Go Back   Realitatea .NET » FORUM » Altele

Altele Discutii despre aproape orice

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-26-2011
luminita luminita is offline
Utilizator înregistrat
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 5,204
Default Cineva m-a injurat pe un site. Pe cine dau in judecata?

Am gasit acest articol pe care il consider util pentru o eventuala dezbatere, fara patimi si partipriuri, intre utilizatorii net-ului in general si cei ai acestui forum, in special.
Nu neg faptul ca, daca limbajul si continutul thread-urilor de pe forum nu s-ar fi degradat in ultimul timp in mod accelerat, poate nu as fi deschis acest subiect, este insa, cred, interesant de stiut ce anume masuri se pot lua/adopta intr-o anume situatie

" Se intampla de multe ori ca un comentariu care-ti este adresat pe un site sa te jigneasca sau sa te umileasca. Articolul de astazi te invata cum vede problema asta cineva familiarizat cu legislatia din Romania. Ca si data trecuta, trebuie sa fixam o regula clara: eu doar informez despre ce zice legea, nu impun nimanui un astfel de comportament.
In primul rand, e de mentionat ca ideea de "Injurat" e un termen generic. Cineva poate sa te vorbeasca de rau, poate sa-ti vorbeasca compania de rau, poate sa injure etnia ta, poate sa-ti insulte cetatenia, etc. Cu alte cuvinte, vorbim despre un continut "care vorbeste de rau" o anumita entitate. Sa-i zicem, pe scurt, continut negativ. Bun.
Ce faci in cazul asta? Mai ales ca, de multe ori, cel care te injura este un anonim care-si da doar o porecla stupida: "smecherul2011", sa zicem.
Bineinteles ca prima reactie este sa le scrii celor care detin siteul respectiv si sa ii intrebi ce au cu tine de te injura. Pentru ca, nu-i asa, injuratura e in paginile siteului pe care il administreaza. Daca sunt oameni speriosi din fire, ei o sa stearga mesajul respectiv si n-o sa-ti raspunda niciodata la sesizare. E mai usor asa, sa bagi capul in nisip si sa speri ca va trece. Te-ai putea multumi cu ideea asta sau nu. Daca nu te multumesti, continui sa cauti, le scrii in mod repetat si, intr-un sfarsit, ii ameninti ca ii dai in judecata.

Mai inainte de a scrie cererea si de a arunca bani pe avocati sau taxe de timbru, hai sa stabilim niste lucruri.
1. Un site este responsabil pentru continutul pe care il redacteaza si posteaza online personalul sau (adica oamenii care se afla in directa lui supraveghere si remunerare). De asemenea, un site este responsabil pentru continutul redactat de cititorii sai, in urmatoarele conditii:
a) are cunostinta despre faptul ca activitatea sau informatia stocata este nelegala si, in ceea ce priveste actiunile in daune, are cunostinta despre fapte sau circumstante din care sa rezulte ca activitatea sau informatia in cauza ar putea vatama drepturile unui tert;

b) avand cunostinta despre faptul ca activitatea sau informatia respectiva este nelegala ori despre fapte sau circumstante din care sa rezulte ca activitatea ori informatia in cauza ar putea vatama drepturile unui tert, siteul nu actioneaza rapid in vederea eliminarii sau a blocarii accesului la aceasta.

2. Prin urmare, pentru continutul scris pe site de cititorii sai (asa-numitul continut generat de utilizatori), responsabilitatea le apartine cititorilor. O fi bine, o fi rau? Habar n-am. Dar asa zice legea.

3. Atunci cand cineva se simte lezat de un anumit continut publicat pe un site, un cititor poate face o plangere catre Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale. Plangerea sau sesizarea se intocmeste in forma scrisa, cu aratarea motivelor pe care se intemeiaza, si va fi in mod obligatoriu datata si semnata. Plangerea nu poate fi inaintata daca o cerere in justitie, avand acelasi obiect si aceleasi parti, a fost anterior introdusa. Decizia autoritatii trebuie motivata si se comunica partilor interesate in termen de 30 de zile de la data primirii plangerii sau a sesizarii ori, daca autoritatea a actionat din oficiu, in termen de 15 zile de la data la care a fost emisa. La cererea autoritatii, continutul respectiv poate fi sters.
4. Da, intotdeauna este mai bine sa scrii un mesaj decent administratorilor siteului, pentru ca problemele de genul asta se rezolva amiabil de cele mai multe ori. Noi, spre exemplu, rezolvam astfel de probleme atunci cand ne roaga cineva. E imposibil sa nu te pui in pielea omului in cauza si sa nu-i asculti cererea.
Prin urmare, concluzia e simpla: un administrator al unui site te poate ajuta si in 99% dintre cazuri o va face. Scrie-i, nu-i aminti de lege sau de alte lucruri de genul asta. Explica-i doar ca acel continut te lezeaza si ca ti-ai dori sa il editeze / indeparteze. Daca nu se intampla acest lucru, contacteaza MCSI, fa o plangere si spera ca se va rezolva. Din pacate, MCSI-ul se misca greu (imposibil de greu, de multe ori) si i-as ruga pe calea asta sa ma contrazica.

Intotdeauna am vrut sa stiu cam cate astfel de plangeri au rezolvat intr-un an calendaristic. Pentru ca eu am auzit ca am putea vorbi despre un numar perfect rotund.

Iata si articolele din lege care mentioneaza ce am spus eu mai devreme. In primul rand, vorbim despre Legea nr. 365 din 2002, privind comertul electronic. In al doilea rand, vorbim despre art. 14 din Lege:

ARTICOLUL 14
Stocarea permanenta a informatiei, stocarea-hosting
(1) Daca un serviciu al societatii informationale consta in stocarea informatiei furnizate de un destinatar al serviciului respectiv, furnizorul acelui serviciu nu raspunde pentru informatia stocata la cererea unui destinatar, daca este indeplinita oricare dintre urmatoarele conditii:
a) furnizorul de servicii nu are cunostinta despre faptul ca activitatea sau informatia stocata este nelegala si, in ceea ce priveste actiunile in daune, nu are cunostinta despre fapte sau circumstante din care sa rezulte ca activitatea sau informatia in cauza ar putea vatama drepturile unui tert;
b) avand cunostinta despre faptul ca activitatea sau informatia respectiva este nelegala ori despre fapte sau circumstante din care sa rezulte ca activitatea ori informatia in cauza ar putea vatama drepturile unui tert, furnizorul de servicii actioneaza rapid in vederea eliminarii sau a blocarii accesului la aceasta.
(2) Prevederile alin. (1) nu se aplica in situatia in care destinatarul actioneaza sub autoritatea sau controlul furnizorului de servicii.
(3) Prevederile acestui articol nu vor afecta posibilitatea autoritatii judiciare sau administrative de a cere furnizorului de servicii sa inceteze ori sa previna violarea datelor si, de asemenea, nu pot sa afecteze posibilitatea stabilirii unor proceduri guvernamentale de limitare sau intrerupere a accesului la informatii.


si despre art. 16 din Lege:

