MIRCEA BADEA-pretext pentru un MASIV ASALT forumistic
Am vazut cu totii ce FRENEZIE POSTACA se desfasoara zilele acestea pe forum.
Sa fie o coincidentza acest ATAC CONCERTAT simultan cu manipularea "NOI vrem respect"?
Pe de alta parte din surse "interne" A3 stiu ca acolo primul "click" e pe forumul RealitatiiTV.
Forumul RTV este deseori sursa de "INSPIRATIE" pentru alegerea SUBIECTELOR emisiunilor A3.
Acum se pare ca CINEVA vrea sa-si ARATE FORTA POSTACA sprijinind MASIV
FALSA IDEE ca Badea ar fi altceva decat un BUFON PENIBIL.
Sau Badea INSUSI e in spatele ASALTULUI? SCADEREA MASIVA de RATING din ultima vreme sa stea IN SPATELE campaniei "PRO-BADEA" de pe forumul REalitatea?
Pe langa MISOGINISMUL EXACERBAT se stie ca are UN GRAV HANDICAP:
NU SUPORTA ideea ca este O NULITATE.
Ii place sa fie ADULAT si faptul ca forumistilor RTV li se increteste pielea DE SCARBA cand ii aud comentariile nu ii convine.
MIRCIULICA,PLATESTI sa "FII IUBIT"?
Acum cine mai e "CEAUSESCU" baietzas?
Sa fie o coincidentza acest ATAC CONCERTAT simultan cu manipularea "NOI vrem respect"?
Pe de alta parte din surse "interne" A3 stiu ca acolo primul "click" e pe forumul RealitatiiTV.
Forumul RTV este deseori sursa de "INSPIRATIE" pentru alegerea SUBIECTELOR emisiunilor A3.
Sau Badea INSUSI e in spatele ASALTULUI? SCADEREA MASIVA de RATING din ultima vreme sa stea IN SPATELE campaniei "PRO-BADEA" de pe forumul REalitatea?
Ii place sa fie ADULAT si faptul ca forumistilor RTV li se increteste pielea DE SCARBA cand ii aud comentariile nu ii convine.
Faptul ca RTv accepta threaduri despre televiziuni concurente in care, culmea, este ridiculizata chiar RTV, e treaba lor. Multe nu inteleg eu din felul cum functioneaza mass media asa ca nu va fi mare scofala daca va mai fi un lucru pe care nu il inteleg.
La fel cum nu inteleg de ce il aduceti VOI in discutie pe Badea. Asa cum zice Leo, ii faceti reclama gratuita.
Despre cel indragostit de Badea si care ca si el uraste RTv dar are liber sa zburde si sa sape forumul la temelie...ce poti sa spui?
E suficient sa constati disperarea de a lansa threaduri mamut, cu titlu general care sa justifice orice mesaj. Sexul in politica, politica pe scurt, si alte titluri de threaduri in care poti sa scrii practic orice. Omul le lanseaza dupa aia cu tenacitate incearca zilnic sa devieze discutii de pe alte threaduri acolo, la el, sub pretextul ca e ontopic. In felul asta isi creste numarul de postari(normal, din moment ce threadurile lui sunt alimentate zilnic chiar de el, sunt ca niste bloguri) si din cand in cand aduce aminte ce de succes e topicul sau pentru ca nu cumva sa ii fie sters, stiind ce sensibili sunt cei din administratie la audienta.
Ce nu se vede este ca un mesaj deviat pe threadurile mamut ale lui delta inseamna 4-5 mesaje pierdute pe athreaduril eoriginale astfel incat 150 de replici pe un thread deltos inseamna poate 600 mesaje pierdute pe tot forumul. Mai pare succes de audienta ce face delta sau sapatura la forumul RTv?
Clar sapaturi dar...poate sunt eu mai intolerant.
Despre cel indragostit de Badea si care ca si el uraste RTv dar are liber sa zburde si sa sape forumul la temelie...ce poti sa spui?
Eu l-am intrebat de mai multe ori pe Piticu ce-l determina sa-l tina ca membru pe forum pe individul respectiv. In afara de jignirile adresate tuturor celor care nu scriu ca el, omul nu are decit doua feluri de mesaje: reclama pentru mirceabadea si reclama pentru un alt forum.
De ce Piticu nu a luat niciodata vreo decizie in acest sens sau de ce, macar, nu a raspuns vreodata acelor intrebari, n-am de unde sa stiu...
__________________ Va invit pe la mine, sa ascultam sunete!
Click aici: Una pe zi, de Grumpy
Ce PROLIX am fost.
Scuze.
O fi VITEZA de vina.
DESIGUR ca asta am vrut sa spun.
a inteles ca faci misto de ciumpalacul Badea
Prietenii stiu de ce, nu ?
un mesaj deviat pe threadurile mamut ale lui delta inseamna
4-5 mesaje pierdute pe athreaduril eoriginale astfel incat 150 de replici pe un thread deltos inseamna poate
600 mesaje pierdute pe tot forumul.
Mai pare succes de audienta ce face delta sau
sapatura la forumul RTv
?
Clar sapaturi
dar...poate sunt eu mai intolerant.
Sam,ideea e ca CINEVA vrea cu tot dinadinsul sa ne IMPUNA ideea ca IDOLUL Badea este votat IN MASA.
Iti amintesti de campania aceea DE DUPA CONGRESUL PNLPatriciu,prin care in POLL-ul de pe forum Crin Antonescu avea vreo 90% din voturi?
Iar Basescu era pe locul 5-6?
ASTA SE INTAMPLA SI ACUM.
Te rog sa propui ca NUMAI CEI LOGATI sa poata vota. Sa TERMINAM sau macar sa MINIMALIZAM MANIPULAREA prin POLL.
Te rog sa propui ca NUMAI CEI LOGATI sa poata vota.
Pai banuiesc ca stie ca la politica se poate vota de cate ori vrei ca neinregistrat, nu e nevoie sa ii spun eu. Doar ca nu inteleg de ce, asta decredibilizeaza orice sondaj.
Pai banuiesc ca stie ca la politica se poate vota de cate ori vrei ca neinregistrat, nu e nevoie sa ii spun eu. Doar ca nu inteleg de ce, asta decredibilizeaza orice sondaj.
Pai asta te rugam sa-i transmiti SA SCHIMBE aceasta setare.
Nu vrea Piticu sondaje macar CAT DE CAT credibile?
Nu s-ar mai ajunge la ABERATII de genul Crin Antonescu 90%....
Piticu dragă, crezi că omu' trebuie să şi înţeleagă ceva ?
Scris de catre Piticu21
eu nu ma prind ... ce ai spus tot ? ce ai spus? ce ai inteles?
Precum pisicile lângă valeriană dl.Vânătoru este identic şi la fel lângă duşmanii lui Băsescu. "... şi cruzii lui duşmani....".Adicătelea lipsit de conţinut, de sens şi de logică- asta hai de la mine că nu-i jignire. Păi dacă e cineva suficient de botocud să facă de 4000 de ori click pe Mircea Badea dl.Băsescu ar trebui să se scape în pantaloni pentru că nici unul din sondajele lui de opinie făcute de instituţii autorizate nu depăşesc mia de participanţi din care 290 ţin cu dl.Băsescu....evident că sondajul e făcut în faţă la PD-L....
Si daca IL MAI ROGI odata pe Piticu sa modifice setarile la poll-uri?
Sa nu poata vota decat cei LOGATI.
Mi se pare o propunere decenta dar ,sincer,pt.mine sondajele de pe forum nu sunt relevante.
Am observat că ori nătărăul din gura presei stă cu pupila belită pe Realitatea forum deoarece de câte ori apare ceva cu el are grijă să pomenească de Realitatea TV la emisiunea lui.... hehehe
Pe forumul Antenei 3 doar secţiunea lui e inaccesibilă, cei care vor să spună ceva de el trebuie să trimită mail... Viteaz rău limbricul...
Pai asta te rugam sa-i transmiti SA SCHIMBE aceasta setare.
Nu vrea Piticu sondaje macar CAT DE CAT credibile?
Nu s-ar mai ajunge la ABERATII de genul Crin Antonescu 90%....
Da dak Piticania,ştie "Aikido" (se foloseşte de "puterea "adversarului,în interes propriu)...?!La cîţi bani/ click aduc,anonimii...!
ce arde spre propria ei distrugere !
Cum Sam prietene,"Frumosul" este CLONA lui EForie?
Pai e frumos "DACULE" Eforie?
Scoate matale Eforie STEAGUL DE LUPTA cu "DRACONES" si ataca PE FATZA.
Sau mai nou e mai "cool" atacul in camuflaj DIN PIELE DE OAIE?
Desi tare ma tem ca pe steagul matale porti o insigna micutza KGB,da` micutza de tot,s-o dibuiasca DOAR "ai de stiu".
Calea Lactee RUSA "curge" pe forum...