreau să dau nume, pentru a nu supăra. Am mers cu maşina, însă în acel loc nu am văzut nici o maşină străină sau vreun autocar cu turişti. Aşadar, pot să spun că în ceea ce priveşte turismul Sibiul stă destul de bine", a spus Klaus Iohannis.
La rândul său, Mircea Geoană, candidatul PSD pentru alegerile prezidenţiale, a susţinut că "Sibiul are un potenţial excepţional, care a fost valorificat parţial în 2007. Sibiul este o capitală economică şi multietnică, iar experienţa aceasta poate fi utilă pentru viitor. Sibiu -Capitală Culturală Europeană a fost cel mai sofisticat exerciţiu de imagine externă pentru România, în sens bun.

Klaus Iohannis este unul dintre cei mai respectaţi lideri locali din România, un om influent şi respectat",

a spus Mircea Geoană.

Liderul PSD a vrut să precieze că acestă întâlnire nu are un sens pre-electoral, ci un semn de recunoaştere şi de respect pentru Sibiu.
Mircea Geoană spune că nu a avut discuţii cu primarul Klaus Iohannis despre o propunere într-un viitor Guvern controlat de PSD, afirmând că "decizia este a dânsului, nu a mea". Întrebat de ziarişti despre momentele tensionate din trecut cu PSD, Klaus Iohannis a spus că la alegeri

"nu voi vota cu Stolojan"

, aluzie la disputa politică din urmă cu 5 ani dintre Teodor Stolojan şi Adrian Năstase, şi că demiterea fostului viceprimar al Sibiului, Ioan Banciu, la puţin timp după o vizită a lui Mircea Geoană la Sibiu, în urmă cu patru ani, "a fost un exerciţiu bilateral de campanie greşit".
Mircea Geoană a început, ieri, o vizită în judeţul Sibiu, ce a cuprins o întâlnire cu primarul Iohannis, vizitarea oraşelor Ocna Sibiului şi Tălmaciu, un scurt moment la Mitropolia Ardealului, urmând ca aseară să fie prezent la şedinţa Grupului senatorial PSD, ce se desfăşoară la Mediaş. Mircea Geoană spune că criza economică se va accentua în a doua parte a anului şi de aceea este nevoie "să găsim soluţii concrete şi eficiente. America îşi va reveni în trimestrul al III-lea şi se aşteaptă ca economia să se revigoreze în 9 luni în Europa Centrală şi de Est, după cum afirmă specialiştii", a spus, ieri, Geoană în cadul unei conferinţe de presă, la sediul PSD Sibiu.
După întrevederea cu Klaus Iohannis, liderii PSD au parcurs pe jos centrul oraşului, oprindu-se la una dintre terase, în drum spre sediul organizaţiei municipale a PSD, unde a fost programată o reuniune cu liderii locali şi simpatizanţi PSD.
Mihai Eminescu
Reply With Quote
Old 09-05-2009
SS Gerard's Avatar
SS Gerard SS Gerard is offline
Utilizator înregistrat

Send a message via MSN to SS Gerard
Cool Am dubii!

Tipul e politicos, ii zambeste lui Geoana, de fapt oricui, dar tot ca el face.

Azi Oprescu colaboreaza cu sasul http://www.adevarul.ro/articole/sibi...i-subtire.html. De tine faza, o fura si Geoana si Crin si Traian. Celelate sunt discutabile, la declaratia de avere, e pui fata de alti granguri.

Participă şi tu voluntar la una din organizaţiile de caritate, când nu pierzi vremea pe forumuri!

Reply With Quote
Old 09-05-2009
RocketQu33n's Avatar
RocketQu33n RocketQu33n is offline
Utilizator înregistrat

Scris de catre SS Gerard View Post
Tipul e politicos, ii zambeste lui Geoana, de fapt oricui, dar tot ca el face.

Azi Oprescu colaboreaza cu sasul http://www.adevarul.ro/articole/sibi...i-subtire.html. De tine faza, o fura si Geoana si Crin si Traian. Celelate sunt discutabile, la declaratia de avere, e pui fata de alti granguri.
Mai era unu' si mai zambaret... Ia ti uita ce zambeste kamaradu' lui Gorbaciov

We are vanishing from the earth, yet I cannot think we are useless or God would not have created us. - Geronimo
Reply With Quote
Old 09-05-2009
Krokodilul Chichiricios's Avatar
Krokodilul Chichiricios Krokodilul Chichiricios is online now
Utilizator înregistrat

Default Vânătoru' ai buba la cap mare, mare...

Păi bine măi nene Alică atunci când acum 2-3 luni îl lăuda Băse de-l umplea de bale pe Johanis era bun ? Dar când Johanis era pro-PDL era bun ? Logica lui matale- extrem de simplistă- spune că tot ce nu e cu PD-L e rău, agent KGB, etc. Uite, te invit să o demonstrezi. Aşa, ca chestie, pentru că cineva- să nu înţelegi că eu- eu n-am nimic cu matale- dar cineva- de exemplu dl.Johanis te-ar puitea acţiona în judecată. Şi să ceară să demonstrezi afirmaţiile lui matale. Eu dacă afirm că Udrea e boccie e părerea mea- dacă matale afirmi că Johanis e KGB-ist trebuie să demonstrezi...n-am nimic cu omul, mi-e antipatic exact la fel ca şi oraşul Sibiu- dar cred că sari casa, nu calu....

Last edited by Miki Şpaga; 09-05-2009 at 07:36 PM..
Reply With Quote
Old 09-06-2009
vanatoru's Avatar
Utilizator înregistrat

Default Domnule PRAGMATIC Kroko

Scris de catre Krokodilul Chichiricios View Post
cineva- de exemplu dl.Johanis te-ar putea acţiona în judecată. Şi să ceară să demonstrezi afirmaţiile lui matale. Eu dacă afirm că Udrea e boccie e părerea mea- dacă matale afirmi că Johanis e KGB-ist

trebuie să demonstrezi...

Asa CUM A DEMONSTRAT si slugoiul KGB Sorin Rosca Satanescu implicarea "CLANULUI" Basescu in INVENTATA AFACERE:"Bombe pentru TALIBANI?"
ASA?
Matale ai mai amenintat de multe ori pe multi forumisti SA-SI TINA GURA.

CA DE NU....

Pe alt topic un alt "nenea" il ameninta pe Leonardo ca poate,IN CURAND ...."VA LIPSI SI EL UN PIC"....
Ba daca scriu "MOARTE RUSIEI" hop ori matale ori PREA-PLECATUL-PRO-RUS, adminul Piticu&Co imi sterge TOPICUL CU TOTUL.
Sau daca ARE MILA imi sterge "DOAR" manifestul:

"MOARTE RUSIEI"

Hai repede,da-mi REPORT!
Ce-o sa zica "CITITORII" care scriu din AMBASADA RUSIEI la Bucuresti?

Matale m-ai si amenintat cu o reclamatie la AMBASADA RUSIEI(fosta ambasada URSS,cea mai mare OFICINA DE SPIONAJ KAGHEBIST de Europa de Est,ca personal si cladire...).
Chiar ASA DE DISPERATI sunteti?
Domnule Kroko,ai uitat ca in arterele mele curge SANGE DE CIPRIAN PORUMBESCU?
Nu ma sperie PUSCARIA POLITICA mai mult decat pe ilustrii mei inaintasi BUCOVINENI care au luptat atat contra RUSIEI cat si contra AUSTRO-UNGARIEI.
Tarile DE SUFLET ale lu` `TALICA.

Intre timp RECENT ONORATUL CU O INVITATIE la MOSCOVA,Sorin OPrescuKGB,al "ENDEPENDENT" din solda RUSIEI via TRIADA Vantu-Patriciu-Voiculescu,strange randurile si merge la Sibiu sa incerce un TRANSFER DE POPULARITATE POLITICA de la JOhannis catre sine.

OprescuKGB sprijinit de MOGULIZOARE incearca un "TRANSFER DE POPULARITATE POLITICA"

Mihai Eminescu
Reply With Quote
Old 09-06-2009
Krokodilul Chichiricios's Avatar
Krokodilul Chichiricios Krokodilul Chichiricios is online now
Utilizator înregistrat

Default Nenea Vânătoru, buba mare, mare la cap....

Scris de catre vanatoru View Post
Asa CUM A DEMONSTRAT si slugoiul KGB Sorin Rosca Satanescu implicarea "CLANULUI" Basescu in INVENTATA AFACERE:"Bombe pentru TALIBANI?"
ASA?
Matale ai mai amenintat de multe ori pe multi forumisti SA-SI TINA GURA.

CA DE NU....

Pe alt topic un alt "nenea" il ameninta pe Leonardo ca poate,IN CURAND ...."VA LIPSI SI EL UN PIC"....
Ba daca scriu "MOARTE RUSIEI" hop ori matale ori PREA-PLECATUL-PRO-RUS, adminul Piticu&Co imi sterge TOPICUL CU TOTUL.
Sau daca ARE MILA imi sterge "DOAR" manifestul:

"MOARTE RUSIEI"

Hai repede,da-mi REPORT!
Ce-o sa zica "CITITORII" care scriu din AMBASADA RUSIEI la Bucuresti?

Matale m-ai si amenintat cu o reclamatie la AMBASADA RUSIEI(fosta ambasada URSS,cea mai mare OFICINA DE SPIONAJ KAGHEBIST de Europa de Est,ca personal si cladire...).
Chiar ASA DE DISPERATI sunteti?
Domnule Kroko,ai uitat ca in arterele mele curge SANGE DE CIPRIAN PORUMBESCU?
Nu ma sperie PUSCARIA POLITICA mai mult decat pe ilustrii mei inaintasi BUCOVINENI care au luptat atat contra RUSIEI cat si contra AUSTRO-UNGARIEI.
Tarile DE SUFLET ale lu` `TALICA.

Intre timp RECENT ONORATUL CU O INVITATIE la MOSCOVA,Sorin OPrescuKGB,al "ENDEPENDENT" din solda RUSIEI via TRIADA Vantu-Patriciu-Voiculescu,strange randurile si merge la Sibiu sa incerce un TRANSFER DE POPULARITATE POLITICA de la JOhannis catre sine.

OprescuKGB sprijinit de MOGULIZOARE incearca un "TRANSFER DE POPULARITATE POLITICA"

Omule, dacă aş ameninţa pe cineva aş comite oarece felonie, nu crezi ? Pur şi simplu n-am nici un drept legal să te amininţ decât dacă vrei să-mi faci mie personal ceva- şi cel puţin nu te-ai exprimat în sensul ăsta. Eu ţi-am spus că exagerezi mult prea mult pe ideea că cine i-a zâmbit ieri lui Băse şi azi lui Antonescu sau Geoană e un trădător- ceea ce e cel puţin absurd pentru că dacă nu mă-nşel Băsescu l-a şi decorat sau mă rog, ceva de genul ăsta. Oricum dl. primar din Sibiu- pentru care n-am nici un fel de apetenţă- nu va fi niciodată preşedintele României pentru că N-ARE UN NUME ROMÂNESC. Dar, aşa cum am mai spus-o, într-o bună zi ar putea apărea cineva- care să îţi spună- ai zis de dl.X că-i KGB-ist- OK. AI documente ? Şi dacă n-ai să te închidă.

PS:Eu am direct sângele lui Dragoş şi nu cred că e o laudă foarte mare asta- contează cine eşti nu cine ţi-au fost stră...stră...
Old 09-06-2009
vanatoru's Avatar
Utilizator înregistrat

Default Domule Kroko,dupa ce vei ceti si matale "CARTEA ALBA A PSIHIATRIEI"

....vei intelege DE CE atacurile sub centura legate de STAREA PSIHICA a mea NU MA IMPRESIONEAZA.
Ba chiar le inteleg.
Fac parte din "meniul" pe care trebuie sa-l servesti matale cui deranjeaza "CAUZA RUSIEI" in Romania.
Si vad ca distribui din greu atat AMENINTARI cat si "GRATULARI" cu tenta psihiatrica.
Nu crezi ca ar trebui sa ma ataci si altfel?
"Coarda " asta ensibila a fost dezactivata.

Scris de catre Krokodilul Chichiricios View Post
PS:Eu am direct sângele lui Dragoş şi nu cred că e o laudă foarte mare asta- contează cine eşti nu cine ţi-au fost stră...stră...
Colega Krokodilul,desi sunt intradevar bucovinean si inca unul dintr-un neam CHINUIT GROAZNIC de BESTIILE RUSE eu am vorbit LA FIGURAT.
DA.
As trece prin ce a trecut Ciprian Porumbescu PENTRU CAUZA MARII UNIRI a Bucovinei,Basarabiei si Ardealului cu Tara Mama.
Si NU TE AMAGI.
Nu sunt pensionar....
Nu toti TINERII au fost MANELIZATI.
INCA NU ATI REUSIT ASTA.
Si nici NU VETI REUSI.
NICIODATA.
Mihai Eminescu
Reply With Quote
Old 09-06-2009
LEONARDO's Avatar
LEONARDO LEONARDO is offline
Utilizator înregistrat

Default Hunter,

super acest htread.Am o rugaminte, ignora provocările marca Kroko....
http://anonymusgerula.wordpress.com/
Reply With Quote
Old 09-06-2009
Res's Avatar
Res Res is offline
Utilizator înregistrat

Zâmbetul mefistofelic al lui Iohannis ascunde conştiinţa încărcată a unui impostor: furturi imobiliare, ilegalităţi în administraţia locală, deturnarea banilor publici, retrocedări abuzive şi discreţionare.[....]
cred ca oricui i se pot reprosa foarte multe, dar ceea ce conteaza sunt faptele
Old 09-06-2009
vanatoru's Avatar
Utilizator înregistrat

Default Res

Scris de catre Res View Post
cred ca oricui i se pot reprosa foarte multe, dar ceea ce conteaza sunt faptele
Nu si cand dupa renovarea centrului Sibiului isi pune CAPITALUL POLITIC castigat astfel in slujba DUSMANILOR ROMANIEI si a slugilor ei din TRIADA PRO-RUSA Vantu-Patriciu-Voiculescu-PSD-PNL-KGB.
ASTA E DE NEIERTAT.
Mihai Eminescu
Reply With Quote
Old 09-06-2009
vanatoru's Avatar
Utilizator înregistrat

Default Gerula-blocaj surprinzator la domnul Krokodil

Scris de catre LEONARDO View Post
super acest htread.Am o rugaminte, ignora provocările marca Kroko....
Domnu Krokodil cred ca a ajuns la fundul sacului de manevre de provocare si manipulare.
Mai nou registrul de manipulare i s-a blocat intre amenintari cu datul in judecata si insulte cu tematica psihiatrica.
Mihai Eminescu
Reply With Quote
Old 09-06-2009
LEONARDO's Avatar
Utilizator înregistrat

Default vanatoru

Domnu Krokodil cred ca a ajuns la fundul sacului de manevre de provocare si manipulare.
Mai nou registrul de manipulare i s-a blocat intre amenintari cu datul in judecata si insulte cu tematica psihiatrica.
AI DOUA POSIBILITATI:iti cumperi parasuta si cobori la nivelul sau sau il ignori.Alegerea iti apartine.
Reply With Quote
Old 09-06-2009
Res's Avatar
Res Res is offline
Utilizator înregistrat

Nu si cand dupa renovarea centrului Sibiului isi pune CAPITALUL POLITIC castigat astfel in slujba DUSMANILOR ROMANIEI si a slugilor ei din TRIADA PRO-RUSA Vantu-Patriciu-Voiculescu-PSD-PNL-KGB.
ASTA E DE NEIERTAT.
se pot face fel de fel de speculatii, dar adevarul este ca sibienii sunt multumiti de el, mai ales pentru corectitudinea si activitatea lui in folosul comunitatii. Daca vrei sa te convingi singur DE CE e suficent sa vizitezi Sibiul si Orasele invecinate ca sa vezi diferenta
Old 09-06-2009
ivanne's Avatar
ivanne ivanne is offline
Utilizator înregistrat

Default vanatorul

Ce-ti veni vanatorule. Vezi ca ti-ai gresit tinta.
Esti tare gaunos dupa un asemena material.
Are si Romania un al 2-lea primar, dupa Ciuhandu, care efectiv a facut ceva pentru noi si tu il scuipi in halul asta, manat de intentii marsave.
Iohannis nu sustine pe Basescu si PD-L si de aceea te porti in halul asta ?
Old 09-06-2009
vanatoru's Avatar
Utilizator înregistrat

Default Gerula

AI DOUA POSIBILITATI:iti cumperi parasuta si cobori la nivelul sau sau il ignori.Alegerea iti apartine.
Doar ai observat sper ca nu prea ni s-au mai "incrucisat" cararile forumistice in ultima vreme.
Mihai Eminescu
Reply With Quote
Old 09-06-2009
vanatoru's Avatar
Utilizator înregistrat

Default Ivanne

Scris de catre ivanne View Post
Ce-ti veni vanatorule. Vezi ca ti-ai gresit tinta.
Esti tare gaunos dupa un asemena material.
Are si Romania un al 2-lea primar, dupa Ciuhandu, care efectiv a facut ceva pentru noi si tu il scuipi in halul asta, manat de intentii marsave.
Iohannis nu sustine pe Basescu si PD-L si de aceea te porti in halul asta ?
Colega,de ce te superi degeaba?
Nu crezi ca intre A NU SUSTINE pe cineva,DAR A FI NEUTRU,si a-i SUSTINE PE TOTI DUSMANII acelui "cineva" e OARESCE diferenta?
Este evident ca ACCEPTA un transfer de popularitate catre Oprescu.
Acuma ca SI TU il sustii pe OPrescu IMPOTRIVA lui Basescu nu e o noutate.
Si atunci?
Eu consider ca ALTCINEVA a facut cu adevarat CEVA pentru ROMANIA si acela este Basescu.
A scoate ROMANIA pentru PRIMA DATA de la TRADAREA din 1944 CU ADEVARAT de sub CIZMA RUSIEI e cel mai important lucru.
De aceea TRIADA PRO-RUSA PSD-PNL-KGB ii vrea capul.
Tu de ce ii sustii pe SLUGOII RUsiei?
Nu SLUGOII RUSIEI l-au TORTURAT pe SENIOR in gulagurile Romaniei?
Mihai Eminescu
Reply With Quote
Old 09-06-2009
vanatoru's Avatar
Utilizator înregistrat

Default Res

se pot face fel de fel de speculatii, dar adevarul este ca sibienii sunt multumiti de el, mai ales pentru corectitudinea si activitatea lui in folosul comunitatii. Daca vrei sa te convingi singur DE CE e suficent sa vizitezi Sibiul si Orasele invecinate ca sa vezi diferenta
Sigur.
E o diferenta foarte mare intre cum arata ORASUL VECHI si cel nou,ala de blocuri comuniste.
Acolo unde se stia ca vor veni TURISTII e in regula.
Cealalta parte....JALNIC.
Mihai Eminescu
Reply With Quote
Old 09-06-2009
Res's Avatar
Res Res is offline
Utilizator înregistrat

Sigur.
E o diferenta foarte mare intre cum arata ORASUL VECHI si cel nou,ala de blocuri comuniste.
Acolo unde se stia ca vor veni TURISTII e in regula.
Cealalta parte....JALNIC.
nici cladirile vechi, nici blocurile comuniste nu le-a facut el . Rolul lui este doar de a le face functionale si eficiente. Eu ma refeream insa la la activitati gospodaresti de tipul curateniei, repararea si imbunatatirea drumurilor, marcaje, etc. Daca mergi cu masina prin Sibiu si prin imprejurimi, sigur vei vedea diferenta
Old 09-06-2009
LEONARDO's Avatar
Utilizator înregistrat

Default vanatoru,sigur ca te ocoleste.Esti o nuca prea tare

Doar ai observat sper ca nu prea ni s-au mai "incrucisat" cararile forumistice in ultima vreme.
Pai da, are mos Grigore al meu o vorba, javra se teme doar de ciomag
Reply With Quote
Old 09-06-2009
vanatoru's Avatar
Utilizator înregistrat

Default Res

nici cladirile vechi, nici blocurile comuniste nu le-a facut el . Rolul lui este doar de a le face functionale si eficiente. Eu ma refeream insa la la activitati gospodaresti de tipul curateniei, repararea si imbunatatirea drumurilor, marcaje, etc. Daca mergi cu masina prin Sibiu si prin imprejurimi, sigur vei vedea diferenta
Iti mai amintesti macar de LIVIU NEGOITA?
A facut din SECTORUL 3 cel mai curat si mai frumos sector din Bucuresti.
Efectiv simti ca ai trecut din Sectorul 3 in Sectorul 4 al PC-istului Piedone "7 permise-ntr-o zi" dupa aspect...
Cu toate acestea NU ARE MEDIATIZAREA POZITIVA a lui Johanis.
OARE DE CE?
Pai are TRIADA vreun scop in a RECUNOASTE MERITELOE unii...PDL-ist?
NEVER.
Mihai Eminescu
Reply With Quote
Old 09-06-2009
vanatoru's Avatar
Utilizator înregistrat

Default Gerula

Pai da, are mos Grigore al meu o vorba, javra se teme doar de ciomag
NU stiu daca iti amintesti IN CE HAL il porcaia pe LIVIU NEGOITZA de la Sectorul 3.
Cu toate ca EVIDENT habar nu are ca e CEL MAI CURAT si mai frumos sector din Bucuresti.
CINE SA-L OPREASCA....SA PORCAIASCA?
Mihai Eminescu
Reply With Quote
Old 09-06-2009
LEONARDO's Avatar
Utilizator înregistrat

Default vanatoru

Iti mai amintesti macar de LIVIU NEGOITA?
A facut din SECTORUL 3 cel mai curat si mai frumos sector din Bucuresti.
Efectiv simti ca ai trecut din Sectorul 3 in Sectorul 4 al PC-istului Piedone "7 permise-ntr-o zi" dupa aspect...
Cu toate acestea NU ARE MEDIATIZAREA POZITIVA a lui Johanis.
OARE DE CE?
Pai are TRIADA vreun scop in a RECUNOASTE MERITELOE unii...PDL-ist?
NEVER.
CINE e acest ilustru necunoscut Negoita ? Tonomatele nu il mentioneaza...O fi de la PDL cumva ?
Reply With Quote
Old 09-06-2009
LEONARDO's Avatar
Utilizator înregistrat

Default vanatoru, intrebarea e cum , cine anume se stie

NU stiu daca iti amintesti IN CE HAL il porcaia pe LIVIU NEGOITZA de la Sectorul 3.
Cu toate ca EVIDENT habar nu are ca e CEL MAI CURAT si mai frumos sector din Bucuresti.
CINE SA-L OPREASCA....SA PORCAIASCA?
CINE SA-L OPREASCA....SA PORCAIASCA? Pai,voi, bucurestenii.Cum ? Invata de la adversar....Deschizi un thread tematic cu Negoita sa zicem si nu intri in laturi, daca o faci, le faci jocul
Reply With Quote
Old 09-06-2009
vanatoru's Avatar
Utilizator înregistrat

Default Gerula

CINE e acest ilustru necunoscut Negoita ? Tonomatele nu il mentioneaza...O fi de la PDL cumva ?
Pai cum sa mentioneze UN PDL-ist de toata isprava?
Ei au tocit scaunele Pubelei 3 cu dosurile FRATILOR Negoitza de la PSD.
Aia cu Hotelul RIN,aia care AU CONSTRUIT "PE PERSOANA FIZICA" (modelul VANGHELE e omniprezent in PSD)vreo 2000 de case....
Pai CUM sa plateasca UN PESEDIST impozite la stat?
Mihai Eminescu
Reply With Quote
Old 09-06-2009
LEONARDO's Avatar
Utilizator înregistrat

Default vanatoru

Pai cum sa mentioneze UN PDL-ist de toata isprava?
Ei au tocit scaunele Pubelei 3 cu dosurile FRATILOR Negoitza de la PSD.
Aia cu Hotelul RIN,aia care AU CONSTRUIT "PE PERSOANA FIZICA" (modelul VANGHELE e omniprezent in PSD)vreo 2000 de case....
Pai CUM sa plateasca UN PESEDIST impozite la stat?
Am verisoara in Bucuresti si ,pesedista fiind, se inclina in fata realitatii.Asa e, referitor la sectorul 3.
PS Despre tactica geruliana nu zici nimic ?
Reply With Quote
Old 09-06-2009
vanatoru's Avatar
Utilizator înregistrat

Default Gerula

Am verisoara in Bucuresti si ,pesedista fiind, se inclina in fata realitatii.Asa e, referitor la sectorul 3.
PS Despre tactica geruliana nu zici nimic ?
Infailibila.
Cred ca tavariscii au ficatzeii terminati.
Eu recunosc,ma las deseori luat de val.
M-ai am de invatat Jedi!
Mihai Eminescu
Reply With Quote
Old 09-06-2009
LEONARDO's Avatar
Utilizator înregistrat

Default vanatoru

Infailibila.
Cred ca tavariscii au ficatzeii terminati.
Eu recunosc,ma las deseori luat de val.
M-ai am de invatat Jedi!
De regula primul care se lasa provocat am fost o vreme eu care in nemernicia mea cand ma enervam injuram maiceva decit un sobor de preoti Apoi am zis sa mai jucam si dupa regulile mele,asa,batrineste....Atunci "baietii " veseli au apelat la tactica contrathread tematic dar...ei scriu , ei isi raspund
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
NU poti posta thread nou
NU poti raspunde
Nu poti posta atasamente