ARTICOLUL 16
Obligatiile furnizorilor de servicii
(1) Furnizorii de servicii sunt obligati sa informeze de indata autoritatile publice competente despre activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de destinatarii serviciilor lor sau despre informatiile cu aparenta nelegala furnizate de acestia.
(2) Furnizorii de servicii sunt obligati sa comunice de indata autoritatilor prevazute la alin. (1), la cererea acestora, informatii care sa permita identificarea destinatarilor serviciilor lor, cu care acesti furnizori au incheiat contracte privind stocarea permanenta a informatiei.
(3) Furnizorii de servicii sunt obligati sa intrerupa, temporar sau permanent, transmiterea intr-o retea de comunicatii ori stocarea informatiei furnizate de un destinatar al serviciului respectiv, in special prin eliminarea informatiei sau blocarea accesului la aceasta, accesul la o retea de comunicatii ori prestarea oricarui alt serviciu al societatii informationale, daca aceste masuri au fost dispuse de autoritatea publica definita la art. 17 alin. (2); aceasta autoritate publica poate actiona din oficiu sau ca urmare a plangerii ori sesizarii unei persoane interesate.
(4) Plangerea prevazuta la alin. (3) poate fi facuta de catre orice persoana care se considera prejudiciata prin continutul informatiei in cauza. Plangerea sau sesizarea se intocmeste in forma scrisa, cu aratarea motivelor pe care se intemeiaza, si va fi in mod obligatoriu datata si semnata. Plangerea nu poate fi inaintata daca o cerere in justitie, avand acelasi obiect si aceleasi parti, a fost anterior introdusa.
(5) Decizia autoritatii trebuie motivata si se comunica partilor interesate in termen de 30 de zile de la data primirii plangerii sau a sesizarii ori, daca autoritatea a actionat din oficiu, in termen de 15 zile de la data la care a fost emisa.
(6) impotriva unei decizii luate potrivit prevederilor alin. (3) persoana interesata poate formula contestatie in termen de 15 zile de la comunicare, sub sanctiunea decaderii, la instanta de contencios administrativ competenta. Cererea se judeca de urgenta, cu citarea partilor. Sentinta este definitiva"
Reply With Quote
  #2  
Old 01-26-2011
ronon dex's Avatar
ronon dex ronon dex is offline
Utilizator înregistrat
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 4,531
Default

Nu cred ca trebuie sa te impacientezi daca te-a injurat cineva pe vreun site. Deocamdata e un spatiu liber si nu poate fi controlat. Zilnic apar mii de site-uri. Nu a reusit NSA - ul american sa controleze net-ul si nu o sa poata fi controlat. Eu zic sa treci peste asta si sa mergi mai departe.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-26-2011
luminita luminita is offline
Utilizator înregistrat
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 5,204
Default

Scris de catre ronon dex View Post
Nu cred ca trebuie sa te impacientezi daca te-a injurat cineva pe vreun site. Deocamdata e un spatiu liber si nu poate fi controlat. Zilnic apar mii de site-uri. Nu a reusit NSA - ul american sa controleze net-ul si nu o sa poata fi controlat. Eu zic sa treci peste asta si sa mergi mai departe.
Dar nu "ma impacientez" deloc si nici nu ma "sifonez" prea tare cand sunt injurata sau acoperita de invective, in mod special pentru ca, in ochii si respectul meu, persoanele in cauza au o valoare de intrebuintare zero, am postat subiectul ca pe un simplu exercitiu de joc al argumentelor si contra-argumentelor, cu atat mai mult cu cat, cel ce, jruidic vorbind, are cea mai mare responsabilitate in astfel de cazuri este administratorul site-ului si ____, din nefericire, de multisor, este sat fara caini
Reply With Quote
  #4  
Old 01-26-2011
ronon dex's Avatar
ronon dex ronon dex is offline
Utilizator înregistrat
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 4,531
Default

Scris de catre luminita View Post
Dar nu "ma impacientez" deloc si nici nu ma "sifonez" prea tare cand sunt injurata sau acoperita de invective, in mod special pentru ca, in ochii si respectul meu, persoanele in cauza au o valoare de intrebuintare zero, am postat subiectul ca pe un simplu exercitiu de joc al argumentelor si contra-argumentelor, cu atat mai mult cu cat, cel ce, jruidic vorbind, are cea mai mare responsabilitate in astfel de cazuri este administratorul site-ului si ____, din nefericire, de multisor, este sat fara caini
Am vazut la tv diverse argumente pro si contra privind controlul pe net. De obicei netul e utilizat de persoane tinere si care sub adapostul anonimatului se dezlantuie uitand sau neavand cei 7 ani de acasa. Un psiholog zicea ca daca o sa se introduca restrictii o sa gaseasca alte medii in care sa se exprime"liber".
Reply With Quote
  #5  
Old 01-26-2011
RODY's Avatar
RODY RODY is offline
Utilizator înregistrat
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 5,642
Default

luminiţa, nu cred că-i posibil. Să-ţi spun părerea mea. Trebuie luat în calcul că noi existăm a.ici în virtual ca useri, nu ca persoane fizice cu identitate.
A.ici marea majoritate sunt anonimi. Cum îi identifici ?
__________________
Hátra van még a fekete leves.
>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Last edited by RODY; 01-26-2011 at 03:41 PM..
Reply With Quote
  #6  
Old 01-26-2011
ronon dex's Avatar
ronon dex ronon dex is offline
Utilizator înregistrat
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 4,531
Default

Scris de catre RODY View Post
luminiţa, nu cred că-i posibil. Să-ţi spun părerea mea. Trebuie luat în calcul că noi existăm ____ în virtual ca useri, nu ca persoană fizică cu identitate.
____ marea majoritate sunt anonimi. Cum îi identifici ?
Daca vrei sa ii identifici se poate. Dupa IP sau dupa MAC.Problema este ca sunt metode de mascare. E complicat.
Reply With Quote
  #7  
Old 01-26-2011
RODY's Avatar
RODY RODY is offline
Utilizator înregistrat
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 5,642
Default

Scris de catre ronon dex View Post
Daca vrei sa ii identifici se poate. Dupa IP sau dupa MAC.Problema este ca sunt metode de mascare. E complicat.
Bine, l-ai identificat. Ştiu faza cu IP-ul. Dar te trezeşti că acolo dai de exemplu de Popescu Vasile, iar pe forum el scrie sub nik-ul 007. Ce faci, că de înjurat te-o înjurat 007. Poţi să-l tragi la răspundere pe Popescu ? Nu cred !
__________________
Hátra van még a fekete leves.
>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Reply With Quote
  #8  
Old 01-26-2011
ronon dex's Avatar
ronon dex ronon dex is offline
Utilizator înregistrat
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 4,531
Default

Scris de catre RODY View Post
Bine, l-ai identificat. Ştiu faza cu IP-ul. Dar te trezeşti că acolo dai de exemplu de Popescu Vasile, iar pe forum el scrie sub nik-ul 007. Ce faci, că de înjurat te-o înjurat 007. Poţi să-l tragi la răspundere pe Popescu ? Nu cred !
Poti doar sa dovedesti , greu , ca de la un anumit pc s-a scris ceva. Persoana insa nu o poti identifica. Unde mai pui ca acum sunt retele wi-fi la care te poti conecta si cu telefonul mobil sau cu o tableta. E imposibil practic sa identifici persoana .
Reply With Quote
  #9  
Old 01-26-2011
CG's Avatar
CG CG is offline
Utilizator înregistrat
 
Join Date: Jul 2007
Location: Feteşti
Posts: 1,994
Default În ultimul timp, zici?

Scris de catre luminita View Post
Nu neg faptul ca, daca limbajul si continutul thread-urilor de pe forum nu s-ar fi degradat in ultimul timp in mod accelerat,
Eu cred că tot timpul a fost aşa, cel puţin în ultimii aproape patru ani de când sunt eu. Ba înainte exista şi o zonă liberă în care... vai mamă!
Acest forum, cam tot timpul a fost lăsat intenţionat... mai liber, probabil, în dorinţa de a face rating - s-a dovedit deja (empiric!) că înjurăturile sunt mult mai "atractive" decât... să zicem, concertele sinfonice.
Pe mine nu mă deranjează. Asta nu înseamnă că îmi place. Este bine să fie lăsat omul să arate cine este cu adevărat şi, din păcate, de-a lungul timpului, foarte puţini au reuşit să rămână în afara acestui tip de... libertate de exprimare.
Ca fapt divers, de fiecare dată când cineva îşi dă în petec pe-a.ici, eu îmi zic ceva de genul: "ia uite, iar a vomat ăsta pe el!" şi trec mai departe fără să-mi pese, dar neapărat dându-i respectivului o notă proastă pentru mult timp. Bineînţeles că pe el îl doare-n cot, că altfel n-ar zice.
Nu contează cât de bine te ascunzi în spatele nick-ului, ci cât de mult te respecţi.

Last edited by CG; 01-26-2011 at 04:23 PM..
Reply With Quote
  #10  
Old 01-26-2011
luminita luminita is offline
Utilizator înregistrat
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 5,204
Default

Scris de catre RODY View Post
Bine, l-ai identificat. Ştiu faza cu IP-ul. Dar te trezeşti că acolo dai de exemplu de Popescu Vasile, iar pe forum el scrie sub nik-ul 007. Ce faci, că de înjurat te-o înjurat 007. Poţi să-l tragi la răspundere pe Popescu ? Nu cred !
De observat ca, prima responsabilitate revine administratorului, caruia, initial ii adresezi o sesizare oficiala,pe adresa sa , mentionand obligatiile ce ii incumba
1. Un site este responsabil pentru continutul pe care il redacteaza si posteaza online personalul sau (adica oamenii care se afla in directa lui supraveghere si remunerare). De asemenea, un site este responsabil pentru continutul redactat de cititorii sai, in urmatoarele conditii:
a) are cunostinta despre faptul ca activitatea sau informatia stocata este nelegala si, in ceea ce priveste actiunile in daune, are cunostinta despre fapte sau circumstante din care sa rezulte ca activitatea sau informatia in cauza ar putea vatama drepturile unui tert;
b) avand cunostinta despre faptul ca activitatea sau informatia respectiva este nelegala ori despre fapte sau circumstante din care sa rezulte ca activitatea ori informatia in cauza ar putea vatama drepturile unui tert, siteul nu actioneaza rapid in vederea eliminarii sau a blocarii accesului la aceasta."
Daca Adminul se face ca ploua si nu ia minimale masuri pentru a "tempera" dezmatul de injurii si invective, poate fi, tot oficial, somat sa iti dezvaluie identitatea userului cu pricina si atentionat ca va fi atras in cauza juridica in calitate de terz.
Poate tine manevra si Piticu isi mai face aparitia pe ____, macar din cand in gand.
Reply With Quote
  #11  
Old 01-26-2011
RODY's Avatar
RODY RODY is offline
Utilizator înregistrat
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 5,642
Default

Piticu, în cazul nostru, îl banează, iar în următoarele 2 minute respectivul îşi face un cont nou. Îi cazul să-ţi dau oareşce exemple ? Nu cred, nu eşti de două zile pe forumul acesta.
O banat IP-ul cuiva Piticu ?
__________________
Hátra van még a fekete leves.
>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Reply With Quote
  #12  
Old 01-26-2011
ben_gal ben_gal is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 4,902
Default

Scris de catre luminita View Post
Un site este responsabil pentru continutul pe care il redacteaza si posteaza online personalul sau
Pe cine dai in judecata?
Cred ca asta e a II-a intrebare.

Prima este cui trimiti plingerea. Raspunsul este simplu:

PARCHETULUI.
Reply With Quote
  #13  
Old 01-26-2011
ben_gal ben_gal is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 4,902
Default

Scris de catre RODY View Post
Piticu, în cazul nostru, îl banează, iar în următoarele 2 minute respectivul îşi face un cont nou. Îi cazul să-ţi dau oareşce exemple ? Nu cred, nu eşti de două zile pe forumul acesta.
O banat IP-ul cuiva Piticu ?
Da.
Pe al miou. Un an intreg pentru o calomnie murdara sprijita de Shpaghe-Moderator [MS].
Reply With Quote
  #14  
Old 01-26-2011
ben_gal ben_gal is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 4,902
Default

Scris de catre CG View Post
în dorinţa de a face rating
Sa nu uitam ca acest forum, ca si alte forumuri, reprezinta ROMANIA.
Reply With Quote
  #15  
Old 01-26-2011
joker2009 joker2009 is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1,281
Smile HI HI HI,el i-o infipse,ea muri de Vasile Alecsandri

Scris de catre ben_gal View Post
Sa nu uitam ca acest forum, ca si alte forumuri, reprezinta ROMANIA.
reprezinta si Israelul ,mai exact aspectele sordide gratie unor panglicari israeliti,unul pretins psalmist ,altul avasat tankist
Reply With Quote
  #16  
Old 01-26-2011
joker2009 joker2009 is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1,281
Default autovictimizarea

Scris de catre ben_gal View Post
Da.
Pe al miou. Un an intreg pentru o calomnie murdara sprijita de Shpaghe-Moderator [MS].
autovictimizarea -dat genetic al israelitilor O,wey,o,mey

PS Madoffii dovediti striga "hotu,maaaaaa !!!! "
Reply With Quote
  #17  
Old 01-26-2011
ben_gal ben_gal is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 4,902
Default

Scris de catre joker2009 View Post
reprezinta si Israelul ,mai exact aspectele sordide gratie unor panglicari israeliti,unul pretins psalmist ,altul avasat tankist
n-as crede .
Reply With Quote
  #18  
Old 01-26-2011
joker2009 joker2009 is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1,281
Default nu crede

Scris de catre ben_gal View Post
n-as crede .
nu crede ,cerceteaza.Gde tavarisci tankist khazar itik za tank Merkava ?
Reply With Quote
  #19  
Old 01-26-2011
Ada H's Avatar
Ada H Ada H is offline
Utilizator înregistrat
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,081
Default Fara nici un fel de indoieli, de data asta!

Scris de catre joker2009 View Post
autovictimizarea -dat genetic al israelitilor O,wey,o,mey

PS Madoffii dovediti striga "hotu,maaaaaa !!!! "
Corect, in statele civilizate, cei care incalca legea sunt prinsi, judecati si condamnati. In Romania se fura ca in codru de 21 de ani si nici macar nu se obosesc sa strige hotii ca nu-i nevoie.
Acum ma "autovictimizez" si eu ca tot mi-ati multumit de dialog forumistic dens si cu ocazia asta-i raspund si Luminitei.
1. Dialog dens, cu cine? Cu dumneavoastra?
Va citez "
am sosit , ce va agitati asa ? Mie imi sare tandara in mod controlat….l-am facut arsice pe nadragarul de bengal,a mai venit inca un dobitoc ,mai e pe acolo si parasuta libaneza…..
Comentariu prin Joker 2009 — ianuarie 15, 2011 @ 10:30 pm | Răspunde "
2. Luminita, unii injura fiindca acesta este nivelul lor. Daca nu este nici Dumnezeu nu cere.
PS: Yo cred ca trebuie in loc sa postati trebuie sa incepeti sa urlati primul Hotiiiiiiiii, "domnule" Joker
Reply With Quote
  #20  
Old 01-26-2011
joker2009 joker2009 is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1,281
Default TANTI DOAMNA libaneza , sa va scriu in bengaleza ?

Scris de catre Ada H View Post
Corect, in statele civilizate, cei care incalca legea sunt prinsi, judecati si condamnati. In Romania se fura ca in codru de 21 de ani si nici macar nu se obosesc sa strige hotii ca nu-i nevoie.
Acum ma "autovictimizez" si eu ca tot mi-ati multumit de dialog forumistic dens si cu ocazia asta-i raspund si Luminitei.
1. Dialog dens, cu cine? Cu dumneavoastra?
Va citez "
am sosit , ce va agitati asa ? Mie imi sare tandara in mod controlat….l-am facut arsice pe nadragarul de bengal,a mai venit inca un dobitoc ,mai e pe acolo si parasuta libaneza…..
Comentariu prin Joker 2009 — ianuarie 15, 2011 @ 10:30 pm | Răspunde "
2. Luminita, unii injura fiindca acesta este nivelul lor. Daca nu este nici Dumnezeu nu cere.
PS: Yo cred ca trebuie in loc sa postati trebuie sa incepeti sa urlati primul Hotiiiiiiiii, "domnule" Joker
Va felicit pentru documentare din surse diferite, postarea nu va era adresata , parasuta libaneza credeti ca se refera la dvs,ca va reprezinta ? In rest, nu retin sa va fi implorat in genunchi sa dialogati cu mine.Spre deosebire de tatal meu care va crediteaza neconditionat,mie unuia nu imi inspirati incredere,nu ma intereseaza sa dialoghez cu dvs., deci, despre ce vorbim ?
PS Pentru corecta dvs.informare ,daca in familia dvs. se urla, eu unul nu obisnuiesc sa urlu.Asta nu inseamna insa ca as incerca sa va impiedic pe dvs.sa urlati.Daca asta va face sa va simtiti bine,urlati,zbierati,spargeti ceva .... Va doresc o seara magnifica.
Reply With Quote
  #21  
Old 01-26-2011
Ada H's Avatar
Ada H Ada H is offline
Utilizator înregistrat
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,081
Default

Scris de catre joker2009 View Post
Va felicit pentru documentare din surse diferite, postarea nu va era adresata , parasuta libaneza credeti ca se refera la dvs,ca va reprezinta ? In rest, nu retin sa va fi implorat in genunchi sa dialogati cu mine.Spre deosebire de tatal meu care va crediteaza neconditionat,mie unuia nu imi inspirati incredere,nu ma intereseaza sa dialoghez cu dvs., deci, despre ce vorbim ?
PS Pentru corecta dvs.informare ,daca in familia dvs. se urla, eu unul nu obisnuiesc sa urlu.Asta nu inseamna insa ca as incerca sa va impiedic pe dvs.sa urlati.Daca asta va face sa va simtiti bine,urlati,zbierati,spargeti ceva .... Va doresc o seara magnifica.
Nu am citat-o in integralitatea ei si imi era adresata. Nu sunt sustinatoarea ideii conform careia copiii seamana parintilor.
Va urez autovictimizare in continuare ca se pare ca este singurul lucru la care excelati.
Reply With Quote
  #22  
Old 01-26-2011
delta_d delta_d is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: http://deltaica.blogspot.com/
Posts: 19,081
Default

Scris de catre luminita View Post
Cineva m-a injurat pe un site. Pe cine dau in judecata?
Dacă te-a-njurat aici, atunci eventual pe Sorin Ovidiu Vântu, că pentru el oricum nu mai contează încă un proces, la câte are deja pe rol...

Alte detalii la neimportant.forumgratuit.ro/t57p120-singurtatea-de-tip-giboanc-virtual#33595

Last edited by delta_d; 01-26-2011 at 08:56 PM..
Reply With Quote
  #23  
Old 01-26-2011
joker2009 joker2009 is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1,281
Default Cu deosebit respect si cu regrete ,MINTITI !

Scris de catre Ada H View Post
Nu am citat-o in integralitatea ei ....
nu ma mir, echipa triopacalici e experta in citate trunchiate sau,mai grav,contrafacute.
Scris de catre Ada H View Post
si imi era adresata.
Cu deosebit respect si cu regrete ,MINTITI !
Scris de catre Ada H View Post
Nu sunt sustinatoarea ideii conform careia copiii seamana parintilor.
nici eu.
Scris de catre Ada H View Post
Va urez autovictimizare in continuare
nu imi sta in obicei sa ma autovictimizez.
Scris de catre Ada H View Post
ca se pare ca este singurul lucru la care excelati.
deoarece nu vreau sa il supar pe taica-meu care in mod nejustificat v-a plasat pe un piedestal ,nu va raspund cum meritati.In treacat fie spus,imaginatia mea sprintara ar putea sa brodeze seriale din ciclul "Ada H.... se pare ca este singurul lucru la care excelati.Lasati-va imaginatia sa zburde
Va referiti la ???? o la la ,o bladi,oblada , balada pt.Ada
sa vedem daca vine, e incapatinat ca naiba.
Comentariu prin mihaibeltechi — ianuarie 15, 2011 @ 10:17 pm | Răspunde

am sosit , ce va agitati asa ? Mie imi sare tandara in mod controlat….l-am facut arsice pe nadragarul de bengal,a mai venit inca un dobitoc ,mai e pe acolo si parasuta libaneza…..
Comentariu prin Joker 2009 — ianuarie 15, 2011 @ 10:30 pm | Răspunde
o
daca te referi la Ada H,esti un magar nesimtit.Fata asta e unul dintre cei mai decenti useri de pe acel forum.
Comentariu prin mihaibeltechi — ianuarie 15, 2011 @ 10:32 pm

Daca se poate,fara jigniri,ok ?In rest, in opinia mea Ada H e pe o mana cu bengal si cu …..
Comentariu prin Joker 2009 — ianuarie 15, 2011 @ 10:36 pm

SURSA,post nr.27,28 si 29

Last edited by joker2009; 01-26-2011 at 09:08 PM..
Reply With Quote
  #24  
Old 01-26-2011
ben_gal ben_gal is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 4,902
Default

Scrie taranu' de la Cacacioasa Pi vali:
Quote:
l-am facut arsice pe nadragarul de bengal,a mai venit inca un dobitoc ,mai e pe acolo si parasuta libaneza…..

Mai bine si-ar vede de paduchii din cap, caci si asa rid toti de el pe forumel.
Reply With Quote
  #25  
Old 01-26-2011
Ada H's Avatar
Ada H Ada H is offline
Utilizator înregistrat
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,081
Default

Scris de catre joker2009 View Post
Leo a fost un interlocutor deosebit. Transimteti salutarile mele.
Din punctul meu de vedere suferiti de incapacitatea de a vedea lucrurile asa cum sunt cu adevarat. Perdeaua de fum, bat-o vina.
Va fac cadou una, direct de pe strazile libaneze
Attached Images
File Type: jpg DSC 219543.jpg (69.7 KB, 3 views)
Reply With Quote
  #26  
Old 01-26-2011
ben_gal ben_gal is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 4,902
Default

Si mai scrie taranu'
Quote:
Spre deosebire de tatal meu....
Stirile spun: tata necunoscut.
Reply With Quote
  #27  
Old 01-26-2011
joker2009 joker2009 is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1,281
Default Mosnegut rapanos, labagiu si cusurgiu

Scris de catre ben_gal View Post
Scrie taranu' de la Cacacioasa Pi vali:

Mai bine si-ar vede de paduchii din cap, caci si asa rid toti de el pe forumel.
[/B]
matale ai paduchi lati sub limba,cum or fi ajus acolo ?
Reply With Quote
  #28  
Old 01-26-2011
ben_gal ben_gal is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 4,902
Default

Ada H
Quote:
Leo a fost un interlocutor deosebit. Transimteti salutarile mele.
Leonash si Clovn de Cash, ca borcanu' si burlanu'.
Reply With Quote
  #29  
Old 01-26-2011
joker2009 joker2009 is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1,281
Default sunt multe perdele de fum in Orientul Apropiat,pacat

Scris de catre Ada H View Post
Leo a fost un interlocutor deosebit. Transimteti salutarile mele.
multumesc,voi transmite , momentan e plecat si e in zona fara semnal in retele de telefonie mobila
Scris de catre Ada H View Post
Din punctul meu de vedere suferiti de incapacitatea de a vedea lucrurile asa cum sunt cu adevarat. Perdeaua de fum, bat-o vina.
Va fac cadou una, direct de pe strazile libaneze
  • cu dezarmanta sinceritate,parerile dvs. despre mine ma lasa rece.
  • sunt multe perdele de fum in Orientul Apropiat,pacat
Reply With Quote
  #30  
Old 01-26-2011
joker2009 joker2009 is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1,281
Default aristocrat khazar cu ismene arabesti kakanii

Scris de catre ben_gal View Post
Si mai scrie taranu'

Stirile spun: tata necunoscut.
Iti scrii autobiografia pe forum ? Zici ca nu iti cunosti tatal ? Nici mamica dtale nu stie cine a fost ? Deh,ale tineretii valuri
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
NU poti posta thread nou
NU poti raspunde
Nu poti posta atasamente
NU poti edita postarile tale

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bsescu a pleznit un om sau un betiv a injurat un presedinte ? Miki Şpaga Politică 53 08-25-2010 06:22 PM
De ce l-a înjurat Berceanu pe Stolojan? Simplu: de mamă... Mark-NYC Politică 1 08-26-2009 02:06 PM
Stie cineva dintre voi cine este Laurentiu Mironescu? Vasile Bleaga Politică 6 01-25-2009 12:35 AM
Ce păcat (kkt),Meleşcanu n-a fost înjurat ! Castelanu_d Politică 1 01-24-2008 05:08 PM
Melescanu: Basescu nu m-a injurat niciodata dio Politică 30 01-24-2008 12:21 AMOra este GMT +2. Ora este acum 11:04 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2014, REALITATEA.NET
REALITATEA.NET, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii