Go Back   Realitatea .NET » FORUM » Cultură

Cultură poezii, proza, scrieri

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-20-2011
michele0's Avatar
michele0 michele0 is offline
Utilizator înregistrat
 
Join Date: Aug 2006
Location: TRISTESTI
Posts: 18,773
Default Ordinul cavalerilor de malta

„Cavalerii de Malta reprezintă una dintre cele mai vechi ramuri ale „Ordinului Cuceritorilor” (societate francmasonică în care sunt admişi doar cei care au deja un anumit grad de iniţiere ocultă). Ei au o Constituţie proprie şi au jurat să depună toate eforturile în scopul stabilirii Noii Ordini Mondiale, în care rolul de conducător „oficial” îl va avea probabil Papa (bineînţeles că Papa este o persoană cu un grad înalt în masonerie, care face însă jocul şefilor săi francmasoni care rămân „în umbră”). Şeful lor este ales pe viaţă, cu aprobarea Papei, iar toţi membrii „Cavalerilor de Malta” jură supunere Papei” (1).
De fapt, Cavalerii de Malta sunt urmaşii Ordinului militaro-călugăresc „Ospitalierii” sau „Ioaniţii”, care acţionau în Ierusalim odată cu cruciadele, alături de Templieri. Acest ordin şi-a continuat activitatea până în zilele noastre. Principiile şi acţiunile lor îi demască drept una din cele mai puternice grupări oculte supra-naţionale care acţionează în spatele scenei politice şi financiare mondiale…
În anul 1048, un grup de negustori din republica italiană Amalfi primise aprobarea să construiască o biserică, o mănăstire şi un spital la Ierusalim pentru a se îngriji de pelerini. În jurul acestora s-a fomat o adevărată comunitate monastică, cunoscută sub numele de „Ospitalieri” şi care, prin bula papală din 1113 a fost recunoscută şi a primit privilegiul de a-şi alege conducătorii şi a-şi desfăşura activitatea independent de orice autoritate laică sau religioasă. Din acel moment şi-au luat numele de „Ordinul Sfântului Ioan de Ierusalim”, din care făceau parte militari şi călugări (cam ciudată amestecătură având în vedere caracterul religios!), şi care depuneau un triplu jurămînt: de sărăcie, de castitate şi supunere.
În anul 1291, după victoriile musulmanilor împotriva cruciaţilor, cavalerii Ordinului, proveniţi din toate ţările Europei, dar numai din familii nobile (averea nobililor revenea la moartea acestora Ordinului), se refugiază în Cipru, apoi în Insula Rhodos unde pun bazele unei puternice forţe navale care va băga spaimă în musulmani. Sultanul Soleiman Magnificul atacă Rhodosul în anul 1522. După o rezistenţă eroică de 6 luni, cavalerii sunt înfrânţi. Supravieţuitorii părăsesc insula şi străbat toată Europa. La 1530, împăratul Carol Quintul, cu aparobarea papei Clement al VII-lea, le oferă Insula Malta, de unde, în anul 1798 Napoleaon Bonaparte îi împrăştie în cele patru puncte cardinale. Urmează anul 1834 când Ordinul se stabileşte definitiv în Roma, unde primesc Villa Malta şi Palatul Malta, care devin teritorii malteze în statul italian, pe care le deţin şi în zilele noastre.
„Conform propriilor stastistici, Ordinul de Malta numără astăzi 12.500 de „cavaleri”, cărora li se adaugă 80.000 de voluntari. Să nu vă imaginaţi cumva că în cazul lor ar îndrăzni cineva să considere voluntariatul ca fiind trafic de fiinţe umane sau exploatate.De pe un site de prezentare al Ordinului, aflăm chiar că există doar 38 de „cavaleri” de Malta în adevăratul sens al cuvântului. Mai precis, doar 38 dintre ei au depus ca şi în vechime cele trei jurăminte: de castitate, de sărăcie şi de supunere. Restul sunt persoane aflate foarte departe de aceste valori şi, desigur, serios implicate în politică sau afaceri. Despre aceştia trebuie spus faptul că ei nu depun decât jurământul de obedienţă totală faţă de Ordin. Ţinând cont de poziţiile de putere pe care ei le ocupă în societate, un astfel de jurământ îi transformă în instrumente ale unor interese străine de cele ale popoarelor sau statelor pe care ar trebui să le reprezinte” (2).
Ordinul Suveran de Malta constituie un caz particular în ceea ce privesc relaţiile diplomatice. Din anul 1834 îşi are sediul la Roma, dar după ce a pierdut insula Malta în anul 1798 nu exercită controlul asupra nici unui teritoriu. Datorită faptului că are o ordine juridică proprie: legislaţie, administraţie şi jurisdicţie, îşi menţine personalitatea juridică internaţională. În anii 1953 şi 1966 a stabilit unele înţelegeri cu Sfântul Scaun, ca ordin religios, ceea ce a dus la slăbirea personalităţii sale juridice internaţionale şi nu este recunoscut decât de un număr restrâns de state.
Toţi „Cavalerii de Malta” deţin funcţii politice care le conferă imunitate diplomatică. Astfel ei au acoperire pentru foarte multe din activităţile ilegale în care sunt implicaţi şi se sustrag în felul acesta cercetării autorităţilor statului acolo unde activează.
Un alt motiv pentru care este o organizaţie puternică este faptul că majoritatea membrilor sunt de origine nobilă, având poziţii sociale şi titluri importante. Este o grupare planetară ce include America de Nord, Europa Occidentală şi Japonia unde a fost înfiinţată în 1973 la Tokyo. Membrii organizaţiei sunt de asemenea membrii CFR, şi ai Comisiei Trilaterale. România a restabilit rejaţiilediplomatice cu Ordinul Suveran de Malta la începutul anului 1991, şi ordinul are un ambasador la Bucureşti.
„Cavalerii de Malta au pus bazele CIA. Allen Dulles şi Bill Donovan, primii directori ai CIA, numiţi chiar „taţii” acestui serviciu de informaţii, erau cavaleri de Malta. La fel stau lucrurile şi cu urmaşii lor: William Casey, director CIA în timpul guvernării Reagan şi John Mc Cone, directorul din timpul guvernului Kennedy” (3).
În istoria mai recentă există nenumărate evenimente, mai mult sau mai puţin cuncoscute opiniei publice, din care reiese orientarea malefică a acestui ordin. William Casey, şeful campaniei politice a lui Ronald Reagan, şeful Comisiei de Securitate a SUA, sprijinit fiind de vice-preşedintele Bush, de Anne Armstrong şi Ronald Reagan, a reuşit să reducă la minimum influenţa Consiliului Consultativ pentru Informaţii Externe al preşedintelui SUA. Pentru ca ei să-şi poată duce la capăt planurile murdare, fără să fie controlaţi ori supravegheaţi de nimeni. A fost pe cale de a pune în aplicare planul de suspendare a Constituţiei, dar a fost demascat împreună cu acoliţii săi. Deşi aceste fapte au fost prezentate în sesiuniule de audieri ale Congresului SUA, întreaga afacere a fost muşamalizată de senatorul de Hawaii, Daniel Inouye, preşedintele comitetului care a cercetat acest caz.
William Wilson, Cavaler de Malta, a fost primul ambasador american la Vatican. Însă el nu avea cum să reprezinte SUA, deoarece jurase credinţă şi loialitate papei. El a fost protagonistul unei afaceri deosebit de dubioase.
După numirea sa ca ambasador pe lângă Sfântul Scaun, a făcut o vizită în Libia şi s-a întâlnit în particular cu preşedintele Ghadafi, care s-a grăbit să emită un comunicat de presă în care afirma că „America a trimis un diplomat, pentru o reconciliere a relaţiilor cu Libia”.Totul era o minciună pe care Departamentul de Stat american a dezminţit-o imediat.
Realitatea: era perioada în care SUA a impus embargo Libiei. Cu toate acestea, cinci concerne petroliere americane continuau afacerile cu Libia înregistrând profituri uriaşe. Vizita lui Wilson a fost susţinerea intereselor acestor companii în faţa autorităţilor libiene. El nu a fost concediat. Mai mult, împreună cu soţia a participat ca invitaţi de onoare la slujba de Paşti de la Vatican, stând alături de George Schultz, un important om politic american, membru CFR, al Corporaţiei Bechtel şi al Clubului Bohemian (Nota K), toate în strânsă legătură cu Cavalerii de Malta. În limbaj diplomatic această atitudine este interpretată ca o aprobare a activităţii sale.
Cavaleri de Malta din armata SUA:
- Alexander Haig – secretar de stat în timpul administraţiei Ronald Reagan, şeful personalului de la Casa Albă în timpul guvernărilor Nixon şi Ford. Între 1974-1979 el a fost comandantul forţelor americane şi NATO în Europa, şi a jucat un rol important în sângeroasele războaie din Vietnam şi Coreea;
- William Westmoreland – general american care a comandat operaţiunile militare în războiul din Vietnam;
- Charles A. Willoughby – nume real Adolf Tscheppe Weidenbach, fost nazist, general în armata americană şi, şeful spionajului în timpul războiului din Coreea.
Şi lista ar putea continua.
Pe lista cavalerilor de Malta se află şi Tony Blair, David Rockefeller, J. D. Hoover – fost director FBI, Giscard d’Estaign – fost preşedinte al Franţei, Juan Carlos – rege al Spaniei, George W. H. Bush şi cântăreţul Frank Sinatra.
Pe lângă Europa, zona mediteraneană şi Africa, principalele sfere de influenţă ale Cavalerilor de Malta se află în America Centrală şi de Sud. Dictatorul Augusto Pinochet (preşedinte al statului Chile până în 1990) şi Juan Peron (ales de trei ori preşedinte al Argentinei şi implicat în adăpostirea criminalilor de război nazişti) erau Cavaleri de Malta.
O serie de nazişti, unii dintre ei declaraţi criminali de război au fost Cavaleri de Malta:
- Reinhard Gehlen – general nazist, şef al serviciilor de spionaj din Germania până în 1968, recrutat de SUA pentru a coordona acţiunile de spionaj din timpul Războiului Rece. După 1945 a primit cea mai înaltă decoraţie a Ordinului Marea Cruce de Merit;
- Heinrich Himmler - nazist bine cunoscut şi criminal de război, comandant al trupelor SS şi al Gestapou-lui;
- Kurt Waldhsim – membru al Wehrmacht-ului (Înaltul Comandament al forţelor armate naziste) în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, devenit secretar general al Naţiunilor Unite din 1972 până în 1981 şi preşedinte al Austriei;
- Franz von Papen – nobil, general, cancelar al Germaniei în 1932, ofiţer nazist şi unul dintre personajele cheie care au acţionat în culise făcând posibilă venirea lui Hitler la putere.
În cartea sa „Istoria secretă a iezuiţilor” Edmond Paris afirmă că cel care a scris cartea lui Hitler „Mein Kampf” a fost iezuitul Staempfle. Hitler cel romano-catolic a fost cel care a spus despre romano-catolicul Himmler că a modelat SS-ul după Ordinul Iezuit „Îl pot vedea pe Himmler ca fiind Ignaţiu de Loyala al nostru”, a spus Fuhrerul (4).
Ordinul Cavalerilor de Malta, alături de iezuiţi a fost implicat direct în operaţiunea de scoatere din Europa a naziştilor de rang înalt şi a oamenilor de ştiinţă germani. Mulţi dintre ei au ajuns în America Latină, una din zonele controlate de Ordin, datorită privilegiilor pe care membrii acestui Ordin le au. Mă refer în special la libera lor circulaţie.
Tot acest Ordin a negociat Concordatul între Papă şi Hitler în persoana lui Franz von Papen.

OPUS DEI
„În multele conflicte ce aveau loc în lume, Masoneria juca rolul unui instrument de răzbunare folosit de evrei (legea talionului). Acest lucru a deranjat pe mai mulţi masoni catolici (precum Andre Malroux), care astfel s-au separat de evrei. Pe acest fond, în 1928, în Spania, s-a născut organizaţia secretă Opus Dei…al cărui arhitect a fost preotul de ţară Jose Maria Escriva, care a preluat tot ce aveau mai bun alte organizaţii secrete şi i-a dat o formă bisericească” (5)..
Membrii organizatiei Opus Dei au început să concureze marea finanţă evreiască. În această organizaţie se recrutau doar cei care aveau facultatea de teologie şi încă una, de preferinţă de finanţe, plus doctoratul. Ei formau treapta superioară, a „numerarilor”. Aceştia au salvat Spania şi Vaticanul. Indiferent de scopurile şi planurile unei organizaţii secrete consider că părţile bune din activitatea acesteia trebuiesc scoase în evidenţă.
În 1958 Spania devine membră a Fondului Monetar Internaţional şi a Băncii Mondiale. Agenţii acestor două organisme financiare internaţionale în Spania erau membri ai Opus Dei. Şi miniştri spanioli proveneau tor din această organizaţie care, în 1953 devine activă în Europa, America Latină, Africa, Filipine, cu asociaţii puternice în America şi Canada. Prin anii ’90 existau peste 80.000 de „numerari”. În zilele noastre, Opus Dei are membri în ONU şi Parlamentul European, patronează unele instituţii internaţionale, bănci elveţiene şi fundaţii. În România acţionează fundaţia Hans Seidel, adeptă a liniei Huntington! (Nota A).
De reţinut că Opus Dei mai este numită „Masoneria Albă”, iar marea finanţă mondială o numeşte „Mafia Sfântă”. Cică în derâdere…
Anterior a avut loc o separare între sionişti şi iluminişti. Primii sunt masoni evrei (atei) care şi-au propus ca ţel refacerea statului Israel. Iluminiştii sunt masoni englezi (tot atei), care doresc refacerea Imperiului Roman, acum U.E. Dar Imperiul Roman cuprindea şi Iudeea. Tot aşa, U.E. va cuprinde şi Israelul. Shimon Perez a propus ca Ierusalimul să fie declarat „capitala lumii”, iar secretarul general al ONU să fie primar. Pentru a avea controlul asupra maselor, Iluminiştii (masonii europeni) ar dori să unească toate religiile într-o biserică mondială. Sunt pe aceeaşi lungime de undă cu catolicii, care doresc unirea tuturor bisericilor creştine – „o turmă şi un păstor: Papa”.
„Încet-încet, sioniştii se unesc cu iluminiştii în vederea creării unui Guvern mondial, Vaticanul se uneşte cu Ierusalimul în vederea creării bisericii mondiale – în care vor fi incluşi şi palestinienii” -, iar într-un final va apare şi conducătorul unic: Antihrist, „urâciunea pustiirii” pe tronul din Templul lui Solomon” (1).
Planul creării Noii Ordini Mondiale, cu un Guvern mondial, nu este o noutate. În secolul XI, Godefroy a întemeiat ordinul monaho-cavaleresc Stăreţia Sionului, cu reşedinţa într-o veche abaţie de pe muntele Sion. Scopul: refacerea Imperiului Roman a fost ţinut secret. Planul a fost numit merovingian şi, în el au fost cuprinse toate cruciadele aprobate de Vatican. Însă otomanii i-au liniştit pentru multă vreme. De atunci Stăreţia Sionului a devenit şi mai secretă, lucrând în subteran şi stabilind legături strânse cu organizaţiile: Înţelepţii Sionului (a nu se confunda cu Protocoalele), Rozicrucienii (braţul secret al protestantismului), Francmasoneria, liberali, bolşevicii, alte ordine cavalereşti şi Elita Mondială. Emanuel Bădescu va scrie: „De câteva decenii s-a impus ideea ecumenică, poate o răsplată pentru atitudinea Vaticanului faţă de planul merovingian de-a lungul secolelor. La realizarea ei au lucrat şi Masoneria şi cluburile politice selecte, mai mulţi atei decât credincioşi…Prin stabilirea capitalei Uniunii Europene la Strasbourg (veche posesiune merovingiană) cercul istoriei merovingienesc se închide”.

NOTA A - „Linia Huntington” desparte Estul balcanic de Vestul Civilizat şi trece pe limita Carpatica. Autorul afirmă că trece prin sufletele românilor.
Dinu G. Giurescu scria: „Cineva vorbea de planul teoretic de împărţire în Europa catolico-protestantă şi Europa ortodoxă. Dar lucrurile sunt mult mai complicate fiindcă, dacă vine un cărturar, Samuel Huntington şi scrie o carte care întreagă, popularizată vast, există un curent de opinie în rândul celor care fac politică şi care la un moment dat apelează la referinţe, la referenţi, la consilieri care sunt oameni de meserie. Şi dacă tot timpul îi şoptesc omului despre linia Huntington şi îi face şi harta…Estonia, Letonia, Polonia, Transilvanie…Pe urmă o trage spre Croaţia şi, aste-i Europa! Şi atunci politicianul care trebuie să ia o decizie zice: te pomeneşti că are dreptate. Deci, pregătirea asta teoretică poate duce la dezmembrarea sau federalizarea unui stat, în cazul nostru – România”.
Samuel Phillips Huntington (1927 - ), fost membru CFR, prieten cu Zbigniew Brzezinski, este foarte cunoscut pentru lucrarea sa „Ciocnirea civilizaţiilor şi refacerea ordinii mondiale”. Scrisă în perioada 1993-1996.

Surse:
1. http://duhovnicesc.forum.ro;
2. http://forum-anti-christi-forumes.ro;
3. http://semperfidelis.ro;
4. http://www.scribd.com
__________________

HAR TIOS
TINTONINOS
INSUS TIKO IS DAKON
KAND SIA TIL KOGAION
ILMATON HLIOYLO
PLEISTE NAKTOILO
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
NU poti posta thread nou
NU poti raspunde
Nu poti posta atasamente
NU poti edita postarile tale

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Generalul Nuta si ofiterul superior Trosca au fost ucisi din ordinul lui Militaru-KGB CalinD Politică 2 12-27-2009 07:03 PM
Ordinul 3512/2008 costy1 Economie 0 12-02-2009 12:55 PM
O NOUA "MALTA" PENTRU ROMANIA? Danka Politică 1 07-04-2007 04:11 AM
Ultima Yalta-Malta ciprian bucovineanu Politică 2 12-14-2006 05:39 PMOra este GMT +2. Ora este acum 03:57 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2014, REALITATEA.NET
REALITATEA.NET, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